sunnuntaina, elokuuta 05, 2012

Mihin sveitsiläisen pankin täyskäännös osoittaa Suomen talouspolitiikassa?


Mihin sveitsiläisen pankin täyskäännös osoittaa Suomen talouspolitiikassa?
Mihin sveitsiläisen pankin täyskäännös osoittaa Suomen talouspolitiikassa?

Mitä tästä voi päätellä? Huippuvarovaiset sveitsiläiset osoittavat suomalaisen talouden arvoa:

  Kaikki merkit osoittavat tällä hetkellä siihen että:

  a)   Suomalaisille poliitikoille olisi vastuullista toimia suomalaisten kansalaisten hyväksi ja siis erota nopeasti eurosta sekä EVM-sopimuksista europrojekin perustellusti hyläten - ihan vain saksalaisten virkamiesten informaatiopetosten takia, jonka takia Italia otettiin euroon vastoin sopimusehtoja.
Suomen imago on hyvä ja oma valuutta on pitkälle vain imagon varassa. 

Pieni Suomi ei ratkaise tai estä saksalaisten pankkien
romahtamista  mutta oman tuhoutumisensa se voi ratkaista eurohuomiota kerjäävien ja suomettuneiden poliitikkojen takia.Kansanedustajien olisi viimeinkin vihastuttava kaikista valheista. Katainen on vastuussa puheistaan 100%.

  b)   Kreikkalaiset ja Italialaiset kriisiteknokraatit ("europoliitikot") ajavat saksalaisten ja ranskalaisten pankkien rahoittamista ja keinottelun jatkamista (sekä italialaisten eläkehuijauksen rahoittamista)  suomalaisten hirvittävällä velalla, oman eliittinsä verovapauksia suojellen ja uskomattomalla ns. kapitalistisella sosialismilla - kansalaisiaan tuhoten euroaatteen ja vain pörssin asuntokuplaimutuksen ja velkatulvariskipelin tähden.

ja lisäksi
c)    Tiedätkö, mikä on laina-ansa?
Miksi Pankit kaatoivat satoja miljardeja keinotekoista ja tyhjästä luotua velkarahaa konkurssimaihin:
Nykyinen pankki- ja valuuttavaihtosysteemi Vatikaanin tahallisesti muutetun inflaatiovaluutan myötä (aateliset lainasivat rahaa talonpojille mutta lainatun rahan arvo määritettiin jatkuvasti arvoaan menettävän Vatikaanin valuutan kautta!)  keksittiin feodaaliajalla keinotekoisesti luomaan velka-ansoja. Suomalaiset taloushistorian tuntijat ovat aika tietämätöntä sakkia.

Suomen hyvä uskoisuuden aika  on ohi.
Lisäksi rahaliiton, skandiliiton, skandihansan yrittäminen Tanskan ja Ruotsin kanssa olisi superbonus Suomelle.

Valtamedian sanoma on sen sijaan meille nyt se, että ei ole demokratiaa, on vain kriisi. "Kriisi sanelee". "Vastuu".

Kriisin aiheuttajat, euroteknokraatit ja pankit, saavat kuitenkin tällä logiikalla nyt koko ajan enemmän valtaa ja kansanvaltavaltioita vammautetaan lisää ja lujaa.  Teknokraatit eivät aja vastuun politiikkaa vaan plutokratiaa kaaoksen aiheuttajien ehdoilla ja velka-ansan aiheuttajien rahoittamiseksi.   Katso A-Studion johtopäätös suomalaisen demokratian tuhoamisesta ja teknokratian junttauksesta
Kauppalehti:

  • "EVM-lainojen ensisijaisuus on ihan roskaa"
  " Lukijakommentin maanantain Kauppalehteen kirjoittaneen Jon Didrichsenin mielestä EVM-sopimuksen kielellinen muotoilu on niin löysä, ettei se juridisesti velvoita mihinkään.
Didrichsen on kansainvälisesti kokenut liikkeenjohtaja, joka on tehnyt satoja sopimuksia. Lisäksi Didrichsenin kotikieli on englanti.

Didrichsen vertaa johdannon ensisijaisuuslausekkeita Risto Rytin antamaan vakuutukseen Adolf Hitlerille, ettei Suomi irtaudu (toisesta maailman)sodasta ilman Saksan lupaa. Ryti antoi lupauksen henkilökohtaisesti. Kun hän erosi presidentin virasta, sopimuskin raukesi ja Suomi solmi rauhan Neuvostoliiton kanssa.      http://www.talouselama.fi/uutiset/evmlainojen+ensi...       Central bankers play down claims by politicians
      about the 'unlimited firepower' for bailout funds

Saksassa poliitikot hikoilevat:
  • Kyselyn mukaan jo 51 prosenttia kansalaisista on sitä mieltä, että Saksalla menisi paremmin ilman euroa. Selkeästi pienempi osa, 29 prosenttia, on sitä mieltä että ilman euroa menisi huonommin, kertovat kansainväliset uutislähteet.
  • Saksalaisten usko euroon horjahti:
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/52329-saksalaiste...    II

  Monti esitellään lehdistössä poliitikkona mutta on epädemokraattisesti asetettu ja Italian ulkopuolelta painostettu teknokraatti.
Montin kerjuuretken moraalittomuudella ei ole rajoja:
  • "Säästöt purevat"
 Tämä on taas puhdas valhe kauniina hämäyksenä. Pankkimies Monti kerjää rahaa vain pankeille ja krediittejä omalle eurouralleen kohti unelmien europresidenttivirkaa - vedoten olevansa säästöjen kannalla ja osoittaen olevansa "suomalaisten mieleen".
Kunhan Saksan talouspeto ja talousaluekaappaus saa suomalaisten rahat verotuksen kautta.

Talouden elvytystä ei kuitenkaan ole,  verotuksen valvontaa ei ole, mafian valvontaa ei ole, veropaennutta rahaa ei haeta takaisin veroparatiiseista - on vain saksalaisten ja englantilaisten pankkien rahoittamista aivottomana euroideologian paisuttamisena.   "Italian Monti: Säästöt purevat" - kauppalehti.fi    III

  Taustaa epädemokraattiselle junttaukselle pankkien lihottamiseksi ilman sijoittajavastuuta:

  • "Can Monti Save Italy? The Trouble With Technocrats"
http://www.thedailybeast.com/newsweek/2011/11/20/can-monti-save-italy-th...


  • "Monti unveils technocratic cabinet for Italy
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-15751179Euro elites should say if they could ever view single currency as a failure

What conditions could convince the euro elites that the euro was a failure and if they can imagine such conditions, then what stops them from concluding that they exist now?

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/rogerbootle/9453500/Euro-elites-should-say-if-they-could-ever-view-single-currency-as-a-failure.html

    

Ei kommentteja: