perjantaina, toukokuuta 13, 2011

SDP väistää taas luotia mukautumalla kokoomuksen komentoon


Suomalaisuuden päivästä tuli suomettumisen päivä.

SDP väistää taas taistelun ja ideologisen vastuun luotia.

SDP taipuu taas pois aatteensa tieltä kokoomuksen, EK:n ja pankkien vaatimuksesta.

SDP haluaa olla eliittiä aatelisten kanssa eikä vastustaa suurta rahaa ja IMF:ää. Eliitin populismia hyvällä omallatunnolla - ilman Urpilaisen omaatuntoa.

Urpilanen yrittää nyt parhaillaan Kokoomuksen bravuuritemppua ja käänteistää tilanteen syyttämällä toista tahoa siitä, minkä itse on tehnyt. SDP:lle tyypillisenä tilanteena siis takinkäännöstä.

Sijoittajavastuu ei toteudu kun SDP:kin vaatii tavallisia  tavallisia portugalilaisia ja kreikkalaisia palkanmaksajia pankin takaajaksi. Islannissahan kansa kieltäytyi, yksinkertiasesti. Ja nousukausi alkoi välittömästi.

EU antaa taas pankeille vapaan ässäkortin riehua ja tuhota kansallisvaltioita. Pankit vapautetaan painamaan rahaa tyhjästä ja vaatimaan sitä sitten pankkitukina älyttömistä lainanannoista.

Pankkikriisi on siis ase aatelisvirkamiehille (jotka siis todella ovat aatelissukujen jälkeläisiä).
He voivat pankkikriiseillä tuhota demokratiaan ja kansanvaltaan perustuvat valtiot. Virkamies Shangri-Lan eli EU:n tieltä.

EU on suurpääoman projekti, jolle SDP ja perussuomalaiset olisivat lyöneet syvän kiilan.
Mutta SDP taipui, kuten oli oletettavaa.

Itse ennustelin pari kuukautta sitten, että SDP olisi vaipunut oppositioon mutta niinpä tietysti, Lipposen luoman uusoikeisto-SDP:n kaavan mukaan tässä nyt mennään. Sitä ei haluaisi usko kliseisiin mutta kumpikin sortui.

Tämä on tietysti loogisinta Soinille itselleen tärkeimmän taistelun eli puolueen johtamisen keskittämisen kannalta. Juuri oppositiossa hän pystyy pitämään puolueensa jatkuvasti lähes uskontokuntana ja yhden miehen marttyyrishowna.

Paavo Il Duce Lipposen opetuslapsen, Eero Heinäluoman SDP:ssä ei sittenkään tehty isänmurhaa vaan porvari-identiteetti on taas otettu EU-lakijana kokoomuksen sylissä. Vaaliuho ja puolueen periaatemelske on ohi.

SDP:n puolenvaihdon takia perussuomalaiset ja vasemmistoliitto eivät pysty vastustamaan kokoomuksen 22 vuoden talouspoliittista hirmuvaltaa.

Paavo Lipponen linjasi EU-politiikan kansalaisten kannalta hyvin surkeasti: hän kielsi meppejä ajamasta Suomen etua jotta suurimmat EU-maat antaisivat poliittista kiitosta ja meriittiä suomalaisille EU-poliitikoille. Uraohjukset suuren rahan kiitollisuudenosoitusten varassa.

Suomelle ei pyydetty arktisen alueen EU-tukea vaan Lipposen takia meitä kohdellaan kuten Ruotsiakin vaikka ilmasto on Ruotsissa paljon liedompi ja lempeämpi elämälle ja bisnekselle. Suomi on menettänyt 25-30 miljardia euroa tukiaisista, jotka kuuluisivat Suomelle tasoituksena ankaran ilmaston takia.Vanhanen lisäksi allekirjoitti hiljaa myhäillen maksuvahvistuksen, jonka mukaan Suomesta tuli vapaaehtoisesti EU:n suurin nettomaksaja jäsenmaksuissa.
Vain kiitosta kerjätäkseen.

Tämä kaikki mallioppilaan leiman takia, jotta suomettumisen rooli jatkuisi virkamiesten dystopiaprojektissa. Yhä uusia pankkikriisejä kohti, yhä julmempaa sosialistista kapitalismia. Voitto pankeille, tappiot pankkitukena veronmaksajien maksettaviksi.

Voitosta voittoon, urheat kapitalistit.

Vaipukaa sorron yöhön, työläiset, älkää tehkö johtopäätöksiä, antakaa systeemin hoitaa kaikki teidän puolestanne. Jyrki Katainen bunkkaa Bildenbergin linnassa lasikenkä jalassa. Hymyillen mekko korvissa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan briljantteja tekstejä hei you Mr. Freud 8=# Fanit kiittävät, jatka valitsemallasi tiellä!