perjantaina, maaliskuuta 08, 2013

Himanen on nero


Himanen on nero
Himanen on nero
Himanen on nero
Paremminvointiyhteiskunta
Paremminvointiyhteiskunta
 
Himanen on nero.Kukaan muu ei ole saanut tyhmyydellään aikaiseksi näin suurta akateemisten älykköjen rohkeuden ja yhtenäisyyden puuskaa analysoida kokoomuksen virkamiesdiktatuuria.Taloustoimittajat ovat vielä kovin hiljaa 100 miljardin "takauksista", jotka Katainen, Urpilainen ja Suomen pankki on antanut eduskunnan ohi europankeille  tappioita peittämään ja ennen kaikkea romahtanutta euroideologiaa ylläpitämään.

Parhaillaan Eurogroup on päättämässä Kyproselle rahansa tallettaneiden venäläisen pimeän verokiertorahan tappioiden korvaamisesta. Alkulasku 17 miljardia, Suomen osuus n. 1 miljradki kun Suomi on allekirjoittanut EVM-sopimukset, joissa Suomi maksaa "maksukyvyttömien osuuksia". Eli mitä tahansa.

Olemme synkän pelleilyn ja vedätyksen puolella.
EU on luotu eliitin rahanpumppaussysteemiksi niin monin tavoin.  Sininen kirja on vain yksi hämäyksistä joita meille puhalletaan.
  • "Jälleen uusi instrumentti rahan ja vallan ohjaamiseksi kulloisillekin taloudellisen ja poliittisen eliitin lempilapsille, ohi vastuullisen, kaukonäköisen, poliittisen päätöksenteon.

    Kaiken kaikkiaan, tuollaisen otuksen perustaminen on jälleen vastuun häivyttämistä, voittojen yksityistämistä ja tappioiden sosialisointia, tällä kertaa muka "työllisyyden" nimissä."


Katastrofi etenee eikä tiedolla kukaan tee mitään sillä Katainen voi aina vedota hyvään tahtoonEi kommentteja: