torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Pörssin ihmesampo on pysähtymässä


 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä
 Pörssin ihmesampo on pysähtymässä

Pörssin ihmesampo on pysähtymässä. 
 Italia pysäytti tänään Espanjan pörssikaupan futuurikeinottelussa ja shorttauksessa:
http://www.bloomberg.com/news/2012-07-23/spain-italy-ban-short-selling-o...

  Onko keinottelu tullut tiensä päähän?

Vedonlyönti, jota kutsutaan pörssiksi?

Pörssi, jossa maan ja firman konkurssilla voi tehdä hurjat voitot?


Kokoomusnuorilla, EK:n aggressivisen lobbaamisen suojaamalla oikeistoeliitillä ja uusliberalismin saarnaajilla on kammottavia tietoaukkoja (asenneaukkoja) siitä, kuinka pörssikapitalismi toimii - ilman ihmisarvoa.
He luulevat, että jatkuvan eliitin voittojen eli "jatkuvan kasvun" fantasia ja pörssivaluutan totaalisen käsittämätön keinottelumassa eli keinotekoinen pörssiraha voisi toimia ilman keinottelua ja hyvä veli- etupiirilahjontaa.

Ja että maailman parhaiten palkatut alansa ammattilaiset, älykkäät pankkimiehet eivät olisi tienneet, mitä tekivät kun kaatoivat satoja ja satoja miljardeja  konkurssi-Kreikan laina-ansaksi  - kiristääkseen sitten EU:ta suuren EU-unelman ja EU-fanatismin kautta.

Amerikan suuri ja kuuluisa asuntolainakupla oli pelkkä tahallinen nostatusvedätys köyhien saamiseksi laina-ansaan - ilman mitään moraalisia linjauksia köyhien avustamisesta.
  Ajatuksena ja kikkana

a) meklareilla oli imeä hurjat bonukset lainojen markkinoinnin "tuloksista" (onnistui) ja

b) imeä lainan  nousevien lainakulumaksujen ja korkojen avulla rahat köyhiltä ja heittää sitten ulos uusien asunnonostajien tieltä - samalla "arvoaan itsestään nostavien kiinteistöjen" keinottelussa.

Ei ihan toiminut.

Kokoomus ja koko Euroopan euro-oikeisto on kirkunut ja uhkaillut verohelpotuksien ja veronkierron puolesta 20 vuotta.
Nyt kaikki veroa kiertänyt raha on poissa veroparatiiseissa ja valtiot tomussa kyykyssä. Valtio on ollut oikeiston mielestä uhka eliitin hyvinvoinnille ja nyt eliitti määkyy valtiota maksamaan pankkien ja sijoittajien laina- ja keinotteluskandaalit!

Kokoomuksen idiotismi kieltää kaikki talouden perussäännöt.

Rahan täytyy kuitenkin kiertää alatasolla ja vain niin hyvinvointi ja kysyntä kasvaa, mitä laajemmin hyvinvointia levitetään kansalaisille - pois eliitiltä veroprogressiolla. Ei eliitti häviä mutta tuhoisa voitonteko ja talouden tuho estetään sosialistisella kapitalismilla.

 
Kreikan rahat omistava Kreikan eliitti voi nyt paremmin voideltuna kuin koskaan. Heille kriisi on vain oman statusaseman nostamista koskemattomien ja Jumalan siunaamien joukkoon kuulumista kaaosta kauhistellen.Tietysti korruptioon tottunut kreikkalainen eliitti on kovettanut omaatunotaan jo juntan luoman eliittikapitalismin keinoilla. CIA:n pystyttämä eliittijunttahan ei minnekkään hävinnyt vaan hallitsi Kreikkaa rahalla ja korruptiolla koko tämän ajan. Eliitille sallittu veronkiertokin on rakenteellista lahjontaa.

Eliitin etuoikeuksien kasvattaminen on pelkkä ideologia, eliitin ideologia tuhansien vuosien ajan, ei mitään talousajattelua. Eikä tämän feodaalieliitin ideologian seuraamukset ihmiskunnan historiassa ole kauniita. Karmeita.

 • Veroneuvos: Suomi käyttäytyy kuin veroparatiisi
  • Ulkomaalaiset sijoittajat voivat Suomessa piiloutua hallintarekisterin taakse, mikä mahdollistaa sijoittajan henkilöllisyyden salaamisen. Veroparatiiseissa lymyää esimerkiksi diktaattorien, järjestäytyneen rikollisuuden ja verojaan minimoivien yritysten ja sijoittajien rahoja.  YLE
Osakemies pelon keskellä:
 • "Edessä on suurin varallisuuden uusjako, jonka meidän sukupolvemme on nähnyt". 
Suomen tie voi olla rankka, jos suuria takausvastuita kaatuu tavalla tai toisella meidän maksettavaksi”, diplomi-insinööri Salo toteaa.
http://www.talouselama.fi/uutiset/osakemies+pelon+...


Suomen valtion täsmällistä tuhoa ja poliittista epädemokratisoimista ajavan tuhokomissaari Olli Rehnin mielestä lain ja sääntelyn yläpuolella toimiva EVM ei saa antaa valtioille ensisijaisen velkoja asemaa  eli Kataisen opetuslapsien Urpilaisen ja Arhinmäen lupaukset "velkatakuusta" ovat osoittautumassa täydelliseksi valheeksi.  Vedätys ei ikinä onnistu ilman valheita.
 • Eduskunnan kauhealla kiireellä ja ymmärtämättömyydellä allekirjoittama tukipaketti Espanjan kautta saksalaisille ja englantilaisille pankeille sisälsi kaksi dokumentaatio-osuutta:  poliittisen julistuksen (pelkkää sanahelinää) ja juridisesesti pitävät ehtosopimukset.  Kansanedustajille ei kerrottu, mikä ero näillä kahdella eri osioilla on juridisesti. 
Eurovirkamies Rehn ajaa uskollisesti eurouraputkessaan pörssikapitalismin jaloa päämäärää tuhota kansallisvaltiot ja kaiken inhimillisen ja sosiaalidemokrattisen sääntelyn alas täydellisen riistokapitalismin/keinottelun tieltä. Hitlerin urakin oli europpalaisten ja amerikkalaisten pankkiirien lainamassan varassa.

 • Mutta yllätysarvio:
 • Investointipankki JP Morganin analyytikot arvioivat Suomen
  euroalueesta eroamisen vaikutuksia, eivätkä nähneet isoja ongelmia, muuten kuin poliittisesti - ne, joille Suomen varat kelpaavat, eivät tietenkään tykkäisi tällaisesta ratkaisusta. Lisäksi mahdollinen 'Fixit' eli Suomen lähtö murtaisi tabut, että euroalue on ikuinen sekä euroon kuuluminen on ihanaa - ainoastaan luuserit eivät siihen kuulu.

  http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112105-jp-morgan-parempi-l%C3...

Voittojen maksimointi ei ole systeemin talousteoria vaan yksilön ahneutta.

Euromaiden velka eli yhteinen katastrofi johtuu pelkästään eliitin etuoikeuksien ja veronkierron lisäämisestä EU-virkamiesten siunauksella "talouden vuoksi".
Talouspuhetta talouden tuhoamiseksi ja vallan kaappaamiseksi.

Ministerimme pitävät valtaansa vain valheilla:
Katainen on valehdellut kirkkaasti eurohysterian alkumetreillä "Suomen vastuusta" ja "hyödyistä"

Suomessa kokoomus ja keskusta ovat 20 vuoden aikana järjestäneet vuosittaiset 23 miljardia verohelpotuksia suurille yrityksille ja bisneksille verolain ja yhteiskuntavastuun ohi.

Yhteiskunta on systeemi, joka luo kapitalismille toimivat puitteet. kapitalismi on tuli takassa, ei itse talo. jos kapitalismi valtaa talon, talo on tulessa. Kapitalismin täytyy olla vain apuvoima yhteiskunnalle ja sitä pyörittävälle valtiolle. 

Poliitikot ovat nyt talouseliitin palvelijoita, eivät johtajia.

Jos tätä ei käsitä, ei voi käsittää valheiden jatkuvaa politisointia ja "väärinkäsityksiä".

 • Maailman ökyrikkaat kätkevät verottajalta
  17 biljoonaa euroa  - Uutiset - Talouselämä

Suurin tragedia ja tuleva euron tuhon perussyy, johon europoliitikot eivät halua ottaa mitään kantaa:
 •    Raha, joka on piilossa laittomasti

  Veropakolaiset, veronkiertäjät, veroton ja lahjova huumeraha, natsikullan sveitsiläiset jemmaajat  ja kaikki lukemattomat keinottelijat, "harmaa talous", joita EU:n ja kokoomuksen virkamiehet ovat hellineet ja lahjoneet valvonnan tahallisilla puutteilla (mm. EU:n liittovaltion paisuttamiseksi ja pakottamiseksi): 
            Nyt olisi kerrankin NATO:n joukoille tarjolla ihan aidosti 
            hyödyllisiä taktisia iskuja tiedossa paratiisipankkeihin
             tuomaan veronkiertäjät esille.Amerikasta kuuluu kummia:

Kaikkien, jotka puhuvat kapitalismista itseisarvona ja kaiken määrittäjänä,

olisi hyvä muistaa että Amerikka ei selvinnyt 1900-luvun alun pörssikeinottelun romahtamisesta muuta kuin valtion sosialistisella kapitalismilla. Sosialistisilla yhteiskuntaratkaisuilla.

Kulttuurin tuho ja kilpailukulttuuri
.be" target="_blank">Inside Story

target="_blank">Max Keiser -
   David Charters Trust Me, I'm a Banker


Ei kommentteja: