torstaina, lokakuuta 07, 2010

Vihreä eliitti rules

 
Vihreissä, kuten muissa puolueissa, jäsenet edustavat eliittijohtoaan - eikä eliitti edusta jäsenistöään.

Vihreä eliitti rules. Hyvä veli -systeemin, rakkaan ja rauhallisen konsensuspolitiikkamme, vihreät leimat.

Kun pääsee huipulle, pääsee eroon monesta haitallisesta elämän taakasta, kuten moraalista.

Heidi Hautalan vihreyttä:

Kuittasi yli 30 000 euroa Neste Oililta

Mustan veren vero?
Ei ole Johnny Deppin elokuvan jatko-osa.


 Jos Hautala julkaisisi edes blogissaan (etukäteen)
a) tietoa hallintoneuvoston jäsenyydestä, sen neuvoston "vaikutusmahdollisuuksista" ja omista vaikutusmahdollisuuksistaan
b) omista (vihreistä) päämääristään öljyä levittävässä ja viljelymaata kaappavien kasviöljyjen valheellista mainostustasta harrastavassa yhtiössä
c) omista keinoistaan vaikuttaa öljyn vihertävään voimaan omantunnon puhdistajana

d) oliko kahvin kanssa pullaa 

Vihreät syntyivät vastavoimana.

Nyt he toimivat poliittisen systeemin kitkattomana substralina. 

Hiljentykäämme päivän epistolan ääreen, kuinka poliittinen systeemi pääsee eroon ikävästä vihreästä vastavoimasta vihreiden itseneutralisoivalla puoluepolitiikalla.


Suomalaisilta puuttuu satiiri poliittisesta kuvasta.

Muutoslinja ja uhma.
Siksi oleme voimattomia, me akatemisesti sivistyneet idealistit.

Siksi vihreät nuoret porvarillisista perheistä kuvittelevat voivansa osallistua poliittiseen elämään (vihreällä hyvänomantunnon) aatteella ilman ideologiaa. Ilman satiiria olemme voimattomia ja palvomme voimaa, kunhan otsassamma on esim vihreä logo, vihreän leijonan logo. Voimattomuutemme on hyväntahtoisuudessa, hyväuskoisuudessa, satiirin puutteessa, suuren isän pelossa, nöyryydessä.

Poliittisen Häpeämme uhma purkautuu vain epäpoliittisessa uhmassa, esim feminismissä. Pelkäämme isänmurhaa ja suoraa poliittista toimintaa vallan hegemoniaa kohtaan.

Vihreiden näennäisiä oikeuksia
Vihreät voivat julistaa ensin julkisesti ilosanomaa tervehenkisestä koululaitoksesta ilman vähemmistökielen pakkoa - ja sitten nöyrtyvät hiljaa taas jatkamaan eliittinsa valitsemaa RKP-ystävyys- ja yhteistyösopimusta (kokoomuksen pyynnöstä).

Ylpeä Linjanveto identiteetin vuoksi ja sen takaisinveto realistisen hyväksynnän saamiseksi valtapiireiltä - ilman komplikaatioita, kunhan eliitille annetaan työrauha. Kunhan ei tapahdu kapinaa, kunhan ei tapahdu "sivistymätöntä" vastarintaa, epämiellyttävää vallankumousta. Kunhan kaikki on huoletonta ja helppoa systeemiin sulautumista.
 
 Vihreät voivat äänestää ydinvoimaa, kunhan asenne on oikein.

Vihreä työvoimaministeri Anni Sinnemäki voi heti tukeutua ultraoikeistolaiseen Jari Sarasvuohon, kunhan Sarasvuo sanoo yhdenkään järkevän lauseen.


Vihreät nesteessä. Vihreiden tärkein tehtävä poliittiselle systeemille on osoittaa, että vihreistä ei ole enää mitään haittaa poliittiselle konsensukselle ja hyvinvointiyhteiskunnan moraalin purkamiselle. Voit tuntea olevasi vastavoima ja saada hyvän mielen mutta et ole vastavoimaa hyvin systeemiin sulautetussa instituutiossa.

Kun saat muruja, et vastusta lohkareita.

Mikä on tilanne?
Kenelle vihreät pumppaavat ääniä? 

Jokainen vihreiden poliittinen ele ja pelleily kasvattaa perssuomalaisten kannatusta ehkä 0,2 %. Joka ikinen. Kansa katsoo, kun porvarien lapset luulevat politiikan olevan epäpoliittista tasapainoilua, ministerien kohteliasta ja henkilökohtaista urahallintaa, pisteiden keruuta oikeistolta. 


Ketä poliitikot edustavat, kun he edustavat kevyesti, suuryrityksiä nöyrästi kunnioittaen?Johannes Heinonen kuvat

::

Kun

Systeemi toimii I - kevyesti ja pullakahvirahat tulevat postissa, toisessa ulottuvuudessa kuin kuolevaisten elämänmerkitys. Jutta on kiva kaveri.


 
Systeemi toimii IV: Kotoiset terroristit antavat firmojen mellastaa ja harmaan eminenssin kylvää puoluerahaa - ja politikot pysyvät tyytyväisinä saturoivassa ympäristössä.

Tyytyväisydestä tulee maksaa!
 
Kansanedustaja Meri-Kukka Forsius (kok.) ei ollut kertaakaan vuoden 2009 aikana läsnä Veikkauksen hallintoneuvoston kokouksissa. Tänä aikana hän sai Veikkaukselta 6000 euroa kuukausipalkkioita neuvoston
Todellinen free
a) lancer
b) agent
::

Vihreiden säteilevälle muistolle.
Onko tämä paras ja tärkein suomalainen dokumenttielokuva?

Onkalo - säteilevä hauta

(Into Eternity, Tanska 2010) Suomessa rakennetaan ydinjätteiden loppusijoituspaikkaa, Onkaloa, jossa ydinjätteiden tulee pysyä koskemattomana 100 000 vuotta. Michael Madsenin filmi kysyy, voiko ihminen luottaa itseensä.
 


poistumassa la


Poliitikkojemma henkinen elämä on kevyttä kuin säteily, tuulispäänä maamme etenee tulevaisuuteen kenenkään estämättä


::

Ruotsalaiset vei saunan
ja nyt ne vie Pisa-pisteetkin pesästä: 


Ei kommentteja: