torstaina, maaliskuuta 15, 2018

Suomen ideologia ja kirkkoruhtinas Sipilä Miksi ideologinen sokeus tuntuu turvalliselta?


Miksi kirkkoruhtinas eli uskonnollisten piirien nostama tunteeton ja valehteleva diktaattori on vallassa kun suomalaiset normaalielämässä, ns pienessä henk koht elämässä, arvostavat rehellisyyttä, luotettavuutta ja tervettä selkeää tunteiden ilmaisua ilman sipilämäistä teatraalista uhoa?

Miksi suomalaisuuden antiteesi on taas herrana ja jumalana pääministerinä ja presidenttinä?

Eli mikä on tämä vallan systeemi eli hegemonia, joka tilanteen tuottaa, harkitusti ohjelmoituna?


Koska se on avain hegemooniselle eliitin vallalle, koska eliitti haluaa sinun ajattelevan kuin lapsi, joka kerjää vain huomiota ja SUOSTUT alistumaan kun se tarjotan "ainoaksi" keinoksi välttää konflikti. Tätä on myös suurin ideologinen harha "talouspuheessa". Kapitalismin suurin HARHAUTUS on kammoksuen puhua sosialismin ideologisesta suunnitelmataloudesta - samalla kun kapitalismi on se suurin ideologinen suunnitelmatalous mitä on ikinä luotu ja vielä sotatalouteen kiinnitettynä eliitin tuhansien vuosien sotaideologian suorana jatkona.

  • Rationaalisuuteen vedoten meillä on mitä epärationaalisin pörssi-ideologia eli eliitin vallan propaganda, tunnepitoinen fantasia arvoa tuottavasta mekanismista jonka rikkaat tuottavat eikä ihmisarvoperiaate - rikkaiden toiminta asetetaan moraalin prioriteetiksi mitä se ei ole. 

Ihmisten sokeus USA:n ja natomaiden fasistisille hyökkäyssodille on ideologinen taikatemppu, ns valkoisen miehen taakan uusi ideologinen markkinaversio vedoten "vapauden" /"demokratian" levittämiseen feministien, kapitalististen ihmisoikeusjärjestöjen, massamedian, CIA-hollywoodin ja sukupuolihämmentyneiden tuella - vertaa aikaisempi uskonnollinen imperialismi paavin "pelastukseen" vedoten.

Ei mitään eroa mutta ihmiset luulevat olevansa nyt irti keskiajasta - tukiessaan uutta elitismiä, imperialismia ja eliitin veronkiertoa, demokratian tuhoamista uskonnollisena "globalisaationa", Median vakuuttamana hyvän tuojana moraalittomasti rikastuneet kaiken määrittäjänä ja yhteiskunnan sekä yhteisöllisyyden ideologian yläpuolella.

Puoluekurissakin sinua vaaditaan sokeaksi, johtajien tunnetila asetetaan ajattelusi ja olemisesi ehdoksi ja sitten sinua kiitetään rationaaliseksi hyvin epärationaalsiesta alistumisesta johtajien epärationaalisen vallanjatkumon edistämisessä. Suomessa on pitkäaikaisimman kansanedustajat ja ministerit koko Euroopassa sairaan suggestion takia - koska alamaisina pyydämme kiitosta j aannamme eliitin määrittää meidät feodalismin kirkkokulttuurin suorassa jatkumossa. Älä keikuta venettä, syntinen, sinä uhkaat puolueen yhtenäisyyttä, sinä uhkaat kirkkoherran mielenrauhaa jos et ole hiljaa... SIPILÄN HALLITUKSEN SALAKAVALA VALLANKAAPPAUS!!!
"Mitä tarvitaan, että kolmea kilpailevaa puoluetta edustava Helsingin pormestaristo löytää lähes hellyyttävän yksimielisyyden poliittisesta kysymyksestä? Vastaus: maan hallitus käymään kaupunkien vallan kimppuun. Siis luomaan sote- ja maakuntauudistusta.
”Tästä ei seuraa mitään hyvää helsinkiläisille”, sosiaali- ja terveystoimesta vastaava apulaispormestari Sanna Vesikansa (vihr) sanoo.
Pormestari Jan Vapaavuoren (kok) mukaan hallitus on tekemässä sote-uudistuksen varjolla historiallisen suurta hallintoreformia, jota voi verrata ”salakavalaan” vallankaappaukseen."
  


.

Ei kommentteja: