perjantaina, maaliskuuta 08, 2013

Demoni Himanen ja dominoteoria euroutopiasta


Demoni Himanen ja dominoteoria euroutopiastaHesari ei vielä pohdi Himasen ideologista osuutta eli Himasen funktiota kokoomuksen euro-harhautuksessa ja oikeistolaisessa ideologisen vallan kätkemisessä.

Vaikka ihmettely uusliberalistisesta katastrofin laajuudesta Euroopassa ja saksalaisten virkamiesten valheista hiipii vähitellen toimittajienkin tajuntaan.

Pääministeriä ei Suomessa ole vedetty vastuuseen vaikka hänen kaikki talouspolittiset lupauksensa ja perustelunsa ovat osoittautuneet irvokkaaksi hämäykseksi. 


Tapaus Himanen on luotu erinomaiseksi harhautukseksi ja korotettu etualalle juuri esim SHOK-sisäpiirirahavyöryn ja kaiken hyvä veli -salailun eteen hymyileväksi irvikissaksi. Kuin olisimme sadussa ja kaikki euroeliitille ja pörssikeinottelijoille kaadetut miljardit olisivat etuja Suomen kansalle.

 Luomme mahdollisuuksia uhrautumalla!


Tämän suloisen Frankenstainin hirviön luoja Esa Saarinen on toimintansa alusta asti luonut julkisuudessa eliitti-ideologiaa siitä, kuinka kaikki on fantastisen mahdollista jokaiselle - kunhan myötäilet eliittiä.  (Alkuperäisessä Frankensteinin hirviö -kirjassakin paloista suunnitelmallisesti koottu mutantti on kaunis vaaleatukkainen arjalainen, ei ruma; tehty miellyttämään.)

Absoluuttisen huikea Tuote nimeltä Himanen on tsempattu hyväntahdon eleeksi ja positiivisen semantiikan  vyörytykseksi kaiken tämän kylmän pörssi-ideologian suojaamiseksi ja eduskunnan lamaannuttamiseksi EU-projektissa.


Kuin vastakkainasetteluja ei olisi eikä EU:n pörssi-ideologia olisi rahaeliitin oma luomus 1% hyperitsekkyyden ja mahdollisuuksien ylistämiseksi.

Tämän ideologisen uuden vaiheen ja ulottuvuuden, vastakkainasettelujen ajan hetkellä,  Hesarin toimittajien tulisi vähitellen tajuta että Pastelli-Himanen on alusta saakka ollut vain yksi kulissiharhautus, positivistinen unilääke euroeliitin sekoilun suojaamiseksi.


Neuvostoliitossa kirjailijat suostuivat myös ”sitting duckeiksi”, etäispääte Himasiksi, ja kuvasivat vain tulevaa "todellisuutta" eli utopiaa.

Olemme kokoomuksen taktisten ekinojen ja Kekkosen perinnön takia uponneet Neuvostoliiton kaltaiseen virkamies diktatuuriin.

Utopiakulissi ja lupausten politiikka, ns. positiivinen mahdollisuuksien henki ja ”tulevaisuusskenaario”, ”eurorauhanaatteen hybris ilman rajoja”, on ollut euroeliitille sen eliittipolitiikassa korvaamattoman tärkeä.  (vrt Neuvostoliiton 5-vuotissuunnitelmat ja fiktiiviset etukäteen kirjoitetut tulokset).

Ja yhä on. Valtamediamme yhä puhuu lupauksista, jotka ovat romahtaneet. Hunajan ja maidon maa tulee, jos vain uhraudumme eliitille eliitin ehdoilla.


Kritiikki Himasesta on äärimmäisen tärkeää mutta on nyt vain osa heräämisprosessia.
Kokoomuksen thatcherilainen poliittinen ideologia tulisi olla jo kaikille selvää: kaikki uhrataan pankkien saatanallisen voitonteon vuoksi.

Ideologisten verhojen alasrepiminen on seuraava vaihe kun näkyvin nukke on ensin ruodittu.

Thatcher julisti, että yhteiskuntaa ei ole.

Tämä on ideologia Kataisen ja Himasen nukketeatterin taustalla.

Suomennettuna Katainenkin on turvautunut vittumaiseen ironiaan käyttämällä vasemmiston käsitteitä lakonisesti ja tyhjänpäiväisesti ylimielisyyden maustamalla huumorilla luodakseen illuusion eliittiin samaistumisen loistavasta ideasta jokaiselle kansalaiselle.
    "Olet porvari, et tarvitse yhteiskuntaa".


Ideologia on toiminut taktisella semantiikalla: tuhoamalla yhteisen yhteiskunnan ja jaettujen resurssien idean sekä keskinäisen luottamauksen -  Paavo Lipposen ja Matti Vanhasen hyvin alustamana. Eliitillä on aina eliitin faniryhmä valmiina.
Tämä amerikkalaisten konsulttien kokoomukselle muokkaama ”vapautuksen talousteoria” on uponnut porvarilliseen mediaan täysin "talouspuheena". Ideologiasta on puhuttu "ainoana vaihtoehtona. Lopullisena ratkaisuna.

Mutta seuraamuksia todellisuuttamme hallitseva media ja sen pelolla nöyräksi pompotellut toimittajat eivät vielä uskalla nähdä.

Ihmettely ei ole vielä johtopäätös eikä rehellisyyttä, hyvät toimittajat.


Voisi uskoa tässä hyväuskoisuudesta purkautuvan hämmennyksen paineiden mediamyrkyssä, että Himasta käy helposti sääliksi...  ellei ole jutellut Himasen kanssa henkilökohtaisesti ja saanut annoksen hänen eliitiltä delegoimaansa hehkuvaa tietoisuutta ja omahyväisyyden auraa pimeimmässä Platonin luolassa mitä löytyy.

Himanen ei ole uhri vaan vaarallinen propagandakone, systeemin yksi taktinen osa. Halukas tangon taitaja.
Kokoomukselle tuotettu, tehtävänsä tietävä ideologinen torpedo Esa Saarisen kainalosta ja jetset-laboratoriosta.

Vastakkainasettelujen aika on täällä.

 Aina.   II 

Tausta ja pirunnyrkki vasemmiston lamaantumisessa


Suomen politiikassa Kekkonen loi suomettuneen politiikan murskamallin: poliitikot eivät ole mistään vastuussa kansalle kunhan ovat vastuussa korkeimmalle eliitille ja pankkiparoneille.

Kekkonen loi tiukasti kartoitetun kabinettipolitiikan, jonka kokoomus kaappasi pankkiiri Mauno Koiviston avustuksella varsin nopeasti uudeksi kokoomusvetoiseksi veersioksi.

Ilman Kekkosta uusi suomettuminen oli vain Kekkosen valtasysteemi ilman Kekkosen hyväksymää kauhun tasapainoa poliittisten voimien kesken.

Tähän Kekkosen kauhun tasapainoon kuului myös vasemmistolle vallan suominen (pitkin hampain), jotta oikeiston ahneus ja yhteiskunnallinen julmuus ei aiheuttaisi taas sisällissotaa.

Sokka on nyt vedetty irti valtion toimintamallissa ja vasemmistoeliitti luovuttanut kokoomukselle järkyttävän laajan virkamiesvallan kokoomuksen asettamilla oikeistolaisilla virkamiehillä.
Epätasapaino valtion oikeistovallassa suhteessa kansalaisten arvovalintoihin hyvinvointivaltion suuntaan on nyt shokeeraava mutta vasemmisto ei silti liittoudu ja luo kokoomusvastaista rintamaa luodakseen kokoomusvapaata hallituksen. Suurimman illuusion luo SDP - se ei ole enää vasemmistoa vaan kokoomuksen sisarpuolue eliittikeskeisellä toimintamallilla ilman omaa ideologiaa ja vastapainon ehdotonta periaatetta.

Urpilainen on nyt oikeistolaisten wannabe-vasemistolaisten suurin harhaanjohtaja ja vasemmistoeliitin tottelevainen marionetti.

Kokoomuksen viimeisin ylpeys on Arhinmäen sielun ostaminen ministerinsalkulla.
Arhinmki on nyt Himasen tasoinen Hamelnin pillipiipari, joka on johdattanut valtakunnan politiikassa ja todella ratkaisevassa vasemmiston politiikassa vasemmistoliittoa täydelliseen lamaantumiseen ”hallituspolitiikan ja sen toimintakyvyn” tähden.

Vasemmistoliiton innokkaat nuoret voimat ovat suunnanneet energiansa vain kuntapolitiikan pieneen ripellykseen eivätkä ymmärää, että todellinen valta ja kohtalo on eduskunnassa ja hallituksessa.
Sekä ennen kaikkea uskottavuudessa.

Ei ole solidaarisuuden ja yhteisen yhteiskunnan vasemmistoa tasa-arvon takeena, jos vasemmisto ei ole vastapaino eliitin ahneudelle ja itsekkään rahan hurmokselle.
Katastrofi etenee, katastrofin aiheuttajat rikastuvat katastrofilla eikä tiedolla kukaan tee mitään
sillä Katainen klaanikuoronsa avustamana voi aina vedota hyvään tahtoon ja nauraa ivallisesti kaikille, jotka vaativat ideologian vaihtamistaKiusaaja puhuu ja pesee omaatuntoaan

Kuunnelkaamme, kun hän jatkaa kirkolta oppimaansa pappismantraa "Kaikkihan me olemme syntisiä..."
Ei kommentteja: