sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2018

Mitä Eduskunnassa Tapahtuu

 Mitä Eduskunnassa Tapahtuu


 Tilanne on hyvin yksinkertainen.

Eduskunta on nyt vain korruption bisnestä, kansalaisten etu on hylätty hyvin pitkälle, hidastelua toki tapahtuu koska nopeat huijaukset näkyvät ja vain sen takia kansanedustajat pelkäävät poliittisen uransa menetystä jos huijaus suoritetaan liian nopeasti suuryhtiöiden ja CIA:n ohjauksessa.

Illuusiota (demokratiasta ja suomalaisten Suomesta) puretaan hitaasti kaaospolitiikalla ja sekavalla prioriteetteja sensuroivalla kaaosjournalismilla ja samalla vakuutetaan että illuusio pysyy vaikka kaikki "muutokset" ja salaamiset tuhoavat selkeästi perustuslain takaamaa demokratiaa ja valtio-oppia suomalaisten hyväksi toimimisesta pois.

 * päivitys - kapinallinen kokoomuslainen peruutti kapinansa jo nyt:


" Sotesta on käynnistynyt suurempi myrsky kuin osasin odottaa, mutta onneksi asia-argumenttien arviointiin on vielä runsaasti aikaa.Hämmentävän paljon aikaa on käytetty keskustelemaan siitä, miksi valitsin tämän ajankohdan tai “miksen ol
ELEPOMAKI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Ainakin huomio saatiin pois heti eliitin salaisuuksista, korruptiosta, Lindénistä, Sipilä-Bittium-kytköksistä, sotataloudesta
"Muutosten", "uudistusten" eli uusliberalismin, uuden pörssikolonisaation vallankaappauksen selittelyssä massa media luo samalla laajan sensuuriverhon joka selvästi tyhmistyttää ihmisiä hurjalla paineella: selkeästi USA, mossad ja natomaat tukevat terroristeja uudella nimikkeellä ja samalla "uutiset" perustelevat militarisaatiota Suomessa "terrorisminvastaisella sodalla".

Pörssit eivät tue markkinataloutta. Yritykset heittävät nyt rahaa pois palkoista ja tuotekehittelystä pörssin keinottelijoille. Pörssimarkkinat ovat vain vedonlyöntiä.
  • Kun Nokia osti omia osakkeitaan niin se oli Nokian tuhoamista, tuotekehityksen tappamista keinottelijoiden rikastuttamiseksi. Nokian tapaus oli kaiken lisäksi tahallinen uhrattu alasajo käskettynä, ettei pieni Suomi uhkaisi USA:n kännykkätuotantoa ja Applea. 

Katsokaa kenen etua eduskunta ajaa kun luovuttaa suomelaisen, kansalaisten määperän ja kaivokset pörssiyhtiöille ilman mitää ympäristövastuuta. Orjat eli suomalaiset laitetaan maksamaan ympäristövahingot jotta pörssiyhtiöt voivat pumpata Suomen tyhjäksi rahasta ja kullasta.

Tilanne on hyvin yksinkertainen kuinka demokratia on syrjaytetty ja mediassa käydään nyt eduskunta-show ja suuria tunteita jotta kansalaiset eivät näkisi itse vallankaappausta.

Sotakiihkolla ja venäjävihalla halutaan luoda luonteva tunnelma luovuttaa valta poikkeuslaille, toiminnalle USA:n hyökkäyssodissa ja valta eliitin totalitarismille, amerikkalaisten ja mossadin ohjaamalle "Suomen armeijalle". 


Militarismilla tosiaankin yritetään nyt perustella tuhokapitalismin vallankaappaus perustuslain ohi.

   Elitismi toimii nyt täydellä teholla estääkseen ihmisten poliittisen tiedostamisen. 

Siksi media antaa nyt toivoa että kapitalismia ja CIA:ta palvelevat kansanedustajat olisivat muka heräämässä. Ja etteivät kansalaiset perustaisi uusia puolueita jotka olisivat aidosti puolustamassa Suomalaisten etua ja aitoa lakia suurpääoma-kapitalismin kaappausta vastaan


Yrjö Hakanen- " Lepomäen tilalle esittämää vaihtoehtoa en kuitenkaan suosittele. Lepomäki esittää "perusterveydenhoidossa ja elektiivisissä palveluissa valtakunnallinen raha seuraa asiakasta -mallia, jonka rahoittaisi Kela". "Kela-korvaukset säilyttämällä ja niiden korvaustasoa vaiheittain lisäämällä saataisiin aikaan sote-arkkitehtuuri, joka kehittyy spontaanisti parhaiden käytäntöjen ja kilpailun kautta."


     

.

Ei kommentteja: