torstaina, elokuuta 21, 2014

Arhinmäki on syrjäytettävä


Esko Seppänen:
Veropolitiikassa vasemmisto on ollut porvariston vanki. Se on toteuttanut omaisuuden isojaon.

Vasemmistoliitto elää itsepetoksessa ja puolueliitin luomassa pelon ja "lupausten" ilmapiirissä.

OIkeiston hegemoniaa on tuettu ja vähäpätöisiäehtoja saavutettu eliitin keinalossapysymiseksi.

Terveydenhuoltoa luovutetaan nyt ylikansallisille ja ruotsalasiille suuryhtiöille pois demokratian valvonnasta. Vasemmistoliiton allekirjoituksella. Nato-valmistelu, Kiovan natsien tukeminen, asekaupan hyväksyminen Israelin kanssa, Brysselin eurojuntan kannattaminen ja ylistäminen - "me muutamme Eurooppaa" - lista on hirvittävä. 
    
Kaksi aidointa vasemmistolaista kansanedutajaa on heitetty ulos puolueryhmästä Arhinmäen luoman johtajakultin ja saneluvallan takia. 
Paavo Arhinmäki ja Li Andersson on siirrettävä pois vasemmistoliiton johdosta,
nuoret vasemmistoliittolaiset antavat jatkuvasti valheita anteeksi aivan turhaan nykyisessä johtajakultissaan ja suostuvat puoluejohdon vaatimuksiin ja saneluun "puolueen yhtenäisyyden nimissä". Puolue-eliitin sanelemaa ja uhkailemaa "sopua" ja eliitin ylentämistä eliitin sanelun mukaisesti puolueessa, jonka pitäisi olla eliitin valtaa rajoittava kansalaisten puolue.  
Vasemmiston päämäärien tuhoaminen, Natoon armeijan salainen liittäminen salaisilla sopimuksilla Arhinmäen hallitusjaksolla, Saksan ja Englannin pankkien rahoittaminen suomalaisten verorahoista, euroterrori, Kataisen valheiden tukeminen, Afganistainin sodan ja Naton ISAF kuolemanpartioiden hyväksyminen, Ukrainan natsipuolueiden vallankaappauksen tukeminen CIA:n operaatiossa, eliitin veronkierron tukeminen ja terveydenhuollon nyt aktiivinen tuhoaminen pois demokratian valvonnasta ei ole "yhtenäisyyttä" vaan elitismin mukana ajelehtimista vasemmistoliitolle.  

  • Nuoret vasemmistolaiset haluavat stressittömän, rennon puolueen, viihdepuolueen - ja siksi puolue-eliitin terrorista sekä oikeistolaisist alinjauksista Naton ja europankkien ryöstöretken suhteen ei ole lupa puhua, sitä ei edes nähdä, jos olet asemoitunut puolueeseen alamaisena, vain jäsenenä, viihdytettävänä puolueviihteen kuluttajana.

    Politiikasta ja linjauksien päämääristä puhuminen kielletty poliittisessa valtaa käyttävässä puolueessa - puolue-eliitin mieliksi? Kyllä. Kokoomuksen ja RKP:n mieliksi Puolue-eliitti nostaa muodikkaita pseudomoraalisia aiheita kuten vihreys, Amerikan tahallisen harhautusterrorin (Gaza) ja feminismi kaiken tärkeän yläpuolelle: rauhan, Suomen itsenäisyyden (markka), veroprogression ja demokratian yläpuolelle.  

Alkuperäiseen vasemmiston ideologiaan ei henkilökultti kuulu vaan aito solidaarisuus, demokratia, eliitin luokkasodan tunnistaminen, vastavoima eliitin pohjattomalle ahneudelle ja selkeä veroprogression talouspolitiikka yhteisen hyvinvoinnin takia.
Enemmistön hyvinvointivaltion tähden.  
Ei eliitin vimmaisten vaatimusten ja harhaisen puolukurin, puolueliitin vallan ja eliitin etujen takia. Ei. 

    

  • Esko Seppänen: Veropolitiikassa vasemmisto on ollut porvariston vanki. Se on toteuttanut omaisuuden isojaon.
>> Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Helsingin Vasemmisto

Ei kommentteja: