lauantaina, elokuuta 23, 2014

Suomalaiset erikoisjoukot Amerikan sodissa ja CIA:n palkkasotilaat Kiovan juntan tukena

Spiegelkin myöntää että CIA:n johtamat Monsanton palkkasotilaat ovat Kiovassa ja hyökkäysodassa natsien tukena.
Arto Luukkaset ja muut valtion palkkaa Supon ja armeija mielistelystä vedättävät, lopettakaa valehtelu. 
  
Uskokaa nyt, Kiovan äänitorvet. Ukraina on Amerikan sotatalouden ja imperialismin verinen leikkikenttä. Myös Nato koulutti puolassa Kiovan natseja vallankaappausta varten.

CIA on käyttänyt vähintään 3500 miljoonaa dollaria, ehkä yli 5000 Kiovan vallankappauksen synnyttämiseksi korruptiolla ja sai Merkelin ja Brysselin eurojuntan siihen mukaan. Hyökkäyssotaan, YK:n sopimuksien vastaisesti.
 Suomen hallituksen on erottava natsien vallankaappauksen ja sodan tukemisesta.Saksalaisen Kyselyn mukaan 91% ei pidä Merkelin politiikasta idän suuntaan, eikä mielistelystä USAn suuntaan.
Verta taskut pullollaan Merkelillä - Merkel tekee uukkarin
http://euobserver.com/foreign/125331
Valheen summa eli 

NATO-argumentit purettuna


Suomi toimii laajasti Amerikkalaisissa sodissa (mm. Afg.) vastoin perustuslakia.

 Suomi osallistuu täysmittaisesti Naton harjoituksiin ja hallitus kieltäytyy luomasta puolustusta mm. Saksaa vastaan. Perustuslaista on poistettu armeijan tehtävistä "itsenäisyyden turvaaminen". Käsittäävtkö ihmiset mitä on tekeillä?

Suomi on merkitty CIA:n ja ISAF:in kuolemanpartioiden koulutuspaikaksi

amerikkalaisen journalistisen lehden mukaan, rehellisesti:
 

The rise of the military’s secret military

      They're called Special Operation Forces
— and they're everywhere


Naton ISAF on myös vain kuolemanpartioiden ja Gestapon uusi muoto. Olisiko ihmiset aika herätä kokoomuksen ja RKP:n ajaman totalitarismin verisyyteen? Niin kokoomus kuin RKP perustettiin fasististen rotuoppien ja oikeistolaisen demokratian tuhoamisen varaan.

Tiedätkö mitä Afganistanissa tapahtuu suomalaistenkin toimesta? Tuhoamisiskuja ja teloituksia Vietnamin tyyliin, YK:n sopimusten vastaisesti.
 
http://www.salon.com/2014/01/08/the_rise_of_the_militarys_secret_mi...

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Nato on Amerikan valloitusoperaatio. Sen ainoa tehtävä on tuottaa vihollisia ja epävakautta CIA:n kanssa - Nato oli mukana tuhoamassa Libyaa ja Irakia ja valmis Syyrian tuhoamiseen. ISIS on viimeisin CIA:n tuote saudien, mossadin ja Brunein kanssa. Kaaosta, suurta dramaturgista vihollista tuottamaan - sotaa tuottamaan, Irakia ja Syyriaa hajottamaan.

Amerikan ainoa doktriini on hajota ja hallitse.

Amerikan korkein poliittinen hallinto näkee olevansa Rooma, imperialismi dollaripörssin totalitarismin puolesta ja tuhoaa valtioita, jotka eivät suostu yksityisen "keskuspankin", "federalin" alaisuuteen. Amerikka ja sen ohjaamat Nato-kenraalit eivät siedä itsenäistä Venäjää mikä on kaikin tavoin vastoin YK:n valtioiden rauhansopimuksia. Kiina on tavallaan sidottu valtavilla Kiinan dollaribondiostoilla.

Miksi Suomen ja Ruotsin ei kannata liittyä Natoon - yksi näkemys lisää:
Why Finland and Sweden Should Not Join NATO

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/why-finland-sweden-should-not-join-nato-10901