keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2012

Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa


Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Väkivaltias
Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Arhinmäki jatkaa EVM-valehtelua - miljardien pumppaus alkamassa
Nyt kun vasemmistoliitto on allekirjoittanut kokoomuslaisten virkamiesten uhkailemana hirviömäisen ja lakien ulkopuolella toimivan EVM-sopimuksen kontrolloimattoman ja verotusoikeuden omaavan "EVM-pankin" perustamiseksi, Arhinmäki jatkaa valehtelua pitääkseen kapinallisen imagoaan.
 • Vaadimme yhä tiukasti, että Suomen hallituksen linjasta pidetään kiinni loppuun asti, eikä Espanjan tai minkään muunkaan maan pankeille anneta vastikkeetonta rahaa. Mikäli rahaa annetaan, on pankkeja vastineeksi sosialisoitava.” - Paavo Arhinmäki
Tämä on valhe, Paavo.
Ministeri Arhinmäki on jo luovuttanut EVM:n pankkirahoitussysteemin kautta ja sitä ennen "väliaikaisen" vipurahasysteemin rahat pankeille, jotka pumppasivat tyhjästä uutta rahaa mm. Espanjalaisille pankeille (Kreikka"sijoituksia"), saksalaisille ja englantilaisille pankeille ilman ehtoja ja konkreettisia takuita kuten mm. kreikkalaista maata ja saaria.  
Mitään poliittisia ehtoja EVM:lle ei voi enää tehdä - muuta kuin erota eurosta.
EVM on myyttisen Sammon antimateriaveli.
Lisäksi Suomen pankki on hiljaisuudessa luovuttanut 67 miljardia keinottelijoiden valtaamille, heikon hallituksen omaaville katolisille ja ortodoksisille maille "paikkausrahaa" eli europankeille kassan tilkettä ilman ehtoja.
Tämänkin Arhinmäki kyllä tietää yrittäessään pelastaa  imagoaan blogissaan mutta mediaimpotenssi alkaa vaivaamaan hyvinvointivaltion hylkääjää.
EU-pankit, Saksan ja Ranskan talouseliitti ovat tukenut uskollisesti Kreikan sotilasjuntan perillisiä eli kreikkalaista oikistoeliitin veronkiertoa koko olemassaolonsa ajan. Jotta europankit voisivat huseerata ja imuroida kreikkalaisten saamat EU-tukirahat rahat monin eri tavoin.
Vasemmistolitto on hylännyt ideologisen arvonsa ja on ollut tukemassa mitä röyhkeintä pörssikapitalismin ja byrokraattien vallankaappausta.
Nyt rahaa ja valtaa mätetään tahoille, jotka ovat aiheuttaneet tahallaan pankkikriisin. Kaikki sujuu käsikirjoituksen mukaan.  Pelkästään EVM-alkuvaihe pumppaa Suomesta kaksitoista tuhatta miljoonaa verotettua rahaa - 13 000 000 000 € kahden vuoden aikana entisten lisäksi. Eikä niitä makseta takaisin edes Kataisen valheilla tai vinolla hymyllä.
Vasemmistoliiton henkilökultti on sokeaa.
Melkein yhtä sokeaa kuin terveiden euro-markkinoiden tuhoa ajaneen kokoomuksen kapitaali-yrityshenkinen jäsenkunta tukiessaan Kataista.
Melkein yhtä tyhjää kuin perussuomalaisten tuki äärioikeiston ja sisun tukemiseen keskittyneelle aurinkokuningas Soinille.

Keinottelijat ovat nyt kuninkaita Euroopassa. Valtiot pumpataan tyhjiin ja tuhon ja hyväksikäytön ideologialle luovutetaan kaikki valta liittovaltiossa. Kunhan valtioita on tarpeeksi heikennetty ja vero- ja tilirikoksia tehneitä pankkiireja vapautettu haasteilta - kunhan pankkiirit vain tukevat eurovirkamiesten uutta diktatuuria.
Arhinmäki on ehdottomasti Kataisen tärkein marionettinukke "hallitustyön vastuunottajana".
Katainen on nyt Arhinmäen suurin mentori valehtelussa ja eurovirkamiehen uran rakentamisessa.
Virkamiehet eivät uskalla edes laskea, mitä maksaa vasta nyt erota eurosta. Siitä tarvittaisiin laskelma. Kirjoittakaa kansanedustajille.
Luulisi jo kansalaisten tajuavan, että eduskuntavaalien tiedotus, vannomiset ja riemu  paremminvointivaltiosta ja pankkikriisien etäisyydestä oli puhdas valhe EU-kiihkossa rypeviltä puolueilta. Kokoomuksen neuvostoliittolainen hehkutus ja suuruuskiihko "Suomi EU:n ytimessä" on mätä ja myrkytetty omena, jonka monet ovat nielaisseet eivätkä edes uskalla nyt tunnustaa ripulin paineta.
Korkopeliä ja futuurivedonlyöntiä kutsutaan nyt kapitalismiksi.       Kari Arvola kirjoittaa
 • " Oletteko panneet merkille, miten "eurokriisissä" mennään askel askeleelta kohden merkillistä keskussuunnitelmatalutta? Nyt perustetaan jo pankkivalvontaan elintä, joka korvaa markkinataloudelliset itsesäätelyt. Näistä on muutoinkin jo luisteltu, kun poliittisin päätöksin on alettu ohjata kansantalouksien varallisuuden käyttöä ensin valtioiden kassan täytteeksi, sitten velkojien tappioiden paikkaamiseen ja vähitellen yhä voimakkaammin koko finanssijärjestelmän pönkittämiseen Euroopan keskuspankin ja hihasta vedettyjen rahoitusjärjestelmien kautta. Siksten Kormanin muotoilu paljastaa tilanteen olemuksen. Hänen mukaansa heikot pankit on päästettävä konkurssiin.  Hän ei käytä konkreettista kieltä eikä puhu finanssipelureista, investointipankkiireista eikä jättimäisillä riskisijoituksilla rahaa tekevistä hedge-rahastoista, joiden kautta esimerkiksi kreikkalaiset raharikkaat lypsävät eurovaltioilta miljardin toisensa jälkeen omaan kassaansa.

  Taloudellinen kriisi tämä ei ole.

  Mutta suhdannekehitykseen poliittisella pelillä on kielteiset vaikutukset. Poliittiset operaatiot ovat tehneet euroalueesta suursijoittajien silmätikun ja lypsylehmän. Euroryhmän poliittinen eliitti on epäonnistunut totaalisesti kriisinhallinnassa. Mutta sen annetaan edelleen jatkaa projektiaan, jossa kansallisvaltioiden varallisuuden käytöstä päättää kontrollin ulkopuolella oleva kourallinen byrokraatteja. Niiden edessä Saksan Merkelkin joutuu perääntymään.

  Suomen pankin kautta eurojärjestelmän käytettäväksi on siirretty 60 miljardia euroa yhden prosentin korolla. Tätä summaa ei ole mahdollsita vaatia maksettavaksi takaisin. Jo pelkästään tämän kytkennän vuoksi poliitikot joutuvat päivästä toiseen myöntymään kaikkiin operaatioihin, joita Brysselin kopla kulloinkin kehittelee. Ja mikä merkiilisintä, demareiden kannatus tämän söhlingin keskellä kasvaa vain siitä syystä, että puolue on esiintyvinään "tiukkana" vakuusmantraansa toistellen. Suossa ollaan ja syvällä."

Ansa Suomelle uuden eurovirkamiesten keskusvallan hyväksi on jo olemassa Suomen pankin salaisen omaisuudensiirron kautta.

Media ja talousvaliokunta on ollut aivan hiljaa siitä, kuinka Suomi on sidottu miljardi miljardilta Suomen pankin luovuttamalla  67 miljardin summalla uuden pankkisysteemin kautta uuteen vallankaappaukseen ja Suomen valtion tuhoamiseen epätalouden kautta.
Ei ole olemassa reaalipolitiikkaa.
Kaikki on vain aatteellista tulevaisuuden petaamista.II   - päivitys -

Hallituksemme on jo suostunut espanjalaisten pankkien suoraan rahoitukseen

Hallituksemme on jo suostunut espanjalaisten pankkien suoraan rahoitukseen
Hallituksemme on jo suostunut espanjalaisten pankkien suoraan rahoitukseen
Suomettumisen perintö
Suomettumisen perintö
Hallituksemme on jo suostunut espanjalaisten pankkien suoraan rahoitukseen

Hallitus ja eduskunnan hallituspuolueet ovat siis selvästi jo allekirjoittaneet Espanjan rahavirrat ilman mitään selviä ehtoja Suomen puolesta - EU-virkamiesten sanelemina

- ja nyt sitten vikistään, vaikka massiivinen "kriisin tukivero" ERVV ja EVM  kaiken jatkona on jo hyväksytty ja leimattu eduskunnankin taholta ilman järkeviä ehtoja - siitähän tämä ministereidemme tekopyhä mölinä vastuun väistämiseksi nyt johtuu:
 • "– Espanjan pankkien pääomittaminen aloitetaan ERVV:n kautta, ja Suomi vaatii takausosuudelleen vakuudet, Romakkaniemi sanoo Taloussanomille."

Yrittävät kieltää sitä minkä ovat jo hyväksyneet.
Suuri parku siitä, minkä ovat jo valinneet Suomen kohtaloksi - jos pysymme EU:ssa. Aivan kuin se ei olisi hallituksen syytä.  

 Kuinka epäpäteviä poliitikkoja meillä on? 

Jo aikaisemmat sopimukset sallivat espanjalaisten pankkien ja kiinteistökeinottelijoiden pummppaamisen suomalaisten rahalla -

ja ministerimme näyttelevät nyt olevansa loukkaantuneita.
 • "Kun pysyvä vakausmekanismi EVM tulee myöhemmin toimintaan, siirretään ERVV:stä Espanjan pankeille annetut lainat EVM:n alaisiksi."
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/06/29/evmn-etuajo-oikeus-sai...

Koska jotkut muut euromaat eivät ole vielä hyväksyneet  EVM:ää, Katainen, Urpilainen ja Arhinmäki voivat jatkaa kovaäänistä ulvontaansa ja tekopyhää moralismia, aivan kuin he voisivat vaikuttaa vielä Suomen kantaan.
Tuemme nyt kriisin jatkamista ja uusia hyväksikäytön muotoja kun tuemme vastuuttomuuden ideologiaa pörssikapitalismille. 
Kriisin aiheuttaneet tahot saavat vahvistusta ja kansallisvaltiot saavat taas ruoskaa ja velkaa.
Saksa hannaa myös ummikkosopimuksia vastaan joten tilanne on taas aivan sekaisin - mutta Saksa kaipaa pankeilleen runsaasti tukea myös Suomesta.

Se, ettei eurovirkamiehiä kiinnosta tai ole kiinnostanut varakkaiden verotuksen vavlonta ja veroprogressio eteläisen Euroopan maissa sekä teollisuuden varmistaminen Euroopan siällä mm. rangaistustullein ulkoistaville ja muualla saastuttaville firmoille kertoo koko euro-operaation luonteen: ylikansallisten yritysten ja pörssinsysteemin rahanimuoperaatio Euroopasta.


    Lukekaa tämä:
http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=fi&js=n&prev=_t&hl=fi&ie=...

"Tulonsiirtounioni vai ei"
 • "Tämä (kokouksen epämääräisyys) ei estänyt tulonsiirtounionia kannattava euroalueen velkamaita Ranska mukaan lukien julistautumasta voittajiksi. Todellisuudessa Saksa sai – jälleen kerran – torjuntavoiton: yhteisvastuullisia valtionlainoja eli eurobondeja ei tule ja suoraa pankkitukeakin aletaan maksaa vasta kun yhteinen pankkivalvonta on saatu pystyyn, ja se tuskin tapahtuu tämän vuoden aikana. Siihen voi mennä paljon kauemminkin, sillä suora pankkituki voi lopulta vaatia Euroopan vakausmekanismin (EVM) sääntöjen muuttamista – sanoivat komission byrokraatit nyt mitä tahansa. Näin ainakin Saksassa ajatellaan."

  http://www.verkkouutiset.fi/index.php/kotimaa/981-kotimaa/104706-summane...


 •   What economists need to know about the modern money creation process
http://www.voxeu.org/article/other-deleveraging-what-economists-need-kno...


 • Helsingin Sanomien taloussivuilla Petri Sajarin jutussa kerrotaan viimeinkin vähän laajemmin siitä, että suuri joukko taloustieteilijöitä pitää julkisten menojen leikkaamista täysin vääränä vastauksena velkakriisiin, jonka pääsyy on yksityisen sektorin pankkien ym ylivelkaantuminen. Nettisivuilleen Hesari ei ole tätä juttua ainakaan vielä päästänyt. Mutta siinä mainittu Paul Krugmanin, Richard Layardin ja lukuisten muiden ekonomistien vetoomus löytyy oheisesta linkistä englanniksi. Vastaavia, ja radikaalimpiakin taloustieteilijöiden vetoomuksia on viime aikoina tullut monia muitakin.    - Yrjö Hakanen

  http://www.manifestoforeconomicsense.org/


Rehn on nyt johtava stand up -koomikko eurofarssitangossa, epätoivoinen, kylmää hikeä puskeva koomikko omia tekojaan peittelemässä:
Klovni No 2
ja Klovni no 3:

Sosialidemokraattista sanamagiaa 6.7. aamu-tv:ssä Erkki Liikanen:
-"Ei pankkeja tueta, niitä pääomitetaan."
Hysteeristä, epätoivoista torjuntaa demareilla.

Keinottelun aakkoset EU-projektinkin takana:

"Veikkaan, että Kreikka lähtee ensimmäisenä, kun se saa rahansa, Törnqvist ennustaa."
Asiantuntija: Markan voisi palauttaa kolmessa kuukaudessa
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/asiantunt...


Bail-inejä ja tappolistoja – näin pääomitetaan
Mutta mikä on todellisuus väitteille, joilla nyt hillitään suomalaisten vihaa ja epäluuloja valtion varallisuuden siirtämiseksi m. Espanjaan "ehdoilla"? :
..."Pääomittamisen keskeinen tavoite on palauttaa luottamus pankkiin.
Pankkikonserni Nordean Suomen pääanalyytikko Jan von Gerich sanoo Taloussanomille, että lainojen muuttaminen pääomaksi ei parantaisi luottamusta markkinoilla.
– Tämä on ollut vähän tabu, von Gerich kommentoi vaihtoehtoa."
http://www.taloussanomat.fi/porssi/2012/07/08/bail...


Barclays -vedätysskandaali on vakava paljastus systemaattisesta koneistosta, jonka tarkoitus on keinotella pankille rahaa pörssikursseja fiksailemalla ja sopimalla.
" Opposition Labour Party leader Ed Miliband, who has said he wants to see criminal prosecutions of Barclays bankers, welcomed Diamond's resignation but said a parliamentary inquiry was not enough and demanded an independent probe led by a judge.
"This is about the culture and practices of the entire banking system, which is why we need an independent, open, judge-led, public inquiry," he said."
http://www.france24.com/en/20120703-another-scalp-...


Kuinka taloudellinen vallankaappaus tehdään - esimerkkinä Islannin tapaus


JOHN PERKINS - Ex Economic Hitman Icelandic TV
http://www.youtube.com/watch?v=AMcJflvA7GQ

Tämä on tapahtumassa nyt Euroopan laajuisena.
Kun "moderni" pankkitoiminta keksittiin feodaaliaikana, sen ensimmäinen tarkoitus oli orjuttaa talonpojat ikuiseen velkaan.

Klovni no 3: Sosialidemokraattista sanamagiaa
6.7. aamu-tv:ssä Erkki Liikanen:
-"Ei pankkeja tueta, niitä pääomitetaan."
Hysteeristä, epätoivoista torjuntaa demareilla.
Kuinka Urpilainen voi väittää
hallituksen valintaa sellaiseksi, mikä ei edusta hallituksen kantaa?
Tämä on halpamaista kaksinaismoralismia.

" Urpilainen ei tyrmää täysin EVM:n bondiostoja
Urpilaisen sanoo, että Suomen linja on ollut "selkeästi" ostoja vastaan. Hän kuitenkin lisää, että EVM:n sääntöjen mukaan ostot ovat mahdollisia."

http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/9...

Tajuavatko kansanedustajat vähitellen, kuinka heitä on huijattu?III  Viitteet


   Katsaus Islannin uuteen kansanvaltaan:
 • Talouskuprun jälkeen Islannin uutta perustuslakia muutettiin ja sitä laati tavallisista kansalaisista valittu kansankokous, jonka toimintaa seurattiin jatkuvasti reaaliajassa internetin välityksellä:

  - Jokainen luonnos julkaistiin internetissä kansankokouksen nettisivuilla.

  - Jokaista esitettyä kohtaan saattoi kommentoida heti, kun se oli esitetty.

  - Jokaisesta kohdasta äänestettiin välittömästi, ja äänestyksen perusteella esitetty kohta hyväksyttiin tai hylättiin. 

  Islannin kansa (suoraan) on laatinut ne säännöt, joiden mukaan he haluavat hallintoa hoidettavan; malli tekee kansasta suvereenin. Islannissa on tuskin ainoatakaan kansalaista, joka ei nyt tunne omaa perustuslakiaan.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2133


 • Kapitalismin-mustat-urut
Islannissa edettiin toisin kuin EU:ssa. Ministeri Steingrímur Sigfússon paalutti selviämistä mm. seuraavin perustein:

1)  Selvittäkää ongelmat heti kun ne tulevat, pitkittyessään ne vain vaikeutuvat
2)  Valitkaa itsellenne oikeat työkalut, joilla tilanne korjataan, jokaiselle maalle eivät sovi samat menettelytavat (myös IMF kiitti Islannin monipuolista työkalupakkia)
3)  Suojelkaa yhteiskunnassanne heikoimpia, selittäkää kansalle selkeästi mitä on tekeillä ja miksi (siis ei elitististä päätöksentekoa!)
Lisäksi Islanti teki heti selväksi aikovansa selvitä lamasta niin, että he pystyvät säilyttämään pohjoismaisen hyvinvointimallin!

http://pirkkomattila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110437-kapitalismin-mustat...
Euromafia paljastaa hampaansa
 • "Olen kauhuissani siitä kokouksen alla julkisuuteen esitellystä kriisinhallintaoperaatiosta, joka kulkee kolmen euroelimen puheenjohtajan ja yhden pääjohtajan nimissä. Nämä neljä ovat komission puheenjohtaja José Manuel Barroso, neuvoston puheenjohtaja, EU:n ”presidentti” Herman Van Rompuy, emumaiden muodostaman euroryhmän puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja Euroopan keskuspankin (EKP) pääjohtaja Mario Draghi. He olivat päätyneet kaikella valta-asemiensa arvovallalla esittämään alkuviikolla ennen huippukokousta siihen vaikuttamiseksi kauhuskenaarion, joka oli tehty kriisin varjolla mutta jolla ei ole mitään tekemistä tämän nykyisen velkakriisin kanssa.

  Esko Seppänen :: Kauhuskenaario - ja lisää liittovaltiota on tulossa


 Takinkääntäjä ja kokoomuksen & kulissipainostaja EK:n kengänpohjien nuolija vikisee jälkiviisaasti:


 • Helsingin Sanomien taloussivuilla Petri Sajarin jutussa kerrotaan viimeinkin vähän laajemmin siitä, että suuri joukko taloustieteilijöitä pitää julkisten menojen leikkaamista täysin vääränä vastauksena velkakriisiin, jonka pääsyy on yksityisen sektorin pankkien ym ylivelkaantuminen.
Nettisivuilleen Hesari ei ole tätä juttua ainakaan vielä päästänyt.
Mutta siinä mainittu Paul Krugmanin, Richard Layardin ja lukuisten muiden ekonomistien vetoomus löytyy oheisesta linkistä englanniksi. Vastaavia, ja radikaalimpiakin taloustieteilijöiden vetoomuksia on viime aikoina tullut monia muitakin. - Yrjö Hakanen
http://www.manifestoforeconomicsense.org/


 • Katainen sanoo raportissaan, että EVM ei voi ostaa velkakirjoja jälkkimarkkinoilla. Rehn korjaa näkemyksen ja ihmettelee mistä Katainen tällaisen käsityksen on saanut.

     Suomen valtio eli veronmaksajat ovat siis hyvin varmasti menettämässä jo 67 miljardia "salaisia" Suomen pankin eli Suomen keskuspankin pumppaamia katteettomia velkatakauksia europankeille, joita valtamedia ja etenkään valtion ohjauksesta vastuulliset puolueet eivät ole uutisoineet ministerien työrauhan vuoksi:

          o       45 MINUUTTIA -OHJELMA VIDEO

http://www.katsomo.fi/?progId=119401&itemId=46311

EKP on pumpannut jo nyt 230 miljardia korkokeinottelua jatkaville europankeille ja kriisi on vain kiihtynyt.

Mikä on seuraamus vasemmistoliiton valheista?

 • " Mikäli Vasemmistoliitto ja Kristillisdemokraatit olisivat noudattaneet ennen vaaleja ilmoittamaansa linjaa, Suomeen ei olisi syntynyt vakausrahastoja kannattavaa hallitusta. Se, että Suomi on solmiutunut vapaaehtoisesti eurokriisiin, on suoraan seurausta siitä, että Vasemmistoliitto ja Kristillisdemokraatit valehtelivat äänestäjilleen ja käänsivät takkiaan vaalien jälkeen. " - J.Kansainväliset suurpankit vetävät rahaa pois kriisimaista sitä mukaa kuin Suomi ja muut euromaat syytävät hätärahaa tilalle.
Ja samalla kun Suomen sosiaalidemokraatit ovat rennosti mukana rakentamassa Napoleonin ja Hitlerin unelmaa, koko Euroopan virkamiesdiktatuuria

- englantilaiset oikeiston kansanedustajatkin alkavat kyllästyä eurovirkamiesten diktatuuriin ja herätä demokratian haihtumiseen:
 • " David Cameron has told Tory eurosceptics that he will call a referendum on Britain's relationship with the European Union if the country is threatened by further loss of sovereignty to Brussels.
http://www.guardian.co.uk/politics/2012/jun/30/david-cameron-referendum-eu

eli mitä kiertosanoja C käyttää

 • Cameronin mukaan kansanäänestys ei koskisi Britannian eroamista tai pysymistä EU:ssa, vaan sitä millainen Britannian suhde yhteisöön olisi tulevaisuudessa. Cameron kertoi näkemyksistään The Telegraph -lehdessä.
 • Cameron haluaisi saada Britannialle joustavamman ja vähemmän kuormittavan suhteen EU:hun.
http://yle.fi/uutiset/cameron_kansanaanestys_britannian_suhteesta_euhun_...
 = siis suomennettuna reaalimaailmaan:
Kun Englanti ja Lontoon liikepankit ovat imeneet pankkituet velkavipujen kautta mm. Suomelta ja muilta, on aika viheltää peli poikki ja Englanti sooloilee EU:n suhteen ihan miten lystää. Kuten on tehnytkin. Englanti ei valtiona tue pankkejaan vaan jättää sen vain eurorahaalueen tehtäväksi!

 • Ja mitenkäs ne virkamiehet saadaankaan tukemaan vastuutonta optiokulttuuria ja elitismiä
MTV3: Valtion virkamiehille maksettiin bonuksia yli 100 000 euroa

 • Brave Sweden

  — running a deficit doesn’t hurt

Twenty years ago, the explosion of the property bubble put the state deep into the red.

 But instead of imposing a radical austerity cure, the Swedes took on a heavy public spending deficit to mop up private debt.

http://www.presseurop.eu/en/content/article/2253411-sweden-running-defic...Kun pelurit ajavat tavalliset ihmiset nurkkaan, mitä tapahtuu?
  • Kansan valta, väkivalta. Koulupojista tulee verenhimoisia villejä Goldingin Kärpästen herrassa. Finnairin poikia paimentava ministeri Heidi Hautala tunnustaa Timo Harakalle ja Anna Kortelaiselle, että nauttii vallasta, vaikutusvallasta.EU toimii - katolisten j aortodoksisten maiden moralittomuuden hyväksi
KartallaSuosittelenEn suositteleMainosLinkki ei toimiÄänet...Jaa...SähköpostiFacebookTwitter
Kun salaliittolaiset eivät enää usko edes ensimmäiseenkään salaliittoonsa

 •  "Sijoittajaeliitti myy nyt osakkeita pörssin ohi"

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2012/07/02/sijoittajaeliitti-myy-nyt-...


Yrjö Hakanen:


 • Miksi markkinat aiheuttavat tehottomuutta ja eriarvoisuutta?

Taloustieteen emeritusprofessori Robin Hahnelin artikkeli Perusteet markkinoita vastaan on Parecon Finlandin julkaisusarjan ensimmäinen artikkeli. Julkaisussa esitetään teoreettisia perusteluja sille, miksi markkinat kohdentavat resursseja tehottomasti, miksi markkinat kannustavat taloustoimijoita yhteiskunnalle haitalliseen toimintaan ja miksi markkinoilla valta sekä tuotannosta koituvat hyödyt jakautuvat epäoikeudenmukaisesti.
Markkinarakenteiden kriittinen tarkastelu on erityisen ajankohtaista talouskriisin repimässä Euroopassa, sillä nykyinen maailmanlaajuinen kriisi juontaa juurensa markkinoiden perustavanlaatuisiin ongelmiin.

Robin Hahnel: Perusteet markkinoita vastaan (2011)
ISBN 978-952-67649-1-7 (PDF)
>> Lataa PDF.
 Artikkelin voi lukea myös interaktiivisena kirjana iPadilla.
>> Lataa E-kirja

 • Remix video Arhinmäki puhuupuhuuToimittajan toiveikasta ihmettelyä ihmettelystä

 • " ‎"Vasemmistoliitto tekee aivan idioottimaisia asioita. Sen ei olisi missään tapauksessa pitänyt lähteä hallitukseen ottamaan turpiin kokoomukselta, siinä ei ole järjen häivää."

  – En voi käsittää näitä nuoria ihmisiä, Urpilaista, Kataista, Kiviniemeä. He ovat kasvaneet Pohjanmaalla tai Savossa, jossa puhutaan elävää suomea. Mutta kun he avaavat suunsa, sieltä tulee ulos Saksan keskuspankin kantoja. Aivan järkyttävää.
  Kieli ei ole mikään pikku juttu; se pitää koossa ihmisen, kulttuurin, elinkeinon, elämän.
  Demokratia ja markkinatalous. Näiden kahden erottamattoman voittoon piti historian loppua. Tamperelainen professori, filosofi Tere Vadén on toista mieltä. Hänen mukaansa kapitalismille ja demokratialle tulee avioero."                                             - ylin kuva Kallio sunnuntaina - kuvaaja Arhi Kuittinen

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Germanisaatio?
Mikä germanisaatio?

" Lipponen puolestaan ylisti Kohlia: ”Liittokansleri on Euroopan ankkuri.” ”Saatoin kertoa hänelle saksalaisista sukujuuristani ja perheeni yhteydestä tähän maahan”, Lipponen myhäili tapaamisen jälkeen."

http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2012/03/nato-yhteistyon-tiivistyminen-ja-erm.html