keskiviikkona, elokuuta 27, 2014

Ruotsi houkuttelee Suomea Natoon saadakseen meidät taas talvisotaan Ruotsalainen tutkija maanittelee Suomea Naton sotilaallisen määräysvallan alle ja allekirjoittamaan sopimuksen ilman Ruotsia Naton marssiluvalle Suomeen täysin Naton omaehtoisella toimintaukaasilla ohi eduskunnan.


Toistuuko historia taas Ruotsin rikastumisen ja sodan historiassa?
Taas Suomea hyväksikäyttäen?

          Ruotsalaistutkija levittää eliitin katteetonta propagandaa, historian kieltävää usvaa:

  Ruotsi on aina rikastunut hyväksikäyttämällä suomalaisia.

Ruotsi maailman johtava aseviejä myös kriisimaihin kansantutotteeseen verrattuna - eikä silti ole järjestänyt omaa puolustustaan kuntoon teollisuuseliitin rikastuessa huimasti, joten Ruotsin tekopyhyys nousee kuin myrskypilvi sen nykyisen oikeistohallituksen vaatiessa Suomen liittymistä Natoon.


Suomen puolustusta on purettu vetoamalla "kansainvälisyyteen" eli Amerikan imperialismiin Afganisanissa. "Nato-yhteistyön nimissä Suomen puolustuvoimain hankintojakin on suunnattu enemmän kansainvälisten kriisien hallinnan ja Nato-yhteensopivuuden suuntaan sen sijaan, että hankinnoissa olisi puhtaasti lähdetty siitä, mikä on Suomen itsenäisen puolustuksen kannalta parasta." Haglund ja Stubb toimivat Amerikan geopolitiikan puolesta. 
    

   
   I
 
Vuosina 1600-1700 noin 100000 satatuhatta suomalaista terveintä miestä tapatettiin Ruotsin sodissa Ruotsin rikastuttamiseksi - kun maamme väkiluku oli vain noin 300000. 
Ruotsin sodissa tapatettujen suomalaisten vastaava määrä olisi 1900-luvulla ollut miljoona uhrattua miestä Ruotsin ryöstöretkille.

30-vuotinen sota oli suomalaisten ja saksalaisten teurastamista Ruotsin rikastuessa ryöstöhopealla. Suomen kohtalo ja depressioperintö sodista oli katastrofaalinen kärsimys, köyhyys, apatia, väkivalta ja tappavia nälkävuosia palkaksi ilman ruotsalaisen aateliston empatiaa.


   II

Myös II maailmansodassa Ruotsi rikastui valtavasti tuhotessaan ihmisiä:

auttaessaan Sveitsin kanssa tehokkaasti natsien idologista sotaa ja ottaessaan maksuksi 12 miljoonan tapetun kultahampaita ja heiltä natsien ryöstämää omaisuutta.

Vieläkin on Sveitsissa konkreettisesti tapettujen ihmisten suusta vedettyä kultaa miljardikaupalla ruotsalaisten ja suomenruotsalaisten teollisuussukujen tallelokeroissa. Suomenruotsalaiset osallistuivat Ruotsin natsikaupan ja -teollisuuden rahoittamiseen.
  • Ruotsin kuningattaren isä oli asetehtailija ja natsipuolueen jäsen natsi-Saksassa ja historioitsijat osalistuivat hänen toimintansa salaamiseen
   

Miksi tietoisuus tästä historiallisesta asetelmasta on tarpeen?

   "Ruotsi on aina taistellut viimeiseen suomalaiseen asti".

Suomalainen ahdistus, depressio ja epäsosiaalisuus johtuu suoraan psyko-historiallisesti Ruotsin verisestä ahneudesta ja ryöstöretkistä Suomesta viedyillä miehillä. Ne harvat Ruotsin teurastusretkistä palanneet miehet sitten tappoivat ja raiskasivat humalassa perhettään ja sukulaisiaan täysin traumatisoituneina ihmisraunioina. 


Ruotsalaiset elävät täydellisessä itsepetoksessa omasta oikeistoeliitin johtamasta natsiajastaan ja aatelisten maavarkaitten ja ryöstöverottajien historiasta.
Ruotsin valtava rikkaus perustuu yhä 15 tuhannen keskitysleirin teurastuskoneistossa tapettujen 6 miljoonan puolalaisten, vasemmistolaisten, homojen, juutalaisten, mustalaisten, vammaisten, lukutaidottomien, aseistakieltäytyjien, köyhien ja tosikristittyjen kuolemaan. Ruotsalainen eliitti tiesi ja tietää tämän tarkkaan.


II MS:ssa muut maat köyhtyivät mutta Ruotsi ja Sveitsi vapautettiin natsien auttamisen seuraamuksista.

Saksan sotateollisuus olisi hidastunut viidesosaan ilman Ruotsin ensiluokkaisia mineraaleja, laakereita ja insinöörejä. Ruotsi halusi auttaa natseja maailmanvalloituksessa.
Ruotsin viranomaiset olivat jo antaneet käskyn koota ruotsalaisia vammaisia Auschwiziin mutta samaan aikaan Mannerheimin kanssa oikeistolaiset tajusivat kauhuissaan että natsiystävien kiihko aiheuttaakin Saksan ja oikeiston vallan häviämisen.
 
Pankkien toiminta natsien velalla luodussa sodassa ja Saksan kahden valuutan keinottelun ylläpitämiseksi olisi ollut mahdotonta ilman Sveitsin innokasta bisnestä. Sodan jälkeen Sveitsi toimitti natseille nykyrahassa 200 miljardia euroa - eniten Kanadaan.
Ruotsin laaja uusnatsiorganisaatio toimii yhä eliittisukujen rahalla, joka tienattiin juuri sotien aikana - sekä II MS että 30-vuotisen sodan. Häkellyttävää?
  • 
 
Ruotsi oli natsien korvaamaton sotaliittolainen:
Ruotsi rikkoi kaikkia Versaillesin ja sodankäynnin sopimuksen pykäliä ja kuljetti Saksan ammuksia, aseita ja sotilaita rautateillään sekä palautti pudonneet saksalaiset lentäjät. Suomalaiset historioitsijat tietävät tämän mutta vaikenevat toimittajille tästä tukeakseen pohjoismaisen oikeiston valheellista imagoa ja historian sensuroimista myös"talvisodan" ylistämisessä - vaikka oikeisto oli innokkaasti tehnyt hyökkäyssopimuksia natsien kanssa 20- ja 30-luvulla odottaen rotuopille perustuvaa Barbarossaa. 

  • Myös Urho K Kekkonen (natsien urheilupropagandaliiton palkkaama rotupuhtausdemagogi) ja Arvo Ylppö (natsilääkäärijärjestön jäsen tuttavansa dr Mengelen kanssa) olivat perustamassa rotuinstituuttia rotupuhtaitten lasten erottelemiseen Mannerheimintien viereen. 
 
Ruotsin oikeistoeliitti tekee kaikkensa huijatakseen Suomen Natoon

 - kuten tekee pitääkseen väärennetyn historian eliitin omistamassa mediassa.

Ruotsi haluaa Suomesta taas puskurin Saksan ja Amerikan Naton sotahulluudelle.
Ruotsi siis ”allekirjoittaa” mutta ei ratifioi Naton liittolais-sopimusta - kun Suomen hallitus Ruotsin ja Saksan oikeiston mieliksi nyt vaatii sopimuksen ratifiointia ja alistumista välittömästi. 

- Tämän "Host Nation Support" marssiluvan antaminen tarkoittaa Naton 100% määräysvaltaa Suomen maaperälle - ja Naton itse valitsemaa invaasiota Naton määrittelemällä "kriisiperusteella".

Suomi määritellään Amerikan Naton alisteiseksi avustajaksi eli alusmaaksi Naton ehdoilla sopimuksessa. Amerikka sytyttää jatkuvasti uusia sotia, joka vuosi.


    Palataan taas historian veriseen leimaan sieluissamme. 


 1) Nuo 1600-1700 sodissa kuolleet suomalaiset olivat kaikki miehiä, siis valtaosa harvoista vitaalisista suomalaismiehistä (aliravitsemuksen ja brutaalin kirkon ja aatelisten verotuksen kalvamasta Suomesta) kaatui multaan mätänemään ruotsalaisten sodissa 1600-luvun aikana.      Ktskuva >

 2) Ruotsi rikastui ryöstöhopeasta,

ei Suomi verotus- ja kolonisaatioalueena. Suomesta vietiin rahaa ja valtavasti raaka-aineita. Tervaa, hamppua, puuta, kuivattua lihaa, kananmunia, voita, valtakäskyllä kasvatettua vehnää, joka vei hurjasti resursseja ja kasovi huonosti.
 Suomi oli todellakin vain verotettava kolonisatioalue ja aateliskirkon pakkouskonnon käännytysprojekti. Ei mitään muuta.


 -Fakta palkkojenkin huonoudesta Suomen työläisillä on paperilla: laivan rakentaminen 1680 oli reilusti 2 kertaa halvempaa Suomessa mutta kuningas sääntelijänä pakotti ruotsalaista rakennuttajat rakentamaan joka toisen laivan Ruotsissa kaupunkiltojen rikastuttamiseksi.

 -1806 Ruotsin kuningas allekirjoitti lakipaperin, jolla Suomen kielen käyttö kiellettiin julkisissa tiloissa joten kulttuurikolonisaatio oli totaalista kulttuurifasismia. Venäjän tsaari (keisari) antoi uskomattoman laajan itsenäisyyden Suomelle Suomen Sodan jälkeen - kulttuuripelastuksen lisäksi.  Olisiko aika luopua oikeistolaisten fantasioista Ruotsista Suomen sivistäjänä?
 


 
 
Ymmärtäkää historian faktat ja historian toistuminen.

ja niiden merkitykset tässä ajassa oikeistolaisen propagandan, virhetulkinnan ja ideologisten valheiden yli.


Oikeisto yrittää väärentää ja kaapata identiteettimme, sodanjälkeisen humanistisen yhteiskuntamme oikeistolaiseen diktatuuriin, Amerikan ja Saksan Nato-konflikteihin ja euroterroriin - väärentämällä aina oikeiston terroria, Ruotsin ja Saksan historiaa Suomen kohtalon vaiheissa.

Joka päivä me maksamme traumoissamme Ruotsin valtion vaurauden olemassaolosta - siitä itse lainkaan hyötymättä mutta oikeiston mielipuolisella propagandalla olemme taas alistumassa Ruotsin sotaliittohaaveiden maksajiksi omalla verellämme Naton provokaatioiden ja Amerikan sotabufferiksi, uudeksi eturintamaksi Sauli niinistön mainostamassa ”Uudessa maailmanjärjestyksessä”.

 Amerikka on päättänyt tehdä Euroopasta Brysselin vallanhimoisen eurojuntan avula uuden 30-vuotisen sodan, asymmetrisen sodankäynnin ja terrorin Irakin, Afganistanin, Vietnamin ja Libyan sotatantereen

- koska huikean velkainen ja pörssieliittiä Amerikkaa velkannuttamalla rikastuttanut Dollari pysyy nyt pysyssä vain Rooman sotatalouden ja imperialismin logiikalla. Pörssi, EVM ja eurokeinottelu on nyt vain sotataloutta dollarin vuoksi. 


Väärennetty historiamme on oikeiston ase - oikeiston todellinen luonne ja historia väärennetään joka päivä toimittajien ja poliitikkojen retorisissa viittauksissa. Joka päivä väärän tiedon pommistusta ohjailuna, illuusiona ja valtana.  •   30-vuotinen sota olisi lopunut välittömästi alkuunsa

    - jos Ruotsi ei olisi ottanut velkaa ja palkannut lisää palkkasotilaita jatkakseen ryöstöretkeään. Opetetaanko tätä kouluissa? Ei. Tämä tieto on varmistettu tutkija Olli Bäckströmiltä henkilökohtaisesti. Ruotsi aloitti "modernin" totaalisen brutaalin sodankäynnin ("tuhoa älä sovi"),  ulkoistetun sodankäynnin ja sotatalouden jatkuvan sodan opilla.
        

Olli Bäckström: Polttolunnaat.
Eurooppa sodassa 1618-1630, SKS, 558 s
  
 http://en.wikipedia.org/wiki/Thirty_Years%27_War *  sivun tietojen kerääminen Ruotsin sodissa tapatetuista: Sande Parkkonen

- Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia ja käydä kirkossa, on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto 
                        -- 1622 käräjäoikeuden pöytäkirjä


Breaking news 

- Stubb ja Haglund valehtelevat?
Ajat ovat todella muuttumassa mielenkiintoisiksi ns.isäntämaasopimuksen osalta.  Jo jonkin aikaa on epäilty, ettei Ruotsi allekirjoitakaan tätä sopimusta, kuten mm. pääministeri Stubb ja puolustusministeri Haglund ovat antaneet ymmärtää.

Tämä käy ilmi selvästi Ruotsin puolustusministerin Karin Enströmin haastattelusta kolme päivää sitten, eli 27.8.2014.

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Ruotsi maailman johtava aseviejä myös kriisimaihin kansantutotteeseen verrattuna - eikä silti ole järjestänyt omaa puolustustaan kuntoon teollisuuseliitin rikastuessa huimasti, joten Ruotsin tekopyhyys nousee kuin myrskypilvi sen nykyisen oikeistohallituksen vaatiessa Suomen liittymistä Natoon