perjantaina, heinäkuuta 27, 2012

Soininvaara ja keisarin uudet vaatteet


Soininvaara ja keisarin uudet vaatteet
Soininvaara ja keisarin uudet vaatteet

 Soininvaaralla on fundemantaalisesti perus-suuruudenhullu ajatusskeema - kuten jokaisella suomalaisella europoliitikolla:
  Aivan kuin pieni Suomi olisi vastuussa katolisten ja ortodoksisten hälläväliä-maiden superrikkaan eliitin velkapumppauksesta ja verokikkailusta.

Mikä ihmeellinen megalomaaninen alistumis-fantasma suomalaisilla poliitikoilla oikein on?
Onko luvattu euroura tulevassa, savuavassa Nato-Euro-Rooman imperiumissa kaiken moraalisen ja loogisen ajattelun syövyttävä himo, kaiken poliittisen vastuuvapauden kova ydin? 

Että Suomi on tuhottava, jotta Suomi voisi osoittaa samaa verta vuotavaa ja kerjäävää uhrautumisalttiutta kuin talvisodassa ja jatkosodassa naatsi-Saksan eurogermania-aatteelle?
Että EU:n on suojeltava ja rahoitettava korruptoitunutta eliittiä Kreikassa, Brysselissä ja Italiassa sekä varsinkin tyhjästä luodulla ja siten tyhjällä velka-ansalla rahastavia saksalaisia pankkeja viimeiseen saakka,  jotta ei tapahtuisi poliittista heräämistä poliitikkojen valinnoista Eurooppalaisissa maissa?

Soininvaara ei taaskaan yllätä  sokeudellaan viheroikeiston (vihersokeiston) pillipiiparina - mutta silti hän onnistuu yllättämään aina vain yhä jyrkemmällä ja peitellymmällä eurohulluudella ja suomettuneen poliittisen kulttuurin taitavilla kansan syyllistämistaidoilla: 

 • " Soininvaara on tuskastunut siitä, ettei Suomessa käydä keskustelua euroalueen tulevaisuudesta, vaan kaikki keskustelu tyrehtyy omaan napaan tuijottamiseen... " 

Tämä on jo uskonnollinen lahko tämä euroidentiteetin eli eurovallan hysteria ja eurovirkamiesten diktatuuriin usko ilman mitään tervettä pohjaa ja euroideologian seuraamusten tiedostamista.

 •       Anna meille meidän jokapäivänen tarkoituksemme, jotta voisimme luopua omasta itsesuojeluvaistostamme saavuttaaksemme kontallaan hyväksynnän kovassa euroytimessä kovien poikien seurassa, uuden Germanian uusintataistelussa maailmanvallasta ja totaalisesta sodasta kansoja vastaan.   Amen.

II

Tässä sitten taasen tuore/toistuva esimerkki median itsepetoksesta ja eurovirkamiesten tiedotteiden kuuliaisesta toistamisesta:
Tämänkin uutisoinnin hegemonia eli kattava merkityskategoria esittää meille, että kriisi on jotenkin vahinko ja kriisin hoitaminen on sattumalta ihan vain pikkasen vinossa.
Aivan kuin mittaamattoman suuret tuhoratkaisut olisivat erehdyksiä ja meiltä vaaditaan ehdottomasti hyväntuulista hyväuskoisuutta ilman johtopäätöksiä euroideologian seuraamuksista.
Aivan kuin jättimäinen superkriisi ei olisi tarkoituksellinen vedätys ja velka-ansa, jolla pankit ja eurofanaattiset eurovirkamiehet eivät kuolaten vaatisi itselleen nyt valtaa valtioiden yli ja pankeille verotusoikeutta yksityisiin ihmisiin?

Uskokaa nyt.
Keisarilla ei ole vaatteita.
Kriisin aiheuttaneet ja eurouskoa ajaneet virkamiehet, pankkiirit ja poliitikot eivät ole päteviä kriisiä ratkaisemaan.
Mikään ei muutu, jos vastuullisia ei pyyhitä sivuun kriisiä lisää sekoittamasta.
Onko tämä nyt niin vaikea käsittää,  maailman yksinkertaisin periaate poliittiselle vastuulle.
Ainoa periaate poliittiselle vastuulle.
Vastuu. Vastuu ja orjuuttavan tuhon keinoja kaihtamattoman valtaistuimen kaataminen.


III
Ja Suomessa tämä ns. tehostaminen ja satojen miljardien kaivosten lahjoittaminen ylikansallisille yrityksille ilman ympäristövastuuta.
Välttämättömien hyvinvointipalveluiden alasajo. Koulutuksen alasajo. Terveysasemien alasajo. Pahoinvoinnin edistäminen kaikilla poliittisilla tavoilla.
Mitä se on? Ei mitään muuta kuin samaa puppua kuin Kreikan eliitillä ja Italian eliitillä. Veronkiertoa ja eliitin rikastumista etuoikeuksilla ja räikeiden tuloerojen kasvattamisella.
Tämä runttaus on poliittinen ideologia. Herätkää vähitellen, kaikki wannabe-porvarit sekä vasemmistolaisten marionetti-Urpilaisten ja  -Arhinmäkien harhaanjohtamat matelijat.

 • "Hajota ja hallitse"
 • IFM on salaillut niin vv. 2007 -2009 talouskriisiä kuin nykyistä eurokriisiäkin (Peter Doyle)

 • Veroparatiisijärjestelmä hyödyttää liian monia ja heillä on paljon vaikutusvaltaa, arvioi verotusneuvos Markku Hirvonen Ylen Ykkösaamussa.
So damn clever, Sherlock Hirvonen. Vähän myöhässä vain päätelty. 
Suomen AAA-luottolukitus on puhtaasti vain EU-projektin lypsäjien lahjontaa ja kiitosta nöyrälle Kataiselle. Jotta Suomen lypsäminen voisi jatkua ja Kataisen egoa rasvattaisiin yhä törkeimmillä uhrautumisylistyksillä.
 • Italian pääministeri Monti, saksalaisten ja ranskalaisten pankkien paras ystävä, on saapumassa Suomeen vaativalla sävyllä kerjuuretkelle Suomeen, jotta Suomi maksaisi saksalaisten ja ranskalaisten pankkien luomat velka-vyöryt ja italialaisten eläkkeet.  Kätevää: europankit luovat tyhjästä rahaa ja se verotetaan suomalaisilta. Kätevää.

IV
Suuryrityksien ja keinottelijoiden röyhkeään voitontekoon muutettu Suomen verotusjärjestelmä - minne rahat ja vauras valuu? :
 • " Uusien veronkorotusten sijasta hallitus voisi puuttua nykyistä tarmokkaammin moniin erilaisiin verotukiin ja -vähennyksiin, joita Suomessa on Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tuoreen raportin mukaan edelleen peräti 194 kappaletta.

  VATT on laskenut, että vuonna 2012 verotukien kokonaissumma ylittää jo 23 miljardia euroa... "

  http://www.talouselama.fi/uutiset/verotukien+hinta+vuodessa+23+miljardia...
 

 V
Valtakunnan tekopyhimmän ja ammattitaidottomimman kansanedustajan paikasta kamppaillaan jatkuvasti:

 Kumpula-Natri haluaa siis suomalaisten olevan tietämättömiä EU-virkamiesten vallasta eduskunnan yli? 

Kumpula-Natri tietää varsin hyvin,   että eduskunta hyväksyessään EU:n perustuslain Vanhasen viimeisenä junttauksena se luovutti suurimman vallan EU:n virkamiehille.


VI
Urpilainen alkaa vapisemaan - ja purkautuu saksalaisille, poliittisen eliittimme ihannekansalle. 

Der Spiegelille hän osaa puhua poliittisista peloistaan ja väärän politiikan tuomasta paineesta järkevästi - mitä hän ei uskalla suomalaiselle medialle puhua:


 • " Urpilainen: That is not only the case for us. 
  If we can't bring our citizens along with us, than we will fail.
As the head of the Social Democratic party, I must respect the opinion of my voters. There is a party here called "True Finns" that publicly supports a euro exit. They won many votes in the last election..."

http://www.spiegel.de/international/europe/finnish-finance-minister-defe...VII

:: EU-Saksan todellisen Euroopan valloituksen alkusävelet ::
 • " SS Obergruppenfuhrer Dr. Scheid antoi Saksan teollisuuspomoille käskyn perustaa ulkomaille viattomilta näyttäviä kulissiyrityksiä, joiden oli tarkoitus vallata markkinaosuuksia ja näin tehdä esityötä natsipuolueen uudelle tulemiselle.

Lebor kirjoittaa: "Kolmas valtakunta kärsi sotilaallisen tappion, mutta "demokraattisiksi kääntyneet" vaikutusvaltaiset natsihallinnon pankkiirit, virkamiehet ja teollisuuspamput olivat pian yhtä vaikutusvaltaisissa asemissa Länsi-Saksassa. Siellä heillä oli uusi päämäärä: Euroopan taloudellinen ja poliittinen integraatio."

Rikkaat natsien kanssa yhteistyössä olleet teollisuuden edustajat kuten Alfried Krupp ja Friedrich Flick alkoivat luoda uutta yleiseurooppalaista bisnesimperiumia eri yhtiöiden kuten Volkswagenin, BMW:n ja Siemensin turvin.

Historioitsija Michael Pinto-Duschinsky: "Euroopasta tuli toimintakulissi monelle kansallissosialisteja lähellä olleelle teollisuuspomolle, jotka tavoittelivat Saksan kansallisia etuja sodan jälkeen. Saksan ja muun Euroopan sodanjälkeinen taloudellinen jatkumo on silmiinpistävä. Jotkut natsiajan talousjohtajista muuttuivat Euroopan unionin rakentajiksi."

Pankkimies Hermann Abs liittyi natsien valtaannousun aikoihin Deutsche Bankin hallintoneuvostoon, ja hän oli myös I. G. Farbenin johtokunnan jäsen. I. G. Farben valmisti kuuluisaa hyönteismyrkkyä Zyklon B:tä, jota käytettiin keskitysleireillä ei-toivottujen henkilöiden kaasuttamiseen.

Adam Lebor: "Abs sai koordinoidakseen Marshall-jälleenrakennusavun, joka oli suunnattu Saksan tuotantolaitoksille. Vuoteen 1948 mennessä Abs käytännössä ohjasi Saksan taloudellista elvyttämistä."

"Oleellisinta on, että Abs kuului myös Euroopan taloudellisen yhteistyön liittoon, joka perustettiin vuonna 1946. ELEC on elitistinen, yhteismarkkinoita tavoiteleva edunvalvontaryhmä, josta sodan jälkeen tuli Euroopan unionin edeltäjä."

Euroopan taloudellisen yhteistyön liitto ajoi Euroopan integraatiopolitiikkaa, jonka suuntaviivat olivat lähes identtisiä natsien suunnitelmiin nähden.

Natsi-EU:lla on nykyvastineensa kanssa monia pelottavia samankaltaisuuksia. Itse asiassa ne liittyvät kiinteästi toisiinsa, ja EU:n juuret voidaan johtaa siitä, mitä natsit suunnittelivat.

Rodney Atkinson luettelee kirjassaan Europe's Full Circle ("Euroopan ympyrä sulkeutuu") natsien hahmottelemaa Eurooppa-politiikkaa ja sen EU-vastineita.

Europäische Wirtshaftsgemeinschaft
European Economic Community (Euroopan talousyhteisö)
European Currency System
European Exchange Rate Mechanism (Euroopan valuuttakurssimekanismi)
Europabank (Berlin)
European Central Bank (Frankfurt) (Euroopan keskuspankki)
European Regional Principle
Committee of the Regions (Alueiden komitea)
Common Labour Policy
Social Chapter (Sosiaalinen peruskirja)
Economic and Trading Agreements
Single Market (Yhteismarkkinat)

Adam Lebor kysyy: "Olisiko niin, että ainakin osa natsien teollisuuspamppujen suunnitelmista olisi toteutunut?"

"Nuo kolme koneella kirjoitettua sivua muistuttavat, että nykyinen Euroopan liittovaltioon johtava kehitys on erottamattomasti samaa vyyhteä kuin SS:n ja Saksan teollisuuseliitin suunnitelmat Neljänneksi valtakunnaksi – joka ei siis olisi sotilaallinen vaan taloudellinen imperiumi."

EU:n ja yhteisvaluutan perusta laskettiin salaisissa Bilderberg-kokouksissa 1950-luvun puolivälissä. Vuotaneista Bilderberg-asiakirjoista nähdään, että Euroopan yhteismarkkinoiden ja -valuutan periaatteet ja tavoitteet muotoiltiin vuoden 1955 Bilderberg-kokouksessa. Bilderberg-ryhmän perustajiin kuului Alankomaiden prinssi Bernhard, joka oli entinen SS-upseeri.

EU:n ideologinen oppirakennelma juontaa kuitenkin jo 1940-luvulle, jolloin natsiekonomistit ja -akateemikot luonnostelivat Euroopan talousyhteisön. Kyseistä agendaa on ruvettu Euroopassa toteuttamaan tiiviisti heti sodan päätyttyä. • Revealed:
  The secret report that shows how the Nazis planned
  a Fourth Reich in the EU
        - Dailymail

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-repo...

  ja kts lisää:

 googlaa Wikinews Finland 

  ja

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=1365

  sekä

    Kokoelma linkkejä EU:n todellisesta alkuideologiasta • Talouden asiantuntija, Aalto-yliopiston rahoituksen
  professori Vesa Puttonen on huolissaan Suomen kilpailukyvystä. 


  Puttonen sanoo, että johtavien poliitikkojen ja talousasiantuntijoiden energia menee euroalueen toistuvien talouskriisien hoitoon, viimeisimpänä esimerkkinä vääntö Espanjan vakuuksista.  Hänen mukaansa samaan aikaan pitäisi itsekkäästi pohtia Suomen pärjäämistä ja miettiä, miten säilytämme oman kilpailukykymme

  – Olemme Suomessa ihan kippurassa Euroopan talouskriisin kanssa. • Professori: EU-päättäjiltä on taloustiede hukassa
  – Ol­li Rehn kir­joit­taa mark­ki­noi­den va­kaut­ta­mi­ses­ta, kun epä­va­kaus on krii­sin seu­raus, ei syy.

  EU maksaa koko ajan kovenevaa hintaa siitä, että Kreikka on päätetty poliittisin perustein pitää väkisin kiinni eurossa.

  Pank­ki­tu­kea kos­ke­vis­sa rat­kai­suis­sa ol­laan si­vuut­ta­mas­sa mo­nen maan, ku­ten Ruot­sin, Nor­jan, Yh­dys­val­tain ja Is­lan­nin, toi­mi­vat rat­kai­sut. • " Oletteko panneet merkille, miten "eurokriisissä" mennään askel askeleelta kohden merkillistä keskussuunnitelmatalutta? Nyt perustetaan jo pankkivalvontaan elintä, joka korvaa markkinataloudelliset itsesäätelyt. "    - Kari Arvola • Helsingin Sanomien taloussivuilla Petri Sajarin jutussa kerrotaan viimeinkin vähän laajemmin siitä, että suuri joukko taloustieteilijöitä pitää julkisten menojen leikkaamista täysin vääränä vastauksena velkakriisiin, jonka pääsyy on yksityisen sektorin pankkien ym ylivelkaantuminen. Nettisivuilleen Hesari ei ole tätä juttua ainakaan vielä päästänyt. Mutta siinä mainittu Paul Krugmanin, Richard Layardin ja lukuisten muiden ekonomistien vetoomus löytyy oheisesta linkistä englanniksi. Vastaavia, ja radikaalimpiakin taloustieteilijöiden vetoomuksia on viime aikoina tullut monia muitakin.    - Yrjö Hakanen
http://www.manifestoforeconomicsense.org/ • Naiivi Suomi ja holtiton Saksa euron ihmemaassa
 •   " Samaan aikaan kun suomalaiset pyhäkoulupojat tekivät kaiken säntillisesti kirjan mukaan, muokkasivat isot maat sääntöjä vastaamaan omia tarpeitaan. Erityisesti suhmuroinnissa kunnostautui yllättäen Saksa, joka nyt seisoo äärimmäisenä kurin vartijana Euroopassa. Kriisissä se niittää suurelta osin omia kylvöjään.

   11. toukokuuta Saksassa julkistetettiin asiakirjat, jotka paljastivat konservatiivisen liittokansleri Helmut Kohlin peukaloinnin eurokelvottoman Italian eurojäsenyyden taustalla. Viis selvityksistä ja talouden tosiasioista: Kohl halusi Italian poliittisista syistä euroon, joten Italia pääsi euroon... "

  http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/kolumnit/2833873/naiivi-suomi-ja...
 • Tämä on velka-ansan tavoite:
      " Kriisimaissa pahoja heikennyksiä työehtoihin "
 
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/28312...

Rikkat rikastuvat aina vain köyhillä ja alistettavilla. • "Roubinin mukaan Suomen euroeron puolesta puhuu erityisesti se, että muut Pohjoismaat ovat selviytyneet euron ulkopuolella kohtalaisen hyvin.

  Roubinin johtama tutkimusyhtiö Roubini Global Economics (RGE) teki perusteellisen analyysin siitä, kannattaako Suomen olla osa euroaluetta. Analyysin mukaan tämä riippuu paljolti siitä, minkälainen tulevaisuuden euro on."

  http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/07/12/saksalainen-ydineuro-k...

Ei kommentteja: