lauantaina, maaliskuuta 13, 2010

Pirkanmaan aborttibuumi - rehtorit estävät seksuaalivalistuksen

Pirkanmaalla on käynnissä Suomessa poikkeuksellinen aborttibuumi.

Eli nuoret ja ahdistuneet lykkivät kiihkoissaan ilman kondomia, koska seksuaalivalistus kouluissa ja ripareilla on ollut olematonta tai tietämättömän aggressiivista. Tilanne ei ole mitenkään ihmeellinen vaan vasta ensimmäinen aalto Suomessa Amerikan trendien perässä.

Tähän on viisi voimakasta syytä:
1
Rehtorit saavat Suomessa estää kouluissaan seksuaalivalistuksen. Kokonaan.

Tämä on seikka, jota moni suomalainen ei tiedä, koska luulemme elävämme sivistysmaassa. Emme elä sivistysmaassa, elämme jatkuvassa jännitteessä ja eturyhmien kamppailussa.

Kouluhallitus ja opetusministeriö on sallinut vapaasti tilanteen, jossa 2/3 suomalaisista peruskouluista on käytännössä ilman toimivaa seksuaalivalistusta. Näin rehtorit voivat kieltää selkeästi havainnollisen, keskustelevan ja perusteellisen seksuaalivalistuksen, koska uskonnolliset "viidesläiset" aktiivisesti levittävät uskonnollista propagandanäkemystä valistuksesta syntiin yllyttävänä. Kauaksi on tultu 70-luvun valtiollisista sivistysperiaatteista.

Biologian tunnilla opetussunnitelmien velvoittamana koulun on vilautettava genitaalien irvokkaita läpileikkauksia mutta siihen se voi jäädä. Annetaan kehoitus käydä jollakin nettisivulla tai lukemaan yksin oudolla tavalla kirjoitettua opo-kirjaa.

Elinten vilauttelu piirroksina tai sukupuolitautien shokkidiaesitys ei ole valistusta.

Suomalaiset rehtorit ovat omissa auktoriteettiuskomuksissaan taipuvaisempia uskomaan yhä  auktoriteettien vanhimpaan ideologiseen tukeen eli uskonnollisuuteen. Uskonnollisia kliseitä hyväksyviä konservatiivisia auktoriteetteja kunnioitetaan helposti esitettävinä kulisseina yhä kuntapolitiikassa.

Ja uskonnollisen kontrollin pahin vihollinen on ollut yksilön itse kontrolloima ja harkitsema seksuaalisuus. Kun seksuaalisuus pysyy nuorille epämääräisenä ja pelottavana ilmiönä, se tuottaa ahdistusta.

Ahdistus on taas uskonnollisille tahoille hyvä asia, sillä he tarjoavat uskontoa ratkaisuna ahdistukseen. Eivät tietoa ja kondomia.

Opetusviraston tulisi kontrolloida, että uskonnollisesti painottunut opettaja ei saisi valistaa nuoria ja että kondomikeskeistä valistusta tulisi olla 13-vuotiaasta lähtien useita tunteja vuodessa. 15-vuotialla tulisi olla vähintään 10 tuntia vuodessa ja vierailevia luennoitsijoita.

2
Viidesläiset ovat mm. Pirkanmaalla tehneet kymmeniä vuosia ahkeraa myyräntyötään mm.  kansanlähetyksen uskonnollisissa tilaisuuksissa ja kontaktiverkostoissa. Luterilainen kirkko antaa ilmaisia toimintatiloja ja ilmaista ilmoitustilaa viidesläisille. Seksuaalisuus (avioliiton ulkopuolella) on tämän kalvinistisen liikkeen yksi suurimmista vihollisista. Nuoria täytyy syyllistää eikä valistaa tässä kulttuurieetoksessa.

Seksuaalivalistus on näiden amerikkalaistyyppisten järjestöjen mukaan syntiin houkuttelua.

Tieto kokonaisvaltaisesta seksuaalisuudesta, kehityksestä ja kondomista on heistä epäkristillistä. Ja siis Suomen valtiokirkko tukee aktiivisesti näitä järjestöjä ympäri maan myös nuorisotoiminnassaan. 

Suomalainen Kirkko pakenee vastuutaan eikä tunnusta, kuinka edistää tietämättömyttä ja abortteja Suomessa.

Irvokkainta tilanteessa on sama kuin Amerikassa: aborttien vastustajat vastustavat selkeää kondomivalistusta ja oman ruummin tuntemista.

3
Nuoren ja lapsen seksuaalisuuden halveksuminen on  aikaisemman kristillisen kulttuurin vahva jäänne kulttuurissamme.

Jos ihmisellä ei ole luontevaa ja mukavaa suhtautumista seksuaalisuuteensa, ei mikään ehkäisy tunnu järkevältä. 

Niin kouluissa kuin seurakuntien seksuaalivalistuksessa yleisin sävy on aggressiivinen opetustyyli, jolla perustellaan nuorille vihaisella äänensävyllä  sitä, että "nuorten harrastama seksi ei voi tuntua hyvältä, vasta aikuisena voitte nauttia seksistä". "Älkää säheltäkö, seksi ei ole teitä varten". "Katsokaa, kuinka Aatamille ja Eevalle kävi, kun he halusivat jotain, mikä ei hielle kuulu". "Unohtakaa seksi, harrastakaa harrstuksia".
"Nuorten seksi on vain sähellystä". Jos opetetaan, että nuorten seksi on sähellystä niin se sitten on pelkkää sähellystä.

Seksuaalivalistus on siis amerikkalaiseen tyylin rippikouluissa yleensä seksuaalisuuden dumppaamisen käsky, synnin välttämisen rukoilemista. Enkelit punastuvat, hyi nuoret, hyi, miettikää enkeleitä.

Ja sitten nuoret ihmettelevät, mitä miespappi ja naiskanttori tekevät saunassa keskellä yötä.

4
Amerikkalaisissa viihdesarjoissa ja elokuvissa ei näytetä kondomeja vaan suoraa kiimaista yhdyntää. Kiihko halutaan esittään älyä ja suhdekeskustelua voimakkaampana. Varsinkaan tuottajat eivät halua ärsyttää tuotantoa rahottavia kristittyjä, muslimeja tai juutalaisia fundamentalisteja kondomien promolla.

5
Tietysi lama tuottaa ahdistusta ja ihmisten seksuaalisen impulsiivinen käyttäytyminen korostuu entisestään lama-aikoina.  Varsinkin jos seksuaalisuus on perheessä halveksittu ominaisuus, niin kondomirahoja ei pyydetä uskonnollista ihmiskuvaa kunnioittavilta vanhemmilta.Piispojen hylkäämä,  tunteet huomioonottava,
uskonnollisista oppaista edistyksellisin
Nuorten keskuksen tuottama seksuaalivalistusopas IHME
ladattavissa ja printattavissa PDF-dokumenttina:

Avautuu ilmaisella Adobe Acrobat Readerillä tms

 
Aids-tukikeskuksen materiaalit

Hassisen Kone: Rock ehkäisyvälineitä vastaan

Ei kommentteja: