keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Kauhu on muotia


Kauhu on viihdettä. Liian monelle.

Kauhu on todellisuutta. Liian monelle.

Kauhun erotisoiminen on viihdeteollisuuden yksi tärkein päämäärä.

Aivan kuten oli natsi-ideologialle ja on fasistiselle yhteiskuntanäkemykselle.

"Kauhu on muotia"
- S
tefan Lindfors teki karmean peliautomaatin

Suomen tunnetuimpiin muotoilijoihin lukeutuva Stefan Lindfors on suunnitellut Dead Rich -nimisen peliautomaatin, jossa on luurankoja, hyönteisten siipiä, tutteja ja pääkalloja sekä 10 000 euron voittopotti.

- Kun olin analysoinut peliä ja siihen käytettävää tekniikkaa ja sen mahdollisuuksia, halusin luoda jotakin tuoretta, ajankohtaista ja kuitenkin yllättävää. Kauhu on nyt muotia ja erinomainen keino herkistää pelaajan aisteja sopivilla yllätyksillä, esimerkiksi omituisilla symboleilla ja äänillä, Stefan Lindfors sanoo.

- Markkinointi & Mainonta


Kauhutematiikka on yksi vakaa trendi mm. peliaddiktioiden luomisessa ja ylläpitämisessä.

Kauhu on tärkeä osa taidetta ja rehellistä draamaa/ tregediaa, mutta kun siitä tehdään itsetarkoituksellista viihdettä, sen vaikutus ihmiseen on aivan eri kuin elämän ymmärtäminen.

Viihde ja pillerit on poliitikkojemme tarjoamat ratkaisut hyvinvointiyhteiskunnan alasajossa, sillä Suomessa kouluoppilas ei saa psykologin riittävää ja toistuvaa apua tunne-elämän ongelmissa, jos ei yritä vaarallisesti itsemurhaa.

Joillekin elämä on kauhua - ja joillekin sitten kauhu on elämää, psykoottisena ratkaisuna.


KW: Jokelan yläaste ampumistapaus ampuja joukkomurha tiedotusvälineet keskustelu youtube niin journalismi irc galleria nettipäiväkirja video. Jokela koulu depressio psykoottinen Tuusula ampumatapaus tapaus hätäpuhelu pelottava tulevaisuus pelottaa, poikien angsti pelote minäkuva julkisuuskipeä jälkihoito poliisi toiminta pelastuneet välikohtaus traumaattinen koulukeskus ampuminen suru viha ja sureminen. surevat miksi Pekka-Eric Auvinen pelottava kokemukset mielenterveysongelmat väkivaltaviihde tappaja murhaaja yksinäinen itsetuhoajatukset, Eksistentialismi, Itsemurha, Kulttuurikritiikki, Kulutusyhteiskunta, Nuorisotutkimus, Psykoanalyysi, Psykologia, Stressikapitalismi.

Ei kommentteja: