tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Itseään romuttava oikeusjärjestelmä on nyt maan tapa


Tuomarien mukaan toisen yksilön VISA-kortinkin bitteinä liikkuvaa virtuaalirahaa saa viedä jos huvittaa?

Kunhan ei vie rahaa miltään firmalta.

Suurin osa ihmisten toiminnasta on jo virtuaalista mm. työssä - ja oikeusjärjestelmä ei suojele sitä?
Suomen oikeusjärjestelmä on parin vuoden aikana romuttanut itse itseään tehokkaasti.
Todellisuus tuntuu olevan tuomareille kovin ahdistava asia. Vieras todellisuus, varsinkin virtuaalitodellisuus. '

Eliitin ratkaisu paineen alla on aina ollut alemman tason todellisuuden torjunta.

Virkamiehiä ja poliitikkoja sentään kuitenkin vapautetaan  aivan selvistä vastuunkantajan juridisista rikkomuksista ja tuomareiden empatia herää itä-Suomessa vain raiskaajia kohtaan. 

Lahjukset ovat oikeusjärjestelmän silmissä kuin pullanmuruja: pulut tulevat surullisiksi, jos eivät saa pullaa. Mitäs ongelmaa nyt ylimääräisessä rahassa on?

Huumerikosten erikoisyksikkö joutui heti syyttäjän hampaisiin erikoispikakäsittelynä, kun olivat ensimmäistä kertaa vuosiin pääsemässä kiinni huumejärjestöjen ylemmän tason rahakkaisiin johtajiin ja lahjojiin. Keiden etuja ja tuloja huumelainsäädäntö parhaiten ajaakaan? Follow the money.
Suomi on saanut Euroopassa eniten EU:n ihmisoikeustuomioita oikeusjärjestelmän reagoimattomuudesta. Lehdistö toistaa EK:n tehokkuussanostoa kun tapahtuu selvää oikeusjärjestelmän ja harmaan talouden valvomisen romuttamista ja alibudjetointia. "Oikeusjärjestelmää tehostetaan"
Poliitikkojen selustassa eivät ole äänestäjät vaan yristyskulttuurin harmaa eminenssi.  
Heille oikeusjärjestelmän alimitoittaminen ja rahoituksen määrätietoinen vähentäminen on sopinut mainiosta. Kun tuomarikunta stressaantuu monimutkaisista firmojen rahoitus ja kavalluskuvioista, tutkinta vain jätetään yhä useammin tekemättä tai sen annetaan tahallaan vanhentua.
Mauri Pekkarinen kruunasi tätä strategiaa poistamalla keskisuurilta firmoilta (siis aika isoilta) kirjanpitotarkastuttamis-velvollisuuden. Eli firma saa tarkastaa oman kirjanpitonsa ja miljoonien setelien liikuskelun. Homma leviää käsiin ja verot haihtuvat verottomille höyhensaarille kansalaisten käytöstä. Mummot pommisuojiin ja veronkiertäjät luksuslomille.
Oikeistopoliitikoille verotus on vihollinen. Valtio tarpeeton. Hyvinvointi vain ovelille ja suhteita omaaville tarkoitettu ekstra.
Suomen valtion sotilaat saavat tappaa nyt vieraan maan kansalaisia Naton alaisuudessa Afganistanissa ja armeija ei ole velvollinen kertomaan kansalaisille, kuinka monta ihmistä suomalaiset ovat tappaneet sotatoimissa. Miten on mahdollista? Jatkosodan jälkeen jätettiin armeijalle edulliset sotasensuurilait voimaan, ikään kuin Suomi olisi jatkuvassa sodassa jatkosodan jälkeen.
Vapaamuurarit saavat toimia tuomareina vaikka syyttäjä tai puolustus olisi myös vapaamuurari. Todella kuvaava tilanne.
Suurin osa suomalaisista ei tiedä, mikä on EK  ja kuinka he laativat kokoomuksen ja nykyisen muun oikeiston (keskusta, vihreät, RKP) ministereille selkeät toimeksiannot (klikkaa edellinen linkki auki), joita marionettiministerien täytyy tehdä, ydinvoimaloita myöten.
Suomi on hyvä veli -kerho.
Oikeusjärjestelmä näyttää nyt keskittyvän systeemin, poliitikkojen ja virkamiesten suojeluun poliittisena aseena.
Edellinen kirjoitukseni

 

Ei kommentteja: