torstaina, maaliskuuta 21, 2013

Urpilainen ja Arhinmäki systeemikriisin laukaisijoina

Urpilainen ja Arhinmäki systeemikriisin laukaisijoina
Urpilainen ja Arhinmäki systeemikriisin laukaisijoina
Urpilainen ja Arhinmäki systeemikriisin laukaisijoina
Urpilainen ja Arhinmäki systeemikriisin laukaisijoina


Mitä Kypros paljastaa eurosta ja Suomen sisäpolitiikasta?

Jotakin hyötyä idioottimaisen hyväuskoisista ja tietämättömistä Urpilaisesta ja Arhinmäestä on:

he ovat olleet nyt laukaisemassa systeemikriisin paljastumista "etuajassa" asettamalla tavallisille yksityisille kyproslaisille pankkiveroa  - kun samalla eurokriisin aiheuttaneet pörssipankit ja Lontoon City -veroparatiisi kylpevät lypsetyssä "pankkituki"-rahassa.  


Demarit ja Arhinmäki ovat suostuneet pankkieliitin rahoittajiksi ja takaajiksi keinotekoisella moralismilla ja hylänneet vasemmistolaisen humanismin, demokratian ja ihmisarvon solidarisuuden systemin takaajina. Hyvinvointivaltio on heille vessapaperia ja kelvollinen uhri pankkieliitin alttarille, jonka harhautus on nimeltään: "Pörssi ja pankkituki ei ole nollasummapeliä".

EU ja valtion purkaminen on ollut hallituksellemme "rauhan aate" samalla kun Euro-Nato on käynyt taktisesti poliittista EU-ilmapiiriä harkitusti brutalisoivaa siirtomaasotaa Afganistanissa verisiä sotatoimiaan salaten - kun samaan aikaan valtioiden oikeutta suojella paikallista taloutta on tuhottu päämäärätietoisesti.
Vasemmistoeliitti on suostunut euroeliitin moraalikulissiksi ja takaajaksi urahimonsa katteeksi.
Vasemmistolle järjestetään kabineteissä täysin keinotekisia moralistisia koplauksia, millä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Kreikan törkeästi salatut ja mitättömät "takaukset" Urpilaisen tekopyhyyden tähden olivat pelottava vitsi mutta paljastava merkki europelin epätoivosta ja kulissien asettelun pelimäisyydestä velka-ansan ja laittoman EU-jäsenyyden salaamiseksi.

 Kyproksen tapaus kertoo, kuinka hukassa vasemmistoeliitti on euroeliitin nollasummapelistä kriisin aiheuttajien rikastuttamiseksi kulissien takana. Rahat on kerätty ja europolitiikka tähtää vedättäjien suojeluun kansalaisten verottamisella ja tuloerojen kasvattamisella.
Toisaalta EKP käyttää IMF:n taloussodan tuttuja keinoja:  
Mutta toisaalta - eurokorttitalo tarvitsee "Venäjän" (rahaeliitin) arvovaltaa takaajana ja pimeänä rahamassana pörssikeinottelun takaajana.  Mitä tekee Venäjä? 
2008 venäläinen raha ja eurooppalaisten  mafiajärjestöjen (Turkki, Kreikan sotilasjuntan jäljellejääneet näkymättömät rahaklaanit  ja Italia) huumerahat pitivät europankit "pystyssä".
Putinin suurin ongelma on imago-ongelma pankkikysymyksessä: Venäjällä ei luoteta venäläisiin pankkeihin mutta Putin samalla lahjoo eliittiä sallimalla veronkierron ja vmatalan verotuksen.

Systeemikriisi on nollasummapelin paljastumista torjuntapuheiden ja lumoamisen takaa:
rahat on ohjattu keinottelijoille ja teollisuuden ulkoistamiseen pois valtioiden välittömän vastuun paikallisesta taloudesta. Valtioiden hallitukset ovat luovuttaneet valtansa pankeille ja kieltäytyvät olevansa vastuussa kansalaisilleen.

Väistämätöntähän tämä paroni Euro von Münchhausenin silmien hiussuonien ratkeilu Kreikan, Espanjan ja Kyproksen kaduilla on ja bluffin mureneminen epäuskoisena vihana.
Taloutta on tuhottu keinottelun nimissä, jotta hyväuskoinen Eurooppa saadaan lypsettyä tyhjiin pörssin taloussodassa.
Kriisi on ideologinen kriisi mutta mediahan ei siitä puhu. Systeemikriisikin on sanana sopivan harhauttava - kun 2008 ei perustettu valtioiden omia pankkeja pankkituen sijaan.


Systeemi paljastuu - kysymys ei ole mistään muusta.

Ei ole "uusia ongelmia", valheet ja vedätys vain paljastuvat europumppauksesta pörssin ja johdannaispelin hyväksi tehtynä ideologisena valheena.

Keinottelija-Katainen sai lumottua demarit väittämällä että europörssi ei ole nollasumapeliä.  Arhinmäelle riitti Audin nahkainen takapenkki.

Nyt Kyproksella kuitenkin nollasummapeli astuu kehään kaikkien nähtäville.
Eurohurmos ja jatkuvan kasvun valhe pörssikeinottelulla vaihtuu eurokaaokseksi, koska sääntely, verotus, valtiot ja vakaus hylättiin jo 14 vuotta sitten pörssi-ideologian tähden vastuuttomaksi voitonteon mekanismiksi.

Pankkikriisin jatkaminen kriisinaiheuttajien tukemisella ja kriisinaiheuttajien toimiessa ratkaisijoina ideologiaa   vaihtamatta  on ollut totaalisen tuhon ja itsepetoksen inisevää sinfoniaa.

Pandoran lipas on auki.
Pörssi-ideologia rajattomasta voitonteosta "ei ole nollasummapeliä" ja pörssi-johdannaispankkien rahoittaminen nyt "tosimaailmasta" euroalueen ihmisiä verottamalla on huijauskapitalismia, tuhokapitalismia.
Ei mitään muuta.

Rajojen avaaminen ja kontrolloitujen tehtaiden muuntaminen Euroopasta Aasiaan saasteteollisuudeksi ja orjatehtaiksi on ollut itsepetoksen moraaliton huipentuma.
Työ on ulosmitattu Euroopasta globalisaatio-sanalla. Globalisaatiota on käytetty moraali-sanan korvikkeena irstaalla tavalla. Mediatalot rummuttivat rumpukalvomme puhki, kuinka Euroopan on antauduttava keinottelijoille ja Kiinan hikipajoille.


Kun Vatikaani teki ruhtinaiden kanssa ensimmäisen aidon pankki- ja valuuttasysteemin feodaaliajan lopulla n.1200 niin pankkivaluuttasysteemi  perustettiin tahallisesti luomaan velka-ansoja talonpojille. Vatikaanin valuutta suunniteliin tarkoituksellisesti inflatooriseksi, korkoa tuottavaksi (Raamatun korkokielto-käskyä kiertämään), ja ruhtinaiden valuutta taas fiksatuksi eli lainat sidottiin vatikaanin valuutan arvoon kun talonpojat luulivat saavansa puhdasta rehellistä rahaa. 
Myös EU perustettiin pankkeja, korruptiota, pörssifantasiaa, huimaa ikuisen kasvun unelma-vedätystä sijoittajien johdannaispeliä ja suuryrityksiä varten. EU on lypsysysteemi, sen päämäärä on luoda orjia ja matalapalkka-alueita.


EU suojeli Kreikan ja Italian eliitin korruptiota ja veronkiertoa. Huomatkaa, nimenomaan eliitin, ei tavallisen kansan. Tämä on ollut EU:n ainoaa sääntelyä: korruption suojelua, jotta suuremmat pankkien systeemihuijaukset ja pankkieliitin johtama Liittovaltio saataisiin samalla läpi.

Kypros ei ole kriisi
- vaan meille vain paljastuu systeemikriisi ja sen ideologia.
Hyväksikäytön ideologia, jonka tarkoitus on vain raiskata ja imeä tyhjiksi Euroopan markkinat suojetun pimeälle veroparatiisieliitille.

Venäjän veronkiertäjien pankin rahoittaminen on nyt moraaliromahduksen ehkä viimeinen etappi. Ehkä. Tai vain valheiden jatkamisen uusi tekosyy.
Mutta mikään ei ole nyt epäselvää moraalittomuuden linjoista ja vain eliittiä paisuttavasta eurojuntasta.
Olemme taas porvarieliitin mielivallan 1920-1930-luvulla.
Teollisuusleliitti rahoitti ja nosti Hitlerin valtaan.
Hitler ei noussut, hänet nostettiin.

Systeemikriisi paljastaa totaalituhon alkuperäiset suunnitelmat ja linjanvedot: uusliberalistinen kontrollista ja valvonnasta vapauttava täystuho ja tuhon käyttäminen vallan uudelleenjärjestelynä.

Demarit eivät usko, että Kreikkakin on tahallinen laina-ansa, jolla Saksa on rahoittanut omaa teollisuuttaan ja nyt Suomikin on suostunut sen sekasotkun ja asiakirjaväärennösten maksajaksi.

Jo se, että Britannia sai pitää Lontoon röyhkeänä pörssiparatiisina ja veronkiertäjien taivaana sekä eurosta erossa, oli suora merkki siitä, että euro on rakennettu vain Saksan manipulaatioon ja pörssikeinottelun lavastukseksi.
Sääntely kiellettiin, vatuullisesta markkinataloudesta ja vakaudesta tehtiin naurettavaa ja keinottelua ylistettiin.
Kriisiä käytetään nyt eurovirkamiesten unelmaan omasta diktatuurista nimeltä liittovaltio.
Kehitys on järkyttävän tuhoisa.
Valtioiden tuhoamien on vain suuryhtiöiden unelma, ei lainkaan kansalaisten hyvinvoinnin takaamista.
Globalisaatiota on sanana kätetty moraalikoodeksina, että "meidän täytyy" alistua globalisaatiolle. Ei meidän täydy.
Talous on välin veltiolle eikä valtio ole väline taloudelle. Nimenomaan vahvan valtion avulla syntyi euroooppalainen valtio, joka pääsi kehitysmaan roolista monopoleja vastaan.


    Uskomaton tilannekatsaus: 

Antti Ronkainen 
  • - Sijoittajat ovat tehneet voittoa 1000 miljardia 6kk:n aikana tukirahoilla
      Video:
  - Kts kohdasta 14 min.

Pois EU:sta. 
Hallitus on kaadettava.
Pois eurosta.

Oman valuutan tuoma suuri säätelyetu.
Valtionyhtiöt takaisin
-ilman valtionyhtiöitä Suomi ei olisi noussut erittäin tehokkaaksi hyvinvointivaltioksi - tämän todistavat kaikki kansainväliset vertailut!
Suomi olisi vakauden lisäämisen jälkeen äärimmäisen houkutteleva sijoituskohde - mitä se on jo pankkialan vertailujenkin mukaan.
Tarvitsemme ahkeria maahanmuuttajia - tämä on realistisen itsekkyyden summa, jos haluamme pysyä itsesäätelevänä valtiona eurodiktatuurin totaalivallan ulkopuolella. 

Euroaatetta ajanut saksalaismielinen ja oudon Venäjä-vihamielinen kokoomus on jätettävä pois hallituksesta.
  • EU = Saksan markka.
Muuta sinun ei tarvitse ymmärtää ymmärtääksesi kokonaiskuvaa.


  • " Tavanomaisen korruption ja veronkierron lisäksi Kyproksella on keskeinen kauttakulku- ja parkkipaikan asema kansainvälisessä laittomassa rahaliikenteessä. Global Financial Integrity -tutkimuskeskus sanoo selvityksessään, että "Kypros on likaisen venäläisrahan pesukone".  - Taloussanomat.fi/ Jan Hurri
PS

Olin tuttavapiirissäni ainoa, joka äänesti EU:ta vastaan.
Kuvio oli silloin kuitenkin aivan selvä: eliitin voitonteko oli  jo silloin asetettu kaiken jumalaksi ja EU miehitettiin katolisilla, kalvinisteilla tai aatelissukujen virkamiehillä.
Historia toistaa itseään. Eliitti ajaa aina vain eliittikeskeistä talouspolitiikkaa ja yhteiskuntajärjestystä. Vaikka tuhon kautta  kuten I ja II maailmansodan aikana:
    ne olivat rahatalouden sotia.
Eivät mitään muuta.


PS II
Ulkomaalaisten pankkien asiakkaat
  • EFTA-oikeuden päätös viime kuulta tarkoittaa, ettei pankkien kotimaiden talletussuojarahastot ulotu teihin. On täysin mahdollista, että kriisitilanteessa kärsitte saman kohtalon kuin islantilaispankkien brittiläiset ja hollantilaiset asiakkaat.Ei kommentteja: