torstaina, maaliskuuta 01, 2018

Li Andersson massavakoilun vaatijana - tiedustelulaki

 Li ei yllätä.

Hänen kaikki puheenvuoronsa ovat olleet aina eliitin vallan, militarismin, natomaiden hyökkäysotien ja euro-kapitalismin, tuhokapitalismin eli pankkiirien ja pörssi-ideologian puolustelua.

Vasemmistoliitto on CIA:n perustama, hyvin nopeasti ns salaisen ohjausryhmän perustama ohjattu puolue mm. venäjävihaa lietsomaan ja porvarimaailmankuvalle ja kivojen ajatusten puhumiselle antamaan "vasemmisto"-leima ilman mitään vastavoimaa kapitalismin fasismille.

INTERPOL antoi kaikki vakoilun ja keskustiedoston tuottamat profiilitiedot, rodut, uskonnot ja poliittiset profiloinnit natseille. INTERPOLI:ia ei lakkautettu vaan natokin palkkasi natseja kuten CIA - satoja massamurhaajia mm GLADIO terrorioperaatioihin.

Vasemmistoliitto kiihottuu vakoilusta - kuten jokainen elitistinen europuolue, eliitin kiitoksista ja ohjeista, massamedian antamasta kivasta nosteesta ja on hiljaa eliitin median kammottavasta sensuurista ja sotien sytyttämisen ylistämisestä - tämä on porvarin maailmankuva, eliitin toiminta on rajoittamatonta ja kivapuheen kulisseja pidetään vain yllä kansan epäpolitisoimiseksi - uusliberalismin yhteiskunnan tuhoamisen projektin alla.

Vasemmistoliitto hyväksyi amerikkalaisten knralien ohjauksen lisämisen armeijassa, ohjaamassa salaisia harjoituksia eli armeijan päämäärää ja geopolitiikkaa.

Vasemmistoliitto hyväksyi salaisen mou-sopimuksen salaisen valmistelun ja kenraalin allekirjoituksen "muodollisena hyväksymisenä" - sopimuspaperia ei edes käännetty Suomeksi mikä alleviivaa salaliiton röyhkeyttä. Se on lisäksi laittomasti valtiosopimusten joukossa - ja vas ei vastustanut sitäkään.

Onko vas vaatinut EU:ta luopumaan sensuurifasismista ja CIA:n toiminnan jatkamisesta, EU:n liittämisestä NATOon?

Onko vas kieltänyt Suomea toimimasta USA:n hyökkäyssodissa! Ei. Valevasemmisto eliitin militarismia lisäämässä.

Jaakko Korhonen  
   shared Li Andersson's post  to the group: Effi - Electronic Frontier Finland
Kirjoituksessa väitetty asetelma ei ole loogisesti mahdolinen: Viestistä ei voi tietää mihin tai kenelle se kuuluu ennen kuin se on "läpikäyty" eli ennen kuin kirjesalaisuus on murrettu. Näin mikä tahansa kyky "seuloa", edellyttää kaikkien meidän verkkoviestinnän korkkaamista. 
Mitä täällä tapahtuu, onko valmistelussa valehdeltu edustajille, valehteleeko edustajat, puuttuuko meiltä näin totaalisesti taito ymmärtää henkilötietosuojaa vai onko esityksessä jossain tosiaan jokin nerokas mullistava uudenlainen tekninen niksi jolla varmistetaan yksityisyys? 


 Vasemmistoliitto ajaa natomaiden, CIA:n ja mossadin massavakoilun ja oikeiston epädemokraattisesti hallinnoiman poliittisen profiloinnin laillistamista! Nauttikaa valevasemmistosta. Salailun politiikkaa epätoivona EU:n talousterrorin jälkien paljastuessa. Helsinkiin on rakennettu uusi "kulttuurikeskus" eli CIA:n laajabunkkeri USA:n lähtystöalueelle sekä mossadin uusi kerrostalokeskus - toimittajien näitä vaijetessa käskettynä.  

Me tarvitsemme uuden vasemmistopuolueen, joka toimii aidosti eikä CIA:n ohjaamana ja perustamana.
  • Pohjoismaisessa mallissa kapitalismi rajoitetaan ihmisarvon sosialismilla, yksilöjen perustarpeiden suojaamisella, firmoja ei kielletä vaan heidät laitetaan maksamaan työkykyisestä koulutetusta työvoimasta ja turvallisista oloista. Tuhokapitalismilla eli pörssi-EU:lla ja militaristisella väestönsiirrolla tuhotaan nyt ainutlaatuiset saavutukset. 

"Globalisaatio" sanalla on myyty vanha aggressiivinen kolonisaatio-imperialismi, "hyvät hyökkäysodat diktaattoreja kukistamassa" - ja luotu öljydollarin valevasemmisto hyvän elintason ja valediskurssin juovuttamana. Akateeminen Feminismi on amerikkalaisten oligarkkien luoma vihasuggestio luomaan elitismin harhaa akateemisille naisille rahaeliitin tukemana.

Valevasemmisto, viheroikeisto ja feministit on täydellisesti harhautettu proriteetti-faktoista, rauhan edellytyksistä:  Kiina ja Intia kasvavat hurjien protektiivisten suojatullien suojaamana kun taas Eurooppa on hajoitettu kieltämällä suojatullit ja oma teollisuus - jotta pörssikeinottelijat voivat pumpata Euroopan tyhjäksi rahasta, vauraudesta ja rauhasta. Pörssikeikarien keskimällä "Ilmaston suojelu"-propagandalla ja valetieteellä on taattu keinottelijoiden ryöstöoperaatio. Ei Aasiaan siirretty teollisuus ole puhtaampaa kun Euroopassa toiminut teollisuus, päinvastoin.

Poliittinen terrori eli salainen eliitin politiikka ja salaliitot "valtapolitiikkana", hallituksen ohjeistuksena, perustuu aina poliittiseen profilointiin ja massamedian sabotaasiin sensuurina ja elitistinen propagandana eliitin vallan lisäämiseksi - mm. tuloerojen vaatimisena feodalistisessa ideologiassa. 
Meillä ei ole demokratiaa nykyisen salaisen valtarakenteen ja harhauttavan EU-diskurssi alla. Kapitalismi pyrkii aina demokratian tuhoamiseen ja feodalismin palauttamiseen. Massamedia keskittyy eliitin ja "idolien" palvontaan ja ihailuun kirkon eli Rooma Vatikaanin imperialismin aivopesun jatkajana.
  Oikeiston ideologinen toiminta perustuu aina salaliittoihin, aidon työväen vasemmiston taas avoimeen humanistiseen toimintaan, eliitin toiminnan, resurssien jakamiseen, tietoon, salaliittojen ja ahneuden paljastamiseen. USA:n armeijan harjoittelut ja provokaatiot vain ilmoitetaan nyt eduskunnalle eikä turvallisuusvaliokunta ole niitä päättänyt - näin julkisuudessa meille avoimesti kerrotaan kenraalien salaliitosta armeijan kaappaamiseksi USA:n ja CIA:n geopolitiikkaan. 
  
  • Päivikki Koo

    - Jos lukee Snowdenin paljastukset, lakkaa naurattamasta "massavalvonta". Vaikka valvonta on pääosin koneellista, siinä on kaikissa vaiheissa korruptoitunut järjestelmä. 1) Salainen oikeusistuin, joka on hyväksynyt kaikki esitetyt koh
    teet tarkempaan valvontaan, 2) Valvontakoneiston valvonta, jolle on valehdeltu ja joka ei tiedä käytännössä, miten järjestelmillä on valvottu ja mitä (asianmukaisuus, tarkoituksenmukaisuus), 3) Kansaivälinen verkostoituminen, jolla on voitu ylitettää väitetty järjestelmän laillisuus ulkoistamalla muille maille sellainen datan seulonta, joka ei omassa maassa lakien puitteissa olisi mahdollista, 4) Kohteiden valinta ja tarkastelu epäasiallisesti.
Rauhan ja rahan geopolitiikka
Esko Seppänen 
- Liittovaltiomieliset federalistit kutsuvat EU:ta Euroopaksi. Heidän Eurooppansa elää tyhjästä luodusta ja biljoonien arvosta liikkeelle lasketusta löysästä rahasta. Kun kupla puhkeaa ja ”alkaa rytinä ja pauke”, onko Suomessa lähellä demokratian loppu? Esko Seppänen luettelee Suomen kymmenen vakavinta demokratian loukkaustapahtumaa ja iloitsee aina muiden iloitsevien kanssa, kun demokratia voittaa kapitalismin, ja suree aina muiden surevien kanssa, kun kapitalismi tai federalismi luopuvat demokratiasta. Esko Seppänen on kymmeniä kirjoja kirjoittanut humaani toisinajattelija. Hän on saanut kaksi kertaa valtion tiedonjulkistamispalkinnon ja istunut neljännesvuosisadan ajan kansanedustajana ja europarlamentaarikkona. Seppäsen aiempia kirjoja ovat mm. Mistä Suomi vaikenee?, Emumunaus ja Oma pääoma.  •  Those of us on the Left who (for example) call out the CIA for overthrowing governments around the world are often smeared by ignorant people as "conspiracy theorists", although most of the CIA's crimes are well-documented and many have even been admitted by the agency. But there are REAL conspiracy theories. More of them all the time. And some of the oldest are finding many new subscribers, not only among neo-Nazis and their ideological sympathizers, but among Lefties. I am appalled, shocked, and outraged by some of the posts I have seen recently. We have arrived at a very dark stop on our journey. I crave some light. (illustration by Alasdair Gray for the cover of his dystopian novel Lanark)

"That means, for example, that there are no no-go areas, that there can be no rooms where no one dares to go, and there are such spaces, and you have to call that by name and you have to do something about it."
ZEROHEDGE.COM
  • Helsingin Sanomien Syyria-propaganda kiihtyy
     

  

Suomen Kuvalehden ja Uuden Suomen emeritus- päätoimittaja Mauno Saari totesi vuosi sitten facebook-päivityksessään Suomen median olevan osa lännen propagandakoneistoa.Vain hieman yleistäen voi sanoa, että se nielee läntisen informaation, ilmiselvät valeuutisetkin, pureksimatta. Lähdekritiikki puuttuu. 
Tänään 27.2.2018 Helsingin Sanomat, jonka päätoimittaja on Kaius Niemi, otsikoi pääkirjoituksensä "Syyrian hallitus ei kaihda sotarikoksia". Jo aikaisemmin Kaius Niemi on paljastanut valmiutensa palvella lännen propagandaa esimerkiksi Jugoslavian hajottamissodista uutisoitaessa. Propagandan edellyttämä rasistinen suhtautuminen holokaustin uhreihin, serbeihin, on paljaimmillaan hänen Helena Ranta-teoksessaan "Ihmisen jälki". Nyt vastaavan kohtelun saavat Syyrian hallitus ja venäläiset.  
Pääkirjoitus maalaa yksityiskohtia Syyrian historiasta pahuuden valtakuntana, joka vaiennsi  opposition. 
Helsingin Sanomat on välttänyt huolellisesti kuvaamasta Syyriaa yhteiskuntana sekä entisten siirtomaavaltojen ja Yhdysvaltojen geopoliittisia intressejä alueella. Nürnbergin sotarikostuomioistuimen mukaan vakavin sotarikos on sodan aloittaminen. Helsingin Sanomat välttää visusti mainitsemasta sitä, mitkä kaikki EU-maat ovat osallisina Syyrian sodassa ja siten aloittaneet oman sotansa. Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Hollanti, Belgia muun muassa ovat paitsi aktiivisesti pommittamassa, myös ideoimassa Syyriaan hallituksenvaihdosta. Yhdysvallat ja Saksa ovat ujuttaneet YK:n hallintoon keskeisiin Syyriaan liittyviin tehtäviin henkilöitä, jotka jo vuodesta 2001 lähtien ovat suunnitelleet Syyrian uusjakoa. (Thierry Meissan Voltairenet.org)
Syyria on sekulaarinen liittoutumaton maa. Henkilökortissa ei lue mitä uskontoa henkilö tunnustaa. Syyrialaiset ovat hyvin koulutettuja ja maassa on ilmainen terveydenhuolto ja koulutus. Helsingin Sanomat ei ole kertonut lukijoilleen, että Syyria oli sodan alkamiseen saakka vuoteen 2011 mennessä ottanut vastaan eniten pakolaisia ja tarjonnut heille samat oikeudet kuin omille kansalaisilleen. Yhdysvaltojen vakavia sotarikoksia sisältänyt sota Irakissa oli ajanut 1,5 miljoonaa irakilaista pakolaisiksi Syyriaan. Samoin 0,5 miljoonaa palestiinalaista oli saanut turvapaikan maassa.

Defense minister says Jerusalem assists insurgents in exchange for promise Druze will be kept out of harm's way
TIMESOFISRAEL.COM- Katkaistiinko Ylen lähetys - vai kaatuiko tietokone?

Kun aseasiantuntija Arto Pulkki oli ensin vihjailut Ugandassa kuolleen liikemiehen edustaneen Patrian sijaan jotakin pientä suomalaista turvallisuuteen (ehkä ohjelmointiin) liittyvää yritystä ja sitten alkoi kertoa suomalaiskenraalien lobbauksesta hävittäjä hankinnassa, niin lähetys katkesi useiksi minuuteiksi, mikä voi herättää kysymyksiä monissa kuulijoissa.
Pulkki ehti kertoa, kuinka mm. puolustusvoimien entinen johtaja amiraali Juhani Kaskeala oli ensin avoimesti ilmoittanut olevansa jonkin ulkomaisten suuryhtiöiden käytettävissä hävittäjien lobbaukseen ja vain puolen vuoden kuluttua hän toimi jo Boeingin lobbarina. Pulkki ihmetteli, onko se sopivaa?
Toivottavasti Yle julkaisee täsmällisen ja yksityiskohtaisen selityksen lähetyksen katkeamisen syistä.
Kyseessä oli tämä lähetys: "Ykkösaamu, Asekauppa kasvaa", (min 30 - 46), mutta tässä nauhassa katkeamista ei juuri huomaisi, ellei lopussa juontaja Marja Alakokko mainitsisi asiaa. Tauko oli kuitenkin niin pitkä, että viiden minuutin kolumni jouduttiin jättämään pois.


Syyriassa hätä syvenee, Itä-Ghoutan tilanteesta kertoo SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi.
AREENA.YLE.FI


NATO-virolaisia sotilaita opetetaan jo lauleskelemaan "ryssäntappolauluja"...
- Toivotaan ettei sotaministeri Jussi "Moukari" Niinistö saa tietoa natsilaulujen
 laulannasta korviinsa, jahka intoutuu yhtymään vielä tähänkin provosointikuoroon.


February 26, 2018 - FRN - RIA - by Inessa Sinchougova The human rights group "Kitezh" has sent a request to the Estonian Ministry ...
FORT-RUSS.COM
.

Ei kommentteja: