torstaina, maaliskuuta 01, 2018

Kova konservatiivi valtionkirkon ideologiseksi johtajaksi Tapio Luoma arkkipiispa


Mikä on kirkon ydin?

Rooman Keisarin luoma perinne ja sadut.
Hierarkiaoppi eli pappiskultti.


Eikä kirkon olemus muutu. Ei se voi muuttua koska kirkko ei ole muuttunut, sama Vatikaanin rakenne ja pappiskultti. Vain kulissit ovat muuttuneet.

Ei Vatikaanin pappiskulttia voi muuttaa, vain uudet yhteisöt voivat olla uusi viini. Suomessa onkin kasvamassa monta yhteisöä jotka ovat luonnon ja mielen yhteyttä etsimässä ihmiskunnan alkuperäisestä viisaudesta - ennen Rooman ja Vatikaanin kolonisaatiofasismia.

Teologisesti valtionkirkko on vain eliitin työväline. Keisari loi sen toiseksi armeijaksi propagandaan ja manipulaatioon tappamaan ja pelottelemaan toisuskoisia eli toisinajattelijoita eli diktatuurivaltion virallista uskoa ja valtaa haastavia.

Arkkipiispan konservatiivisuuden määrittää teologia - ei hölötys ja kikatus toimittajille - nyt hän jankkaa muotisanoja toimittajille karkeana hämäyksenä.

Kirkko jatkaa 25 vuotista lähentymistä takaisin Vatikaanin teologiaan - ehtoollisoppi muunnettiin jo takaisin magiaoppiin, viinin muuttumiseksi vereksi Vatikaanin täydessä magiamerkityksessä.

  • Sumerissa luotiin yli 4500 vuotta sitten nykyinen valtionkirkko eli brändikirkko 3000 identtisen temppelin ja ohjatusti yhdenmukaisten jumalnimien temppeliverkostona - ja johtajana kenraali-paavi yhden suurarmeijan luomiseksi uskonnolla.  
 
Valtionkirkkomme ylläpitää yhä jopa sumerilaista sotapappi-instituutiota armeijan ja sen nykyisten hyökkäyssotien tukijana USA:n hyökkäyssodissa mm Malissa, Afganistaissa, Irakissa - AFRICOMissa mysö CIA:n ohjaamana. Kuopion piispa Vatikaanin julkisena ystävänä allekirjoitti jopa salaisen sopimuksen kenraalin kanssa 2016.

Mitään ei ole muuttunut, sinut vain saatiin uskomaan uskomattomilla valheilla että valtionkirkko ja pappiskultti on osa suomalaista identiteettiä. Suomen ev-lut kirkko on suoraa jatkumoa Vatikaanin ja sen luoman "Ruotsin" kolonisaatiolle ja verotukselle.  
  • Oikeiston Katainen onnistui jopa luomaan uuden konservatiivisen pakkoveron ilman julkista keskustelua: jokainen yksilö Suomessa maksaa nyt veroa kirkolle 100 miljoonan euron vuosittaisen summan muodossa. 
 Olemme nyt kirkkovaltio ja jokainen europuolue on lopettanut vaatimukset kirkkolain lakkauttamisesta ja valtionkirkon suojelun lopettamisesta. Sipilän lahkolaisten, lestadiolaisten arvovalta on hyvin pitkälle valtionkirkon antamaa aiheetonta arvovaltaa.

Kirkko paljastuu taas mutta ihmiset haluavat pitää kiinni vähämielisestä unelmasta kirkosta hyväntekijänä.  Kirkko käyttää alle 1% budjetistaan suomalaisten köyhien natiivien auttamiseen eli ns diakoniatyöhön.


Iloitse kirkon paljastumisesta.

Ei kirkko ole koskaan ollut sitä mitä sinä olet toivonut.

Piispan hiippakin on identtinen Sumerin kenraali-paavilta.
  
Sain yhteydenoton teologian opiskelijalta, naiselta, joka oli kokenut tulleensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi Espoon hiippakuntaan kuuluvan papin toimesta. Nainen oli kertonut asiasta Espoon pii…
KAISADINMAA.WORDPRESS.COMPiispa Teemu Laajasalon talousasioiden selvittely etenee. Nyt on julki saatu ensimmäiset tiedot. Tähän mennessä on Maura Auditin raportissa (2.3.2018) saatu vahvistetuksi, että - Maura Audit toteaa Laajasalon rikkoneen matkustusohjesääntöä:......
        KOTIMAA24.FI

 
 
.

Ei kommentteja: