tiistaina, elokuuta 05, 2014

Suomi on Kreikan kaaoksessa

Suomi on sensuurikaaoksessa.
Suomi on salailukaaoksessa.
Suomi on salaliittokaaoksessa - varsinkin Naton kanssa eliitin salaisen ulkopolitiikan myötä.

Lisäys.
 Miksi Naton marssilupaa valmisteltiin salassa 2 vuotta vaikka hallitus julisti että Suomen Ntojäsenyyttä ei ajeta?

Raskaita panssarivaunuja Viroon

- Yhdysvaltojen raskaasti panssaroitu taistelupataljoona keskitetään Viroon lokakuussa


- tätä marssilupa Natolle tarkoittaa, Amerikan Rooman tukikohtia ja uhittelua, jopa Kiovan natsijuntan tukena. 

Tätä tukikohtien sijoittamista Suomeen Arhinmäkikin ajaa nyt Suomessa.

Voisitteko vasemmistoliittolaiset herätä, Arhimäki allekirjoitti marssiluvan valmistelun 2-v. sitten kertomatta puolueen jäsenille.  
 Ymmärtäkää tämä, mikä poliittinen paine syntyy
CIA:n valmentamia eurooppalaisia europoliitikkoja vastaan, kun Sveitsi, Italia, Serbia ja Japani, jopa TURKKI kasvattavat hurjasti nyt elintarvikevientiä Venäjälle!

Euroeliitti on paniikissa vaikkakin juhlii uusinta kriisiään, jonka ovat tuottaneet Kiovan natsijuntan CIA-rahoittamisella, koulutuksella ja tukemisella. Kuusi natsipuolueen jäsentä nostettiin vallankaappauksen jälkeen ministereiksi ja hyökkäyssota Ukrainan omia kansalaisia aloitettiin tykeillä ja panssareilla. Amerikkalainen kenraali johtamassa Kiovan juntan sisällissotaa kuin elokuvassa - mutta hänet tapettiin viime viikolla sodankäynnissä Amerikan valtavaksi raivoksi. Onko Hesari kertonut sinulle kuinka Kiovan hyökkäyssota on natsimilitanttien käymää CIA-oppaan terrorisisällissotaa joukkomurhakostopuheiden julistuksella? Ei. Voi vain aavistaa, kuinka Kreikassakin syntyy painetta kun elintarviketeollisuudelle olisi valtavat markkinat Venäjälle tarjolla hopealautasella eurojuntan kauppasodan ansiosta. 
Jos Kreikka tempaisee ja heittää eurojuntan nukkehallituksen ulos poliittisesta sanelupolitiikasta ja vasemmisto nousisi toteuttamaan kansan suoraa demokratiaa, niin Kreikka nousisi Venäjä-yhteistyöllä, elintarvikeviennillä ja kaivosten ym kansallistamisella parissa vuodessa Saksan pankkien ansasta ja orjuudesta. 

    
  Ja mitä voimme ymmärtää Kreikasta

   Suomen tilanteen ja oikeiston vaatiman talouskaaoksen ymmärtämiseksi?

Tuoko kaaos ja oikeiston politiikan paljastuminen nyt poliittista vastavoimaa Kreikassa - kaaoksen aiheuttaneen eliitin kumoamiseksi? Suomessa?

Suomi on Kreikan kaaoksessa, eurojuntan otteessa, kansalaiset on onnistuttu harhauttamaan toimettomiksi eliitin valtapelin seuraajiksi
  -- kun oikeisto jatkaa onnistuneesti Suomessakin talouden ja itsenäisyyden sekä puolueettomuuden tuhoamista "EU:n puolesta", jotta Suomi voidaan alistaa Natolle ja transatlanttisen pörssieliitin pankeille velkaorjuuteen ilman omaa valuuttaa ja omaa keskuspankkia.

Kuten Kreikassa eliitti tuhoaa demokratian ja vaihtoehdot, niin on Suomessakin Nato-kiimaiseen ja historiaa väärentävään RKP-eliittiin sitoutunut poliittinen eliitti myös sabotoimassa demokratiaa ja demokratian toimintaedellytyksiä, kieltämässä poliitikkojen vastuuta ja vaatimassa antautumista Suomen korkeimpana tavoitteena pörssieliitin uusliberalismissa.

Konsensus on tila, harha, eliitin näytelmä,
jossa poliitikot vapautetaan vastuusta esittämällä kaikki eliitin ohjailu, salaliitot ja uhkailu "yhteisenä konsensuksena".  "Ainoa vaihtoehto". Eliitin rikastuminen ja plutokratia on nyt eduskunnan päämäärä, kansan köyhtyminen ei huoleta kansanedustajia, jotka unelmoivat nousustaan eliittiin kaiken "köyhän" ja tavallisen yläpuolelle.
  • Arhinmäki yhtenä eliitin apulaisena tuhoaa tehokkaasti vasemmistoliiton toimintaedellytyksiä ja uskottavuutta oikeistolaisella henkilökultillaan ja on saanut valheilla nuoret hyväuskoiset vasemmistolaiset uskomaan EU:hun, pankkiirien rahoittamiseen verovaroilla, euro-uusliberalismiin valtioiden tuhoamisessa, Natoon ja pankkien terroriin "eurooppalaisuuden projektina".   Arhinmäki on valehdellut äänestäjilleen hallituksen natomyönteisistä linjoista, natoon  ja salaisista marssisopimuksien edistämisestä, kenraalien antaessa uskollisuudenvaloja vain Natolle, STASI NSA:lle ja CIA:lle.

  • Eliitin laaja veronkierto ja verolakia tuhoavat veronkiertosäädökset varakkaiden veronkierron laajentamiseksi Suomessa on samaa taktiikka kuin Kreikassa:  veronkierron kautta valtiota ja demokratiaa heikennetään ja köyhyys ajaa ihmiset poliittisesti passiivisiksi ja tyhmiksi äänestämään kokoomuksen ja RKP:n ystävää, äärioikeistolaisten hallinnoimaa perussuomalaisten puoluetta. 

 Kreikka on pitkän salaliiton ja eliitin terrorin kohteena ja siksi enemmistön poliittinen arvomaailma ei ole noussut edustukselliseen vallankäyttöön. Suomessakin enemmistö haluaa palauttaa hyvinvointivaltion ja veroprogression mutta valtapuolueet kylmästi tuhoavat verojärjestelmää ja perustuslakia toimittajien harhauttaessa kansalaisia tehden sivupoluille viihdejournalismia, poliittista viihdettä, poliitikoista "hyväntahtoisia" ja "inhimillisiä" hahmoja eikä seuraamuksia ja polittista toimintaa analysoida.
Poliitikkojen karikatyrisointi on massiivista  poliittista viihdettä, tehokasta harahutusta ja vain viihde kelpaa nyt harhautetulle, nurkassa inisevälle kansalle. Ei politiikka. Ei tieto. Ei historian opetus. Vain "politisoitu" viihde huumeena - eliitin työrauhan luomiseksi. Tieto, poliittisuus ja arvo ei nyt nurkassa vapisevalle kansalle kelpaa merkiksi taisteluun.
Lyöty lapsi vain pyytää psykoisältä armoa.

Vastuu haihdutetaan mediassa politiikasta eivätkä kansalaiset ymmärrä oikeiston lain sabotaasia ja aidon demokratian dramaattisia perusedellytyksiä poliitikkojen nopean vaihtamisen demokratiassa: demokratiassa vastuun osoittamisessa poliitikot joutuvat vastuuseen ja vaihdettaviksi.   
CIA lahjoi ja koulutti Kreikan oikeiston kiduttamaan ihmisiä sotilasjuntan vallankaappaukseen. CIA käski oikeistoa tekemään vallankaappauksen ja tuhoamaan sananvapauden käsikirjoitetusti CIA:n oppaan mukaan. Tästä alkoi yhä jatkuva poliittinen eliitin kontrolloima sabotaasi kulissien takana, josta ei valtamediassa puhuta - kuten ei Kreikan yhteiskunnan systemaattisesta tuhoamisesta puhuta CIA:n pirullisena projektina vasemmistoa ja kansaa vastaan sodan jälkeen.  
Kreikassa "oppositio"- eli enemmistövasemmiston johtajat tapettiin tai kidutettiin hermoraunioiksi puukolla ja sähköllä - ja yhä jatkuu ei-oikeistolaisten järjestöjen ja puolueiden soluttaminen eliitin ja CIA:n soluttautujilla - mikä sotkee Kreikan poliittisen elämän hyvin kafkamaiseksi.
  • Kaksi valtapuoluetta on medianäytelmässä esitetty kreikkalaisille ainoiksi vaihtoehdoiksi kirjavilla valheilla vaikka kumpikin ovat CIA:n ohjaamia frontteja, kulisseja, klaanisukuja esittämässä demokratian teatteria. Puolueet ajoivat Kreikan iloiseen Saksan käsikirjoittamaan velka-ansaan: velalla rahoitettiin vain eliitin veronkierto ja rikastuminen, ei mitään muuta.
Kansalaisjärjestöjäkin sabotoidaan ja ajetaan riitoihin yhä sisältäpäin soluttajien toimesta, valtava soluttautumissysteemi sotilasjuntan perintönä ja armeija poliitikkojen uhkailijana, käytännössä sotilasjunttana, Brysselin eurojuntan verikoirana EU-politiikan todellisena ilmentymänä, militaristisena plutokratiana. 
    Hajota ja hallitse.
  
Kreikan tuhoaminen alkoi CIA:n toimesta heti II MS jälkeen mafian ja fasistien rahoittamisena ja kouluttamisena yhteiskunnalliseen terroriin ja salaliittoihin. Tämä ei ole elokuvaa tai fantasiaa. Amerikka on kayttänyt valtavasti rahaa Kreikan geopoliittisessa kaappaamisessa ja demokratian estämisessä. 
Suomalaiset ovat suostuneet alistumaan paljon halvemmalla tyhmien kenraalien vallanhimon avustamana. 
 
Suomessakin SDP:n täysin CIA:n rahoittama ja kouluttama vuodesta 1959 lähtien. Lipponen paljastui täydellisesti Amerikan palvelijaksi ajaessaan uusliberalistista valtion ja hyvinvoinnin alasajoa.  SDP:n rahoittamisen alku tiedetään ruotsalaisista dokumenteista ja poliitikkojen tunnustuksista, loppua ei.

Oikeiston peli on likaista ja päätoimittajien salaamaa tässä sensuurin maassa.


 

"Euron hajoaminen – vain jos poliittinen johto vaihtuu kuten 1930-luvulla"

  •   "Minun on myönnettävä, että olen yllättynyt siitä, että euro on kestänyt hajoamatta tähän saakka. Taloudellisilla argumenteilla euron olemassaoloa ja koossa pysymistä ei voi mitenkään perustella, mutta kyseessä onkin poliittinen projekti, jolla on lähes uskonnollissävytteistä paatoksellista kannatusta. Olen taipunut siihen näkemykseen, että euro ei hajoa niin kauan kun valtioiden johdossa olevat poliitikot ovat olleet joko mukana luomassa euroa tai ovat euroa luoneiden oppilapsia..." http://tyhmyri.wordpress.com/2014/08/10/euron-hajoaminen-vain-jos-poliittinen-johto-vaihtuu-kuten-1930-luvulla/
Kun Suomen mainetta ja ulkopolitiikkaa tuhoava mies pääministerinä vaatii muilta malttia ja kiertää perustuslakia päätösten tekemisessä, tiedämme nyt tarkasti mitä mielenhäiriöisten oikeistolainen politiikka on salaliittoineen.Kataisen suhteen media onnistui täydellisesti: perustuslaissa ei anneta lupaa erota pääministeriydestä ylenemistoiveiden takia mutta niin vaan eliitti antoi Kataiselle palkinnon hypätä kerjäämään eurotsaarin paikkaa. Totaalinen korruptiosysteemi ja itsenäisyyden tuho. 
CIA in Greek

       http://www.ahistoryofgreece.com/junta.htm


Suomenruotsalaisten terrorijärjestö ja muuli
oikeistolaiseen arvosabotaasiin: vihreät

Finland: A Terrorist Haven
Kuinka Venäjä-Kiina-Intia -suurallianssi torjuu/suistaa dollaripörssin
ja IMF:n suunnitelmallista dollaritalousterroria, dollarikolonisaation conquestarina: 


http://in.rbth.com/economics/2014/08/12/the_age_of_the_airship_37433.html

https://twitter.com/TheBricsPost
http://rt.com/business/179860-russia-egypt-free-trade-zone/
http://progresoweekly.us/russias-food-czar-goes-shopping-south-america/
http://thebricspost.com/brazil-to-increase-russia-meat-exports-after-us-sanctions/#.U-sG5uOSxFu
http://www.brics.utoronto.ca/biblio/utzig-mainstream.pdf
http://www.maxkeiser.com/2014/07/russia-buys-18-6-tonnes-of-gold-in-june-currency-wars-intensify/
http://www.zerohedge.com/news/2014-06-26/gazprom-ready-drop-dollar-settle-china-contracts-yuan-or-rubles
http://www.zerohedge.com/news/2014-08-09/de-dollarization-accelerates-chinarussia-complete-currency-swap-agreement
http://www.rferl.org/contentinfographics/gazprom-russia-gas-leverage-europe/25441983.html
http://thebricspost.com/china-india-foreign-ministers-meet-in-myanmar/#.U-sJuuOSxFu
http://english.pravda.ru/business/finance/31-03-2014/127213-russia_sanctions_hunger-0/
http://www.scmp.com/news/world/article/1554992/brics-summit-defies-wests-bid-isolate-russia-over-ukraine-crisis
http://www.hangthebankers.com/russias-small-scale-organic-agriculture-model-may-hold-the-key-to-feeding-the-world/
http://www.hangthebankers.com/russias-small-scale-organic-agriculture-model-may-hold-the-key-to-feeding-the-world/


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Nyt se tapahtui:

Saksan korot laskivat negatiiviseksi

Talouselämä
7.8.2014
http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+se+tapahtui+saksan+korot+laskivat+negatiiviseksi/a2259919


-- Saksa miinoitti Kreikan - ja Suomen. Googlaa Saksa Finnsanity Kreikka.