perjantaina, elokuuta 17, 2012

Suomi ei ole manausten kohde vaan toiveiden lähde


Suomi ei ole manausten kohde vaan toiveiden kohde toimittajille
Suomi ei ole manausten kohde vaan toiveiden kohde toimittajille

Täytyy ymmärtää yksi asia Suomeen osoitetusta mielenkiinnosta.
Suomi ei ole manausten kohde vaan toiveiden kohde.
       Ambrose Evans-Pritchardin artikkeli:


 Hunajaa ja rauhaa vuotava EU-fantasiakulissi onkin muuttunut "äkillisessä" pankkidiktatuurissa vapisevaksi liittovaltion pimeäksi rakennusprojektiksi  - ja hämmentyneet taloustoimittajat ovat yrittäneet nyt etsiä suomalaisten poliitikkojen ja varsinkin Urpilaisen kansaa rauhottelevista ja hämäävistä ristiriitaisista puheista aineksia jonkinlaiseen toivoon järjen valosta eurovirkamiesten kiristyksen ja demokratiavastaisen vallan alla.

Toivoa toimittajille aidosta poliittisesta ohjauksesta ja vaihtoehdoista pankkien uhkailuvallan sijaan.
Toimittajia kiinnostavat rationaaliset vaihtoehdot nimenomaan Suomen kohdalla koska Suomi on taloudellisesti vielä elinkykyinen  sekä myös siksi, että hallitus-sosiaalidemokraattien harrastamat  silmänkääntötemppupuheet ja harhautusliikkeet mitättömistä "takuista" sisäpoliittisia vaaleja varten ovat olleet nyt muiden maiden byrokraattisen ja omien pankkien pelastamiseen tähtäävän liittovaltiorintaman suhteen erilaisia. Suomihan ei hyödy mitään mutta mm. Saksalle "euron" pelastaminen on vain omien pankkien lihottamista. Siksi Urpilaisen "takuu-show" on poikkeavaa muista maista. 
Näiden mitättömien Urpilaisen "takuiden" dramaturgisten pseudovaatimusten takia ovat taloustoimittajat ottaneet  ylikorostuneesti suomalaisten SDP-poliitikkojen  sisäpoliittisiksi hämäyksiksi tarkoitetut keinotekoisen "eurokriittisyyden" liioitellusti tosissaan kirjoituksissaan europolitiikan lamaantuneesta kohtalosta ja liikepankkien mielettömästä tukiprojektista (jota vielä kutsutaan EU:ksi). Toimittajat ovat kyllästyneet euromaiden päättäjien halvaantumiseen - Suomi antaa nyt koomisesti tilaa vaihtoehtojen esiinnostamiseen.
 • "Jutun kärkeä ja otsikkoa oli toimituksessa terävöitetty toimituksellisista syistä. Toimittaja sanoo, että hän olisi itse sanonut asian pehmeämmin, koska tietää aiheen olevan herkkä."
 • Toimittaja Ambrose Evans-Pritchard sanoo, että jutussa
  käytetyt sitaatit ovat oikein. Hänen mielestään suomalaiset
  poliitikot ovat naiiveja, jos he eivät ymmärrä tällaisten
  sanomisten herättävän huomiota maailmalla.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288492765204.html

Suomalaiset poliitikot ovat koettaneet eurofarssissa näytelmänä kansalle käyttää Kekkosen luomia dramaturgisia keinoja  "suuren uhan lepyttämisestä" ja suomalaisen järjen käyttämisestä ja näyttämisestä maailman järkevimpänä maana.
 • The coalition government is on thin ice as voters peel away to eurosceptic parties. The True Finns shattered the political order in last year’s election with 19pc support. “Taxpayers here are extremely angry,” said Timo Soini, the True Finn leader.

Mutta suomettuneisuuden kirous alkaa olla nyt suurempi kuin suomettuneisuuden siunaus poliittiselle eliitille tässä kokoomuksen eurojunttauksen ja eurohysterian sokeuttamassa maassa. Perinteinen retorinen taktikointi Kekkosen luomalla esitaistelijan roolilla on luonut nyt ansan oikeistohallituksellemme. 

Elämme nyt Kekkosen perintöä.

Kekkonen sai hurjan sisäpoliittisen valtansa ja populisminsa kasvattamalla vuodesta toiseen aiheettomasti Neuvostoliiton "uhkaavaa" varjoa ja korostamalla papillista tehtäväänsä Suomen etujen taistelijana  mutta sama roolisuoritus ja valhe ei taida enää mennä läpi kolmipäisen hydran suorittamana  - eli Katainan-Urpilainen-Rehn -troika ei pysty nyt ehkä enää käyttämään EU:n romahtamista Suomen kohtaloa ja alistumista määräävänä neuvostoliittotekijänä yrittäessään esittää olevansa "järkevien" sopimusten esitaistelijoita EU:ssa - piilottaakseen järkyttävän rahanpumppauksen saksalaisille pankeille ja kumotessan tosiasiallisesti sijoittajavastuuta kapitalismin periaatteista.


Sen lisäksi Suomen AAA-luokitus on ollut vain palkinto Kataiselle hänen nöyristelyhalukkuutensa ja eurouskollisuutensa takia pankeille (kuten Kekkoselle oli mm. kansainvälisesti mitätön ETYK-farssi näyttävänä palkintona)  mutta nyt tästä Kataisen AAA-palkintopokaalista on tullut varainsiirtounionisteille vakava media-ansa - Suomen maineen noustua mediassa kukkulan kuninkaaksi EU-kaaoksessa itsenäisenä ja toimintakykyiseksi valtioksi.


 1.     Suomeksi  Ambrose Evans-Pritchardin artikkeli Googlen pikakäännöksen
      kautta
Nuoret poliittisen elämän tutkijat haastavat euroeliitin 
 • Olisivatko lääkkeet toisenlaiset, jos talouskriisi olisi nuorempien taloustuntijoiden käsissä. Bloggaajat Antti Jauhiainen ja Antti Ronkainen kertovat, mikä mättää nykyanalyysissä   - - YLE haastattelu
        http://areena.yle.fi/tv/1635252
Naiivi Suomi ja holtiton Saksa liittovaltioprojektin alkuvalheilla

 •    "Samaan aikaan kun suomalaiset pyhäkoulupojat tekivät kaiken säntillisesti kirjan mukaan, muokkasivat isot maat sääntöjä vastaamaan omia tarpeitaan. Erityisesti suhmuroinnissa kunnostautui yllättäen Saksa, joka nyt seisoo äärimmäisenä kurin vartijana Euroopassa. Kriisissä se niittää suurelta osin omia kylvöjään.

    11. toukokuuta Saksassa julkistetettiin asiakirjat,

  jotka paljastivat konservatiivisen liittokansleri Helmut Kohlin peukaloinnin eurokelvottoman Italian eurojäsenyyden taustalla.
  Viis selvityksistä ja talouden tosiasioista: Kohl halusi Italian poliittisista syistä euroon, joten Italia pääsi euroon... "

  http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/kolumnit/2833873/naiivi-suomi-ja...Ei kommentteja: