torstaina, maaliskuuta 28, 2013

Euro on jo romahtanut


Euro on jo romahtanut asiantuntijoiden ihmetellessä
Euro on jo romahtanut asiantuntijoiden ihmetellessä
Euro on jo romahtanut asiantuntijoiden ihmetellessä


   Pääsiäisen kindermunaus on suuri Katteettomia lupailleet ja harhaa pumpanneet europoliitikot ovat kohta ristillä roikkumassa.

 Vai mikä on seuraava kikka Suomessa eliitiltä vallan säilyttämiseksi ja ideologisen pörssikapitalismin romahduksen peittämiseksi?


Ehkä poliittinen sekä talouselämän euroeliittimme onnistuu taas uudestaan käyttämään papillista "mieleni pahoitin syntisen kurjasta kansasta" -korttia, joka ihmeellisellä tavalla tehoaa pelokkaisiin suomalaisiin kuin papin puheita uskoneeseen talonpoikaan loukkaantuvan aateliskirkkoherran verolehmänä.
Viinasen vaahtoavat syntisaarnat "tottelemattomasta ja itsekkäästä kansasta" nousevat taas uudestaan oikeistolaisten eliittipoliitikkojen huulille.

1989-1994 laman aikanahan laman aiheuttajat aloittivat ällistyttävän onnistuneen syyllistämiskampanjan ja vain vahvistivat valtaansa.
Ja syvensivät lamaa.

Ruotsissa toimittiin aivan päinvastoin kuin Suomessa: eliitti oli rehellistä ja nöyrää epäonnistumisestaan; kansalaisia tuettiin valtion toimesta valtion hartiavoimin ja keinoin. Suomessa taas viranomaiset jopa väärensivät tilastoja ja myös itsemurhalukuja alaspäin, jotta todellisuus ei paljastuisi.

Demarieliitti uskoi vuodesta 1990 eteenpäin kaikki valheet mitä kokoomus raivosi uusliberalistisena "talouspuheena" valtion alasajosta, pörssi-ideologiasta ja Saksaan liittymisestä "euroaatteena, rauhanaatteena". 

Demarieliitti valitsi kammottavan laiskan eurokorruption tien:
demarien elämäntehtäväksi tuli kerjätä kiitosta nöyränä kokoomuksen laman aiheuttaneen talousklaanilta ja vain toivoa pääsyä oikeistoeliitin kabineteihin eurokapitalismissa pankkien käskyjärjetyskessä.

Tämäkin lama on tahallisesti aiheutettu pörssikeinottelun ja veronkierron ideologiana. Aito vakauden taloustiede hylättiin "luovan tuhon" ja Stubbin ihaileman "talousdarwinismin" oppien tähden.
Kun pankit julistetaan valtioiden yläpuolella toimiviaksi hierarkiaksi, se tarkoittaa valtioiden tuhoamista keinottelulla. Siksi Amerikassa vuosisadan alussa luotiin äärimmäisen ankarat lait monopoleja ja kartelleja vastaan, jotta aito markkinakapitalismi voisi syntyä sääntelyn ansiosta.


Suomalaiset ovat todella pelokasta kansaa.
Ruma ja julma historia taustalla kuiskii mitä lahtarit voivat taas tehdä.

Jo 1917 oikeistoporvarit ja Mannerheim tarjosivat Suomea Saksan lääniksi ja verotuksen kohteeksi ja aloittivat sisällissodan  - kuten Katainen ja Stubb ovat nyt tehneet samaa Lipposen ja Vanhasen viitoittamaa tietä.
1918 suomenruotsalaisten teollisuusporvarien korruptiovallan palauttamiseksi saksalaisten kuolemanpartioiden toiminnan ehdoksi asetettiin Suomen ulkomaankaupan asettaminen saksalaisten kontrollin ja tulliveron alaiseksi.
  Tämä toteutui.

Tämä on yksi suomalainen talouskatastrofi ja ajatusmalli, josta oikeistolaiset talousoppineet eivät halua puhua sen koko laajuudessaan.
1918 alistuva kauppasopimus oli ensimmäinen eurokatastrofi Suomelle.
Porvarit halusivat toistaa sen noin 1984 lähtien kansalle uskottavasti uskomattomana salaliitton valedemarin, pankkien ideologisen hitmanin, Mauno Koiviston, johdolla. Paavo Lipposen oikeistolaisen esikuvan juonilla.

Liian  ideologinen oikeistolainen historia ja liian eliittikeskeinen talousnäkemys avoimen keskustelun aiheeksi ideologian päämääristä, taustahistoriasta ja keinoista.
Torjunta olisi nyt murrettaviksi mutta se vaatisi historiallsita rehellisyyttä oikeiston vastuusta ktastrofista toiseen.

Euro on sokea oikeistolainen ideologia ainoastaan eliitin voitonteon maksimoimisesta huijauksin, vedätyksin, veropetoksin ja salauksilla velka-ansojen virityksissä Saksan talouden pumppaamiseksi.
Euro on Saksan markka.

Uskokaa jo, on turha enää turvautua itsepetokseen uusliberalistisesta "talousteoriasta".
Pankkien pelastaminen oli eliitin ja keinottelijoiden pelastamisen ideologiaa valtioiden tuhoamiseksi, eliitin verotuksen poistamiseksi ja valtioiden suojatullien purkamiseksi surkean keinotekoisen "globalisaation" tähden.

Ja demarit sekä vasemmistoliitto ovat nyt taas tukeneet tätä politiikkaa kehysriihessä 2013.
Myös perussuomalaiseet ovat tukeneet kokoomuksen vuosisadan alusta esille nostamaa kaaosvaltaa: eduskuntavaalien jälkeen Timo Soini esikuntineen pilkkasi vasemmistoa kaikin mahdollisin kielikuvin että perussuomalaiset eivät olisi mukana  kokoomuksen vastaisessa rintamassa perustamassa hallitusta ilman suomalaisen äärioikeiston alkuperäistä äitipuoluetta.
Kokoomus on pieni puolue, se voitaisiin kipata hetkessä pois hallituksessa.

Timo Soinin ärioikeistolainen klaani pilkkasi kaikilla ivallisilla verbaalikikoilla ja mielikuvilla ennen hallitusneuvottelua demareita ja vasemmistoliittoa eikä todellakaan edes yrittänyt vastarintaa eurokokoomusta vastaan kerätäkseen pisteet kaikilta macho-oikeistolaisilta audimiehiltä.
Keskustakaan ei edes yrittänyt kokoomusvastarintaa vaan yritti kerjätä kokoomukselta armoa mahdollisimman nöyränä. Mutta Kataisen taustalla häärivät EK-haltijat halusivat tuhota vasemmiston vastavoiman sitomalla sen hallitukseen.

Nythän Soini on vain julkisesti uneksinut siitä päivästä kun pääsisi kokoomuksen kanssa hallitukseen ja Kataisen kanssa saunaan. PS on oikeistopuolue eikä enää edes vastusta EU:ta Soinin puheiden mukaan.

Nythän on kaiken lisäksi paljastunut, että Kekkosen CIA-yhteistyötä jatkaneen Mauno Koiviston motiivien mukaan "Nato ja sotilasyhteistyö on EU:n tärkein merkitys Suomelle". Eli vanha oikeiston kova Euroopan ydin - Saksan johdolla.
Naurattaako? Ei pitäisi.


Ikinä ei ole ollut suurempaa syytä Suomen historiassa hajottaa hallitusta kuin juuri nyt.
  Ei ikinä.  

Kumpi ylösnousee pääsiäisen jälkeen?
Suomalaisten itsetunto vai ikiaikainen häpeälamaannus porvarivähemmistön valheiden edessä?Hesari jatkaa eurohysteriaa ja eliittiutopiaa


Usva ja häpäiseminen on eliitin rauhan tyyssija.
Ei ihme, että vanhoillislestadiolaisten äänenkannattajan Hesarin tilauskanta romahtaa hurjaa vauhtia.

Vasemmiston ideologia hukassa ja Arhinmäen henkilökultti rakoilemassa
Ei kommentteja: