perjantaina, toukokuuta 06, 2011

Zombie-Obama Osaman veriuhriehtoollisella
Katolisen kirkon veriehtoolliskultti on vanhaa perua.

(Suomalainen kirkko palautti viime vuonna katolisen transsubstaatio-opin ev.lut.kirkon opiksi eli piispojen mukaan asiakkaiden tätyy uskoa juovansa oikeaa verta, joka on muuttunut peruuttamattomasti viinistä ehtoollisaineeksi, joka on maagisten ominaisuuksien vuoksi juotava viimeistään sakastissa pappien toimesta pois eikä sitä saa siis heittää pois)


Veressä on voimaa.
Miksi?

Verirituaalin ja ihmissyönnin voimakäsitys juontaa varhaisista heimouskonnoista, joissa kuolleiden sukulaisten ja vihollisen voima oli syötävä kirjaimellisesti. Sinun edestäsi annettu.

Henki oli siis sidottava, ettei se kulkisi vapaana ja uhkaavana.

Uskonto on ollut alunperin henkien sitomista, maagisen yhteistyön ja maagisten keinojen luomista henkivoimien kanssa.

Suomessakin lapsille annettiin kuolleiden sukulaisten nimiä, jotta suvun siisaus ja vainajan ominaisuudet siirtyisivät suvussa eteenpäin. Positiivista magiaa, voiman jatkamista. Sitten on negatiivista magiaa, voiman sitomista:

Osaman koodinimi
Geronimo ei ole kevyt läppä.

Se on osa tärkeää mytologiaa ja sotauskontoa.

Se kuvastaa Amreikan sotilaskulttuurin maagisia puolia ja myyttistä jatkuvuuden uskomuksia "taistelussa olemassaolosta" "myyttisiä" vihollisia kohtaan.

Geronimon ja muiden natiivien sotilaallinen voittaminen diplomaattisilla huijauksilla, joukkomurhilla, nälällä, varkauksilla ja sotarikoksilla yritetään pyyhkiä historian muistoista luomalla myyttistä voimaa murskatusta ovelasta ja yli-inhimillisestä "vihollisesta".

Hyökkääjä  voi tuntea näin itsesäälin voimalla olevansa uhattu mytologisoimalla "vihollisen". Hyökkäyksen aggression jälkikäteinen perustelu luomalla vastakkainasetteluista elämää suurempaa. Afganistaniin hyökkääminenkin on perusteltu lähes uskonnonkaltaiseksi vääjäämättömyydeksi, vaikka terroristit majailevat Pakistanissa ja Arabiassa.

Iljettävintä tässä Osamasta luodussa Geronimo-zombieuhrisymboliikassa on se, että CIA-salaseuraveljeskunnan kassakaapissa on Geronimon haudasta varastettu kallo.

Näin yritetään repiä ylpeilyn aihetta kansanmurhasta ja tulkita saastainen historia sodan hurmion kautta uljaaksi tehtäväksi ja voittaja aina Jumalan siunaamaksi, keinoista välittämättä.

Jos natsit olisivat päässeet Euroopan valtiaiksi, heidänkin presidenttinsä ylpeilisivät nyt samaan kirkkokatoliseen tyyliin ruumiinosa-pyhäinjäännösvoitonmerkeillä ja pitäisivät niitä myyttisinä voimanlähteinä  uuden maailmanjärjestyksen kunniaksi.

 Fasismi keksittiin satoja tuhansia vuosia sitten, sotilaiden ihmissyöntinä. Toinen on väline minun voimalleni ja uhrina statukseni nousulle. Luke. Feel the Force. Obaman hyväksymä Geronimo- ja Guantanamo Bay-vankikultti oikeusjärjestelmän ulkopuolella ei eroa Maya-intiaanien uhrikulttuurista lainkaan.

Natseille verimystiikka ja keskitysleireillä ihmisruumiiden teollinen hyödyntäminen, kulutus, konsumaatio ja tuotteistaminen, esineellistäminen mm saippuana ja hiusvillasukkina, oli pakkomielle.

Eikä sattumalta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Geronimo#Alleged_theft_of_skull

Osaman syöttäminen meren syvyyteen oli hyvin vertauskuvallista ruumiin nielaisua, konsumaatiota. USA söi Osaman, hänet on nielaistu, hänen voimansa on otettu ja oletetut kuvat ovat pyhäinjäännös. Niitä ei julkaista ja niiden myyttinen voima on julkaisemattomuudessa.
Ensimmäisenä julkaistu verinen kuva oli väärennös, jotta se voitaisiin sanoa väärennökseksi.

 II
Miksi väite Osaman kuolemasta tuli strategisesti juuri nyt?

Poliittisen tilanteen ja strategisen dramaturgiamurroksen takia.

Islamilaiset kansannousut länsimaiden yhtiöille ystävällisinä kapinoina tekevät nyt myyttisestä ja vuosi vuodelta laimenneesta vihollisesta turhan.

Osama kaivettiin pakkasesta ja MI5:n monta kertaa vääriksi analysoimat entisen CIA-työntekijä-"Osaman" uhkailuääninauhat eivät enää kanna Amerikan sotilaallisessa dramaturgiassa.

Wikileaks oli luultavasti CIA:n tahallaan päästämä ja tarkkaan sensuroima päästö luomaan sopivasti paranoijaa. Nuoren sotilaan tekemät paljastukset on sensuroitu kokonaan mm Israelia koskevista materiaaleista, mikä on selvä todiste kontrolloidusta päästöstä. Lisäksi materiaali on vain diplomaattien saamaa suodatettua materiaalia mikä on hyvin outoa: miksi Afganistanissa sotilasanalyytikko  saa käsiinsa vain ja ainoastaan diplomaattien postia, jolla ei ole mitään tekemistä hänen taktisen sotilasammattikuvansa kanssa?

Olemme todistamassa jatkuvan sotatilan paranoijaa, jonka mahdollistaa Patriot Act, USAn perustuslain kumoava sotilaslaki.

Totuudesta on tekemällä ja lavastamalla tehty uhka, paljastajista USA:n pahimpia vihollisia.

Juudas-paranoija on tehnyt analyyttisesta amerikkalaisuudesta yhä vaikeampaa.

Amerikan kritisoimisesta on tehty sotatilan peruste.

Olet meitä vastaan ja siksi me saamme ottaa aloitteen aggressiossa.

Sinun voimattomuutesi on minun voimani. Empatia kuluttaisi minua, sillä en halua muistaa omaa heikkouttani perheväkivallan kohteena.

Koulukiusaaminenkin on vain yksi psykopaattien fasismin ilmentymä.


III


Fasismi perustuu vanhalle heimosäännöstölle eli käytännössä heimouskonnolle, jossa ryhmän uskomus menee aina empatian edelle eli yksilö on väline.

Kaikki heimokulttuurit eivät suinkaan ole protofasistisia. Useimmissa heimoissa yksilöllä saa olla oma henkilökohtainen uskontonsa ja heimösäädökset ovat vain yksilöä suojelevia mutta jos heimosäännökset ovat despoottia suojelevia, puhutaan protofasismista.

Empatian halveksunta on helpoin tapa purkaa fasismin tunnumerkkiä ryhmävelvoitteena. Ryhmäidentiteetissä korostetaan vahvuutta ja vihan rakentavaa voimaa.

Paradoksaalisesti samalla kun korostetaan vahvuuden fantasmaa vaaditaan totaalista alistumista.

Kritiikki kielletään oman ryhmän ideologiaan kohdistuvasta keskustelusta ja sen saa suunnata vain vihollisiin.

Viholliset ovat fasismin rakentavin voima, ei aate ja ideologia ihmisen hyvinvoinnista. Toisten eli vihollisten pahoinvointi nähdään taas hyvin voimallisena oikeudenmukaisuutena ja tavoitteiden toteutumisena.

IV

Natsismi erosi muista fasistisista järjestelmistä ultramodernilla teknouskolla. Laitteet olivat ikäänkuin objektivisaation huipentuma, välineellisyyden ja orjuuttamisen ultrafantasma.


Ei kommentteja: