lauantaina, maaliskuuta 24, 2018

Jussigaala ja sadistiset ohjaajat eliitin näyttämöllä

Elitismi ja vastuuvapaus:
 

  • Tulee lähes vaikutelma, että Louhimies kertoo virheillään tehneensä palveluksen” - viestintäasintuntija Louhimiehestä.  IS

 
Ihailee itseään prosessin aloittajana. Aika törkeää ja vittuilevaa.


Suomalaisten ohjaajien sadistinen metodi ja näkökulma ns suomalaisena esitystaiteena.

Turkkako kansanmies? Suomenruotsalainen joka tahallaan opettelee puhumaan kuin tukkijätkä lavastuksena. Hah. Hah.

Turkan esitykset olivat teennäisiä. Ylikierroksia ylikierroksien perään, herkkyys kielletty, vauhkoamista, kiihottumista, traumavapinaa, traumalukko.

Ei se ole vuorovaikutusta vaan katsojien aivopesua, sitomista, Turkkakin kuten Aki Louhi-"mies" sulki narratiivistaan kokonaan pois trauman aiheuttajat, eliitin, kolonisaation, Ruotsin 15 ryöstösotaa Venäjälle joissa teurastettiin suomalaiset, traumahistorian, 900 vuoden maavarkaudet, eliitin valtametodit, eliitti oli mukamas poissa Turkan suominarratiivista. Suomalaisen Traumasta tehtiin hihittelyn kohde ilman mitään poliittista ja reaalista oivallusta vallitsevan vallan kulttuurin rakenteesta, keinoista ja taustasta.

Suojellut ohjaajat eivät uhkaa poliitikkoja ja rappareita kun mukautuvat eliitin ohjaukseen, saavat sikailla ja toteuttaa itseään.


Te nykyistä systeemiä suojelevat ja kuohuntaa paheksuvat.

Ihan kuin te ette ymmärtäisi elokuvateollisuuden toimintaa ja funktiota oikeiston sekä virkamiesten ohjaamana. Valtarakenteita ja eliitin kontrollia.

Kai jokainen aikuinen ymmärtää että päätoimittajat ovat 50 vuotta pitäneet suojeltuna psykopaattiohjaajia, enemmänkin on tiedossa.

– Ja onhan meillä Rauni Mollberg ja Mikko Niskanen, joiden työtavat säilyvät pahimmillaan ja pitkään arkistojen kätköissä, Pölönen sanoo hieman arvoituksellisesti.

Eliitin ja virkamiesten ohjaama taide on aivopesua.

On aika herätä. Nyt.

Aito Taide avaa todellisuutta. Jos draama ei avaa valtarakennetta, eliitin metodeja, sensuroitua historiaa ja korruptiota, se ei avaa mitään.Mustanaamion lailla he kulkevat keskuudessamme, emmekä me tunnista heitä. He ovat hurmaavia ja hymyilevät aina valokuvissa muita enemmän. He ovat…
BLOGIT.APU.FI


Tuntematon Eliitti.
Tuntematon Traumataakka, Tuntematon Psykohistoria.Keväällä 1918 eli 16. 3. – 6. 4. käytiin verinen taistelu Tampereesta. Valkoisten ylipäällikkö, kenraali C. G. E. Mannerheim halusi kaupungin haltuunsa, niin etteivät…
DEMOKRAATTI.FI

Mannerheim tappoi 6 kertaa enemmän oman maan kansalaisia suhteessa  kuin Hitler.

No 1 Euroopassa.

   PS

Tietysti Turkka "kahdenkesken" yritti antaa itsestään niin hiton humanistisen kuvan kuin vain pystyi vetääkseen roolia älykkönä. Mutta teot ja elitistinen dramaturgia todistavat että Turkka sulki pois rakenteellisen väkivallan analyysin ja suoran toiminnan eliittiä & eliitin valheita kohti. Hän tuki valehistoriaa ja eliitin kuvaa suomlaisista ameeboina.

Ei turkka tehnyt farssia ja parodia eliitistä vaan suomalaisista, alamaisista, alamaisdramaturgiaa.
.

MOlberg elokuvasäätiö elokuvakulttuuri työsuojelu sadismi elitismi oikeisto rkp kokoomus okm sensuuri Aki louhimies

.

Ei kommentteja: