perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Suomen tila ja oikeistokonsensuksen ilo "Vastakkainasettelujen aika on ohi "

  
Suomen tila on oikeistokokoomuksen mainiosti läpi mennyt strategia "Vastakkainasettelujen aika on ohi ". Osa suomalaisista voi entistä paremmin - muiden kustannuksella.


UusiSuomi


  Suomessahan oikeisto ei ole kokoomus-keskusta vaan kaikki puolueet. Eetos. Konsensus. Virallinen virkapolitiikka.  Koiviston, Ahon ja Lipposen  luoma  lamapaniikki 1989 lähtien on ollut yhtäjaksoiseti päällä ja uuden laman takia entistä voimakkaampana. 
Jopa sosiaalidemokraattipoliitikot Lipposen oikeistomaailmankuvaan kouluttamina ovat ahkerasti paheksuneet köyhien ja tavallisen kansan omia politisoitumispyrkimyksiä, sillä vähävaraiset eivät saa politisoitua konsensuksen Suomessa ja häiritä hyvinvoivan kansanosan varallisuuden  paisuttelua, veroprogression reipasta vähentämistä ja mielipuolisia verovapauksia verokeinottelun helpottamisesta puhumattakaan.
  
  Kansan politisoituminen on pahinta, mitä poliitikot voivat kuvitella.


  Poliitikkojen onneksi perussuomalaiset ovat tiiviisti kyykyssä oman puolueensa isällisen despootin ja kekkosmaisen rehtorinsa Soinin valvonnassa.
  
   Eikö edes perussuomalaisilta löydy munaa lopettaa henkilöpalvonta puolueen sisällä ja nähdä politiikka politiikkana eikä johtajan hovikontrollin näytöksenä? Vihreäthän eivät haluaisi olla poliittisia "liikkeenä" ja siksi poliittinen runttaus muokkaa heitä kuin muotoiluvahaa, kun eivät ymmärrä vihreiden ainoaksi mahdollisuudeksi avointa poliittista vastapainoa ja vasemmistohumanismia ilman menneisyyden vasemmistopuolueideologiaa ja -paatosta.

"Pieniä salaisuuksia on varjeltava; suuret salaisuudet ovat turvassa kaikkien nähtävillä kansan epäuskon takia". 

Kansalaiset, rentoutukaa, päästäkää irti, niin kuin teitä jalommat päästävät!

- "Neste Oilin hallintoneuvoston puheenjohtaja Heidi Hautala (vihr.) sanoo Uudelle Suomelle, ettei ole kuullutkaan sellaisesta, että hänen olisi pitänyt vahtia poissaoloja"

Oivaa stressinhallintaa vallan vapauksilla!
 
– ”Haluan mustaa valkoisella”


Kekkosen ja Kataisen alter-ego: Nasse-Setä


Nasse-Setä vaatii lapset kyykkyyn

Ei kommentteja: