lauantaina, maaliskuuta 19, 2011

Vihreän leijonan salaisuus - Suomen poliittinen tilanne


 Vihreiden tekopyhän värisokea nationalistisen aatelissymbolin eli kokoomuksen leijonan metsästys ja vihreän ministerin (Anni Sinnemäki) väärä, leimaava ja oudon hätäinen hyökkäys SDP:n oletettua veropolitiikkaa kohtaan, ennen kuin se edes julkaistiin, ovat taktisia eleitä ja erehdyksiä, jotka paljastavat vihreiden totaalisen marssijärjestyksen kokoomuksen imagogalleriassa.

Vihreät taas suututtivat nulikkamaisesti kadun kansaa, jolla on "Kekkosen ajan perinnöstä" jalostettu epämäärinen nationalismikäsitys "selkeästä" suomalaisuudesta ja hyvinvoinnin odotuksesta: tämä vihreä jellona tulkitaan elitistien vittuiluna tavallisen kansan "tavallisia" arvoja ja kapinaa kohtaan eivätkä vihreiden eliitti vieläkään käsitä, mitä kaikuja he saavat vastaansa.

Vihreiden mielestä suomalaiset eivät voi huonosti vaikka kaikissa
tilaistoissa suhteessa Eurooppaan suomalaisten paha olo mm masennus kyntää syvemmälle viemäriin

Kansa on jopa osannut vähitellen ärtyä kokoomuksenkin "työväenpuolue" pöpötyksestä niin siihen sekaan vihreiden piti mennä jekkuilemaan samalla kokkareiden tyylillä nationalismiin vedoten "postmodernilla" kaappauskikalla - vain halveksuva ele perussuomalaisten hyväksi.

Vihreiden strategia on niin oikeistolaista että he eivät ymmärrä sivistymättömien suomalaisten todellisuutta.

Taustalla on vihreiden totaalinen sokeus omaa oikeistolaisuuttaan kohtaan. Luonto nostetaan alttarille ihmisten hyvinvoinnin ohi ja vihreitä ei huolestuta hyvinvoinnin ja valtion alasajo kokoomuksen opastamaa äänestysnappulaa painaessa.

Kokoomus onnistui 70-luvun lopulla vasemmiston tuoman hyvinvoinnin varjolla hivuttamaan takaisin suojeluskuntalaisille köyhille palkkasotilaille lanseeratun kansanomaisen oikeistolasen populismin nationalistisella "puhtaan kansallisuuden kaipuulla", historiallisesti jopa todella "yhtenäinen kansakunta vaikka teloituskomppanian voimalla" sokeina joukkomurhina.

Kokoomus alkoi myydä jokaisen kansalaisen halua nähdä itsensä porvariksi, eliitin jäseneksi.
Kunhan kannatat populistisesti eliittiä asioiden hoitajina, voi olla porvari, tuloista riippumatta. "On tahdon kysymys, haluatko identifioitua hyväosaisiin ja menestyjiin". Uskomatonta skeidaa, jonka lopulta sosiaalidemokraattien eliittikin uskoi vallan huipulla vallan päihdyttäminä ja hylkäsivät ideologiansa perustan ajaessaan valtiota alas eliitin elinoiman kasvattamiseksi. Tasa-arvon voima jäi puoluejulistuksen musteeseen pois puheista.

Eliittimoraali ja älyvapaa EU-jargon ei näe kuinka raskaan vasemmistolaishenkisen taistelun takana suomalainen hyvinvoinnin saavuttaminen historiallisesti oli suomenruotsalaisten porvarien hallinnoimasta orjapalkkayhteiskunnasta.

Vihreitä ei edes kiinnosta mitä luonnollisin vihreys eli paikallisen elintarviketuotannon ideologinen puolustaminen valtion toimilla EU:n ylikansallisen jyräyspolitiikan ohi.Vihreä oikeisto on korkeasti koulutettu tai opiskeleva city-porvarinuoriso, joka luulee, että vanha perinteinen politiikka vasemmisto-oikeisto akselilla on ohi.

Joka luulee, että talouselämän ohjaamat valinnat eivät ole ideologisia ja että tarvitaan vain aattellista viherrystä, empatia luonnon hätähuutoja kohtaan. Ja että puhdas aatteelinen toiminta ovi tapahtua kokoomuksen kainaloss, jotta "talous" hoitaa rahapuolen viherryksen rahoittamiseen.

Aivojen toimintaa häiritsevien loisteputkilamppujen ajaminen pakollisena EU-lainsäädäntönä on esimerkki vihreiden törkeästä lumemoraalista: saastuttavat ja saastuttavasti rakennetut halpishehkulamput rasittavat sähköverkkoa todellisuudessa enemmän kuin hehkulamput. Lisäksi kylmän maan Suomessa hehkulamput ovat tieteellisestikin itsestäänselvä osa lämmitystä.

Vihreät eivät osaa myöntää virheitään sillä kaikki mitättömät viherrysprojektit ovat todellisuudessa ennenkaikkea vihreiden imagonrakennusprojektia, poliittista lypsyä imagon kiillottamiseksi.
Suomalaiset köyhimmät veronmaksajat saavat kylmän ilmaston takia olla maksamassa raskaimman osuuden energiaveroista - joilla maailman saastuttamista ei reaalisesti vähennetä lainkaan. Saastetuotantoa vain siirretään Kiinan vaurastumisen osaksi.

Samalla verotuspolitiikassa toimitaan kaikukoneena kokoomuksen EK:n (Elinkeinoelämän keskusliiton) lobbausmiehille. EU ei hoida terveyskeskuksia vaan valtio ja sen dumppaaminen on kokoomukselle, keskustalle, RKP:lle ja vihreille yks hailee oikeistolaisen bisneskulttuurin sisäänajossa.

Vihreällä ujoudella teollisuuden päämääriä kohtaan on myös sallittu nyt geenimanipuloitujen kasvien uusi EU-laki, joka ajaa sinun ruokapäytääsi ameeban geeneillä terästettyjä mutanttikasveja ihmisruumiille tuntemattomien proteiinien lähteeksi. Geenimanipulaatio on ydinkatastrofia paljon suurempi uhka tuntemattomana ja luonnollisen ravinnon tuhona.

Helsingissä vihreät ovat hyvin onnellisia laajasta talousjätteiden lajittelukultturista. Saamieni tietojen mukaan (kaupungin jätekuljetusfirman anonyymi työntekijä) vain 15% orgaanisesta jätteestä todella menee orgaanisen jätteen hyödyntämiseen. Helsingissä on siis käytössä kallis ja polttoaineita saastuttavasti tuhlaava keräsysysteemi, joka on toiminnassa vain vihreiden lajittelijoiden omaatuntoa vastaan. Helsinki on kierrätystaloudessa Euroopan kaupunkien likaisessa häntäpäässä mutta silti Helsingin vihreät ovat uskonnollisen tyytyväisiä toimintaansa. "Kunhan tehdään jotakin".
Kokoomuksellehan tämä on taas aarrearkku verovarojen siirtämiseksi suuryritysten toimintaan.

Eduskunnassa vihreiden äänestyskäyttyäytyminen talousasioissa on aika uskollista suuryritysten ja kokoomuksen taustaryhmien lobbaajien mukaan toimimista. Soininvaran mukaan vain köyhimpiä nuoria tulee rankaista ja lujaa - samalla kun harmaa talous kirmaa vapaana.

Kun oikeistolainen vihereliitti sallii vihellellen suomalaisten kurjistumisen ja osoitttavat kyyneleitä vain kuutteja ja hiilidioksidia kohtaan niin kouluttamaton kansa osaa ilmaista itseään vain samalla välinpitämättömyydella ja vihalla eliittiä kohtaan.

Perussuomalaiset ovat myös vihassaan unohtaneet, että hyvinvointi, sosiaaliturva ja palkat nousivat 70-luvulla vain ankarien vasemmistojohtoisten lakkotaisteluiden kautta. Vastaikkainasettelujen ajan tulosta vasemmisto-oikiesto-akselilla.

Sama olisi edessä, jos kansa haluaa todella taistella.

Äärioikeistolainen viha suomalaisuuden mielikuvista ei hyvinvointia tuo takaisin, vain uuden puolueen lämmittelemään suojeluskunta-aatetta.

Kukaan johtaja ei tule palauttamaan hyvinvointiyhteiskuntaa "lahjana" kansalle ilman kansan solidaarista taistelutahtoa.

SDP koettaa toki kääntää moraalisen konkurssinsa kurssia mutta ideologinen saaste Lipposen tuholiberalismista ja valtion lamaannuttamisesta kansalaisten palvelijana on raskas taakka kun SDP ei suostu vieläkään tekemään rehellistä pesänpesua ja isänmurhaa.

Kansaa ei kiinnosta Suomen vihertäminen kun lääkäriä voi joutua jonottamaan kolme neljä viikkoa ja hammaslääkäri kieltäytyy paikkaamsta reikää, koska se ei ole tarpeeksi iso. Kuinka moni porvariperheen ministeri on jonottanut Marian poliklinikan odotushuoneessa 7 tuntia haava kädessä?
Jos sivistyneet johtajat eivät näe kansan pahoinvointia, kansa valitsee vihan sivistyeitä johtajia kohtaan ja sivistymätön populismi voittaa keveästi sivistyneen populismin.

Suomessa tehdään eniten länsi-Euroopassa ilmaista ylityötä eivätkä työntekijät osaa tuntea solidaarisuutta toisiaan kohtaan ja järjestyä uudenlaisiksi ammattijärjestöiksi. Saksassa suuryrityksiä verotetaan 20% raskaammin kuin Suomessa ja silti hyvin menee.

Solidaariseen  järjestäytymiseen ja elinolojen parantamiseen tarvitaan tunteista eristettyä toiminnan ideologia, joka useinmiten tunnetaan nimellä "vasemmistolainen". Tehostamisella myytyä alasajoa yhtiöiden teho-Suomelle.

Vihaa ei kannata vähätellä.

Viha ei kuitenkaan tarkoita politisoitumista eli ratkaisujen tiedostamista. 

Aito politisoituminen vaaisi tiedostamista ja perussuomalaiset tarjoavat nyt poliittisen tiedostamisen sijaan vain vihan ilmaisun mielikuvia.

Perussuomalaisten kannattajat eivät ole huolissaan ääiroikeistolaisesta eetoksesta, jota nyt kuljetetaan Soinin kainalossa eduskuntaan. Viha myy ja sen ideologiset äärisävyt suojeluskunnan porvaria suojelevilta ajoilta ovat kansan ymmärryksen tuolla puolen uuden kapinahengen ja hämmennyksen huumassa.

Vasemmistolaisella puheella "kansan parhaasta" neutralisoidaan aidon vasemmistoliiton ideologinen houkutus ratkaisuna.

Perussuomalaisten eliitti käyttääkin vasemmistolaisilta napattua puhetapaa vain samanlaisena taktiikkana kuin kokoomus työväenpuolue-propagandassaan.

Vasemmistolainen ja humanistinen ihmiskuva ei tarvitse nationalistista uhoa ja vihaa ymmärtääkseen ihmisten hädän mutta äärioikeistolainen uho tuo taas omituisia uhkakuvia, joissa oikeistopolitiikan ongelmien sijaan keskitytään aivottomaan rotuoppiin ja rotuvihaan.

Suomalaisten ongelmat ovat suomalaisten keskinäisiä ongelmia eivätkä maahanmuuttajat ole siihen syypäitä.

Ovatko vihreiden ja kokoomuksen  leijonat ajamassa suomalaisia yhä ahtaamman ideologisen tulkinnan kehään, jossa kansa ei ymmärrä verolainsäädännön ja pätkätyön selkeästi huomioonottavan lainsäädännön olevan kaiken hyvinvoinnin ratkaisun ydin?

Tuleeko ideologisista mielikuvista poliittisen viihteen ydin ilman oikeaa politiikkaa? Nationalisisista kuvakkeista on kokoomuksen perinteenä tullut uudenlainen taistelukenttä.

Ymmärtävätkö uudet äänestävät kansannationalistit, että nationalismi ei ole aidosti poliittinen ideologia tilanneratkaisuineen, jolla olisi ytimessään poliittinen kritiikki ja ratkaisujen soveltaminen järjen mukaan mielikuvien ohi?

Ideologia vaatii järkeä: analyysiä ja selkeitä hallinnollisia tavoitteita - kuten veroprogression palauttamista ja suuryritysten verohelpotusten poistamista.


Nationalismi vaatii vain mielikuvia vihan ilmaisuun ja salakuljettaa hyvin vääristynyttä ideologiaa ja vihakuvastoa, jolla kansan hyvinvointi ei ole motiivina.

Valtio ei ole nationalismia.
Valtio on yksilön hyvinvointia.


::


Umayya Abu-Hanna uupui 30 vuoden jälkeen suomalaisiin ja muutti Amsterdamiin. Ei hän persuja paennut, vaan älymystöä.
 " Ja sitten oli Reema, Etelä-Afrikasta adoptoitu tytär, joka oli oppinut puhumaan ja osasi jo kertoa vähillä sanoillaan, että hän vihaa mustaa ihoaan."
Ritva Liisa Snellman HELSINGIN SANOMAT::

Edellinen kirjoitus >>


::::

:: :: Liitä tämä sivu Facebookkiisi:

Ei kommentteja: