keskiviikkona, elokuuta 06, 2014

Talvisodan hengessä kauppasotaan

Mikä on markkinatalouden määritelmä?

Kaupankäynti ilman monopolien sekä kartellien uhkauksia, ilman niiden määräyksiä, ilman salaisia sopimuksia hinnoista, ilman polkumyyntiä, jotta valtion rauhaa, yksilön terveyttä ja koulutusta suojeleva säännöstely toimisi kasvun ja yksilöiden toimintakyvyn perusehtona ilman orjatyövoimaa, ilman sotia ja ilman saastuttamista. 
  
     Selkeästi ja yksinkertaisesti.    
   
Kuitenkin olemme siis tilanteessa,
jossa Suomi on nyt mukana Euroopan uudessa Leningradin piirityksessä, hyökkäyksessä Venäjää vastaan, kauppasodassa. Talouspakotteet ovat ideologinen reaktio Venäjän itsenäisyyteen ja mm. Saksan pankkien geopolittisen pörssi-ideologian torjuntaan.
  Euroopassa, jossa militaristinen ja epädemokraattinen transatlanttinen eliittiallianssi vakoilee kansalaisiaan ja yrityksiä lainvastaisesti STASI esikuvana ja toimintamallina. EU on myös lisännyt mafian valtaa eteläisessä Euroopassa karmaisevalle tasolle "rajattoman" periaatteen takia. Europankit saavat nyt verottaa eurokansalaisia keinottelun jatkamiseksi.
  Tämä kaikki esitetään nyt "demokratian" ja kasvun ehdoksi?

Aivan kuin Venäjä olisi syypää EU:n talousongelmiin ja EU:n sekä CIA:n nostamiin uusnatseihin Kiovan hallituksessa ja uusnatsien militanttien hyökkäyssotaan itä-Ukrainaa vastaan siviilejä tappaen? 
Kun ei todellakaan ole vastuussa Amerikan imperialismista ja dollari-kolonisaatiosta, tästä uudesta lännen sotataloudesta, joka tapahtuu "kriisien avulla". 
  

Miksi tämä konfliktin keinotekoinen luominen ja suomalaisen talouden iloinen tuhoaminen?

Valtava talouskaaos vain kiihtyy EU-alueella, koska eurojuntta ei välitä vakaudesta ja väärän ideologian myöntämisestä  vaan rakastaa kaaosta ja pörssieliitin huijauksia - jonka avulla on helppoa kaapata valtaa eliitille tahallaan tuotetuissa ”poikkeustilanteissa”.  Elitismi jatotalitarismi  esitetään ainoaksi toimivaksi "kaaoksen vastavoimaksi", vallan keskittämsieksi ja vakoilun laajentamiseksi - - vaikka juuri elitismi ja salaiset sopimukset luovat nyt harkitusti kaaosta.

Miksi emme ymmärrä tätä selvää tilannetta ja laita eurokriisiin meitä ajaneita ja vaatineita ieologisia ja poliittisia ihmisiä Suomessa sivuun?

Kaaokseen kuljettaneita ja lupauksiaan pettäneitä ("EU on vakauden ja talouskasvun ehto") vastuullisia pois vallasta demokratialla ja mielenosoituksilla. Kansan on kuohahdettava. Meidän on ymmärrettävä eliitin epätoivo ja julmuus. Nyt EU:n suojelema globalisaatio nojautuu orjatyövoimaan, ympäristön tuhoamiseen globaalisti ja pörssikartelleihin.
   

Miten jopa keskusta-puolue voi nyt yhtyä Amerikan ideologiseen sotaan suomalaista maataloutta vastaan?   
 
Koska media ei ole kertonut selkeästi, että EU toimi CIA:n kanssa luomalla laittoman vallankaappauksen Kiovassa ja että EU nosti kuusi uusnatsia ministereiksi ja nämä käyvät nyt hyökkäyssotaa tykeillä oman maan kansalaisia vastaan.


Ukrainaa käytetään kauan rakennetussa talvisota- ja jatkosota-uhossa, oikeistolle perinteisessä uskonnollisessa demonisaatiossa historiaa väärentäen, oikeistolaisen eetoksen pelotteena, jotta oikeisto voi ajaa aina päämääränään olleita epädemokraattisia eliitin keinoja ja valtaa yhteiskunnan ajamiseksi synkkään plutokratiaan eliitin armoille eliitin sanelemana.  
 
EU kielsi Ukrainaa tekemästä kauppasopimuksia Venäjän kanssa. Mieletöntä kauppasodan kiihottamista. Tämä on EU:n transatlanttista kolonisatiosotaa jatkeen CIA:n natsiystävällisessä lahjonnassa ja geopoliittisen konfliktin generoimisessa. Täysin YK:n sopimuksia vastaan sisäpoliittista kaaosta Ukrainaan tuottamassa.  Eikö suomalaisten oikeustajuun uppoa se, että jos eduskunta vallataan uusnatsien haulikoilla ja CIA-neuvonantajilla, niin tietysti osa Suomesta kieltäytyy totelemasta vallankaappajia?


Suomi alistuu nyt dollarisuurvallan geopoliittiseen sotaan, jossa Amerikalla on oman romahtavan dollarikuplansa takia tarve luoda mahdollisimman monta kriisiä globaalisti, jotta se voisi asevoimilla pakottaa dollarin laajenemista ja ”uskottavuutta”. Pelon ja terrorin kapitalismia. Syyriassa dollarisota on tappanut nyt 170000 äärimuslimeja rahoittaen Saudien kanssa. ISIS on uusin CIA:n kouluttama jippo.

    Tämä terrorikapitalismi ei ole markkinataloutta.

Värien uhkakuvien kasvattaminen ja demonisoiminen luodaan mediassa huolellisesti, jotta kapitalistisen ideologian romahdus ja demokraattinen muutos estettäisiin diktatuurilla ja ”poikkeustilalla”, sotataloudella.
 
Tämä on historiasta tuttu tilanne. TV:stä tuttu.
Hajota ja hallitse. 
     
   
Suomalainen eliitin ”konsensus”-tarve eli sisäpiiri-näytelmä on luonut illuusion median avulla, että poliitikko ei ole vastuussa tekojensa seuraamuksista vaan kansalaisen tehtävä on hävetä, jos hän vastustaa eliittiä. Kuin nykyinen surkea ja laistuva  talouspolitiikka olisi ainoa mahdollinen - koska pörssieliitin vaatimuksille on alistuttava pörssieliitin maksimaaliseksi rikastuttamiseksi.
 
Tietysti eliitillä on hyvä mieli toisiaan vastaan ja he luovat median avulla mielikuvan, että ei ole uusi vastavoimia vaaleissa, on vain puskasta huutelijoita jotka ”eivät ota vastuuta. Eliitti on se taho joka ei ota vastuuta talouden tuhoamisesta pörssi-ideologiaa toteuttaessaan Suomen etuja vastaan. Ruotsin vallan uskollisuusopetus toistuu yhä: kelaamista kerjäävä kansa haluaa osoittaa poliitikoille uskoa ja toivoa vaikka nämä pettävät vaalilupauksensa systemaattisesti uusliberalismin nimessä.
 • Suomesta on tehty ryöstelyn kohde väittämällä pörssin globalisaatiota kaiken poliittisen toiminnan ehdoksi.  
 
Keskustalaiset eivät näytä itsenkään ymmärtävän, että heitäkin puolueena kabinettiverhon takaa johtaa syvästi oikeistolainen juntta ja NSA:n kanssa salaisia sopimuksia tehnyt asekauppias, äärioikeistolainen Nato-mies Sipilä. Ketkä nostivat Sipilän valtaan ja millä väitteillä? 
 
Oikeiston kuolettavat unelmat ovat taas 30-luvun malliin täällä hakemassa konfliktia ja sotaa Venäjän kanssa valheilla ja mustalla ideologialla.
 

Olemmeko nyt aito arvoyhteiskunta vakauden ja yleisen hyvinvoinnin puolesta vai eliitin feodaaliyhteiskunta, vain eliitin etuja valtapaniikissa ajamassa?

Nyt näyttää siltä, että 1910-1945 ajan suomalainen äärioikeisto ja fanaattinen saksalainen rotuoppieliitti on taas vallannut valtamedian ja politiikan kabinetit - nyt puhumalla EU:n laajentumisen ja alistavan talousterrorin puolesta varsinkin Saksan hyväksi.
 • Nyt mediaa ihmettelevä ei voi tajuta Saksan roolia pörssioligarkkien dollariterrorissa ellei tajua että Saksa on yhä amerikkalaisten sotavoimien miehittämä maa.

EU on pörssioligarkkien loistava kulissi ja vallankaappaus.


Eivätkö suomalaiset osaa nähdä, mitä katastrofeja oikeisto on Suomelle ajanut kerta toisensa perään?
 • Ehkä suurin tulppa ihmisten poliittisessa tietoisuudessa on se, että 1989 lama on eliitin mediassa onnistuttu leimaamaan kansalaisten ja Neuvostoliiton syyksi vaikka kokoomuksen keinottelupankkiirit ajoivat toiminnallaan Suomen 80% lamasta kurjuuteen keinottelulla, veronkierrolla, velkalakien purkamisella, ulkomaisten sijoittajien takaamisilla suomalaisten veronmaksajien rahoilla, eliitin sijoittajavastuuttomien sijoitusrahojen pelastamisella veronmaksajien rahoilla ja Mauno Koiviston käyttämä markka pankkikeinottelun vipuvartena  - kansalaisten elintason romahduttamiseen.  Laittomasti myös muutettiin velallisten takaajien lakia jälkikäteen, jotta velka-ansoja luoneet pankit saivat rikastua lamalla. Moraalittomuuden ja vastuuttomuuden huippu.  Neuvostoliiton romahdus oli vain 20% lamasta eli todella vähän.

Media on hiljaa kun valtiot kieltäytyvät Amerikan julistamsta taloussaarrosta: Italia ja Japani kieltäytyvät ryhtymästä kauppasotaan Venäjää vastaan.


Tilanne on äärimmäisen selkeä Suomen historian suhteen.

Syylliset ovat selvillä ja syylliset kirkuvat siksi yhä suurempaa kaaosta, konfliktia ja sotataloutta.

Yhteiskuntasopimusta eli suomalaisten omia arvoja ihmisyyden puolesta puretaan vauhdilla eliitin ja oikeiston etuoikeuksien kasvattamiseksi kohti vuosisadan alkua.

Tämä on ideologista sotaa, eliitin ikiaikaista luokkasotaa enemmistöä vastaan. Meitä, yhteiskuntaa ja ihmisyyttä, meitä ei uhkaa Venäjä eikä verotus vaan verovapaa eliitti, vastuuton eliitti aateliskulttuuria ihaillen.
 • Me emme ole riippuvaisia eliitistä vaan eliitti on riippuvainen meistä.
Vaikka kuinka media yrittää vyöryttää eliitin ihailua kaikin mahdollisin tavoin ja uusliberalismi jankuttaa, kuinka kanslaaiset ovat riippuvaisia eliitistä.

Kansallismaisuutta luovutettiin ja luovutetaan puoli-ilmaiseksi "koska siten saamme pörssiyhtiöitä sijoittamaan Suomeen...".

Ei ole tapahtunut.
Tarvitsemme tiukat kansallistamislait takaisin. Eliitin ryöstöretki ei ole markkinataloutta yleiseksi hyväksi vaan feodaaliterroria.
 


Amerikka on rahoittanut ja aseistanut 200 sotaa II MS:n jälkeen. Fasisteja, mafiaa, maanvarastajia - jopa ensimmäiset kymmenet terrori-iskut Euroopassa II MS:n jälkeen Naton kautta siviilihenkilöitä vastaan lavastaakseen "kommunisteja" NATO Gladion terroriteoista. 
 • Venäjä ei riehu ympäri maailmaa CIA-kidutusvankiloiden kanssa kuten USA.
SUPO ja Armeija ovat mukana CIA:n värväyksessä, vakoilussa, historian sensuroinnissa (mielen vääristämisessä) ja terroritoiminnassa, Afganistanin sota on vain kolonisaatiosotaa mineraalivarannoista ja huumekauppaa: heroiinin tuotanto kasvaa joka vuosi.    

USA ei ole meidän ihannevaltiomme ja pohjoismainen malli vaan uusi Rooma,  joka epätoivoisesti yrittää estää dollarin valtavan velkavuoren romahtamisen sodilla ja kaaoksen tuottamisella - nyt Eurooppaan.  Tänne. Muitakaa että Amerikka oli ensin antanut natseille ja amerikkalaisille yrityksille luvan vallata Euroopan kunnes tajusivat että Neuvostoliitto onkin voimakkaampi kuin rotuvihalla pumpatut vimmaiset natsit.
 
Meitä vedetään nyt dollarisotaan, jopa rotusotaan - ja kokoomus sekä RKP valehtelevat järkyttävällä ideologisella motiivilla, ettemme voi olla Venäjän kauppasaarron ulkopuolella.

Perustuslain mukaan poliitikkojen olisi toimittava Suomen hyväksi. Nyt kaikki tehdään Amerikan ja London City -veronkiertoparatiisin syöpäläisten hyväksi.

EU epädemokratian prosessina on vain eliitin kulissi uusimmassa eliitin ryöstöretkessä kohti diktatuuria.


Venäjä ei ole uhka, Amerikka on uhka jatkuvasti hyökkäävänä ja kiristävänä sotakoneistona.
Armeijamme on nyt alistettu amerikkalaiselle ideologialle ja kenraalit saavat toimia perustuslakia vastaan poliittisesti ja estää nato-vastaisten upseerien ylentämiset.

Kansalaisilta varastetaan nyt valtaa väärentämällä tietoa ja oikeiston toiminnan laajuutta demokratian ohi. 

Talouskriisi on huijausten, sijoittajavastuuttotmuuden ja manipuloinnin tulos. Eliitti rikastuu mutta täysin laittomasti. Eurokansalaiset on laitettu veroilla maksamaan pankkien keinottelua ja pörssi pöhöttymistä!

 • Lontoon Libor-skandaalissa on varastettu pörssieliitin taskuihin 200 000 000 000 000 euroa 30 vuoden aikana. Tätä mittakaavaahan, systeemiä, pörssin olemusta kleptokratiana,  ei järjellä oikein voi tajuta eikä tämä ole ainoa varkaussysteemi ja yhteiskunnan tuhoamiskoneisto. 

  Vapaata Pörssiä ei ole

  - on vain eliitin sääntelykoneisto kuten Neuvotoliitossa

Konfliktit ovat nyt eliitin ainoa keino säilyttää eliitin ideologia, talousterrori, mediakontrolli ja korttitalon ”uskottavuus”. 
 
Konflikteista tehdään mediaseksikkäitä ja ihmisiä motivoidaan entistä tuhoisampiin konflikteihin, jotta kapitalismin eli varastetun pääoman, veropakoilupankkien halpatyöihmisiä orjuuttava ideologia ei paljastuisi karmeudessaan. 

 

Mitä me tarvitsemme
tässä eliitin käymän globalisaation eli taloussodan keskellä?

Me tarvitsemme takaisin oman valuutan ja oman tullin, oman talouspolitiikan.

Omat valtionyhtiöt, avoimuuden, absoluuttisen veroprogression monopoleja ja kartelleja vastaan - ja työllistämisen, sivistämisen täysin vapaina yliopistoina ja laajennettuina ammattiopistoina.

Me tarvitsemme ihmisyyttä ja sosiaaliturvaa, luottamusta suomalaiseen synergiaan ja toimintakykyyn. Meidän on palattava kansalliseen projektiin sillä olemme ylikansallisen eliitin taloussodan ja ideologisten kaappausten kohteena joka päivä valtamedian uutispropagandassa, ulkona todellisuudesta ja suomalaisten haluamasta arvomaailmasta.

Humanismia, aviomuutta, kansalaisyhteiskuntaa ja rauhaa ivataan median valtavalla voimalla joka päivä.

Köyhiä käsketään kesinäiseen solidaarisuuteen kun systeemi on rakennettu rikkaan eliitin varkauskoneistoksi.
 • Tee työtä niin eliitti rikastuu - tämä ei ole pohjoismainen malli.
  

Lamaantumisen on loputtava.
Alistumisen on loputtava. Eliitin ideologisen toiminnan ja sensuurin seuraamukset näkyvät nyt.

Veronkierron, korruption ja ihmisyyden halveksunnan seuraamukset valtion heikentämisenä näkyvät nyt.

Ja yhä pahemmin, jos eliitti ja puoluejohto on kaiken mitta ja ohjaaja demokraattisen vastuun sijaan.

Vastuulliset on nähtävä mediasumutuksen läpi. Vaihtoehtoja poliitikkoina riittää mutta ne ovat mediapimennyksen alla.

 Vakaus ja vauraus ei onnistu ilman demokratiaa ja poliitikkojen vaihtamista. 

Demokratia tarkoittaa poliitikkojen eli vallan delegoinnin vaihtamista ja syyllisten näkemistä seuraamuksissa. Ei mitään muuta.
 
Eliitti ei ole meidän kanssamme samassa veneessä vaan alistamassa ja harhauttamassa muita vallan kappaamisen tähden.

Vanha media pitää suomalaisi yhä eliitin lumouksessa mutta internet on avannut nuorten silmiä.

Sensuuri voi kuitenkin laajeta internettiin. Eliitti on epätoivoista ja CIA on päästetty ohjeistamaan virkamiehiämme, poliisia ja armeijaa kokoomuksen vimmaisella toiminnalla. Suomalaiset on alistettu amerikkalaisen vakoilukoneiston alle 100% STAS:in periatteiden mukaisesti.

Tieto on kontrollia ja manipulaatiota. Valtaa.

Elämme itä-Saksaa pahemmassa diktatuurissa - mutta kiiltävä mediakupla ja omahyväisyyden viljely puhetavoissa estää tiedostamasta tätä. Olemme kielen ja illuusion vankina.
 

Kuljemme nyt takaisin kohti pimeää eliitin ja aatelisten jäädyttämää taikauskon keskiaikaa.

Eliittimme vei meidät aivan turhaan talvisotaan ja hyökkäyssotaan eli jatkosotaan. Saksan imperialismin ja ideologisen lebensraum-ajattelun tähden.

Nyt taas eliitti vaatii Saksan aggressiivisen politiikan ja Saksan valuutan, euron, olevan meidän politiikkaamme.  Taas.Mitä me nyt tarvitsemme ensimmäiseen vaiheeseen?

Äänekästä oikeiston reaalista ja ideologista vastustamista ja laittamista vastuuseen mm. EU:n talouskaaoksen seuraamuksista EU-ideologiansa seuraamuksena.

Ei Suomi itsestään alistunut eurojuntan ja keinottelijoiden alle myymään kansallisomaisuutensa mm. keinottelija Wahlroosin suvulle - vaan oikeiston ja piilo-oikeiston (SDP:n) vaatimusten ja massiivisten mediavalheiden takia.
 • Harhautettu kansakunta ei kykene vielä nyt riisumaan valheita, joihin se on saatu uskomaan oikeiston sisällissodan, talvisodan, jatkosodan ja 1989 laman aloittamisesta. Eliitti saa sanella eliitin tekojen sensurointia ja tulkintaa. Kontrolli merkitsee aina suoraa valtaa, eikö niin? Sisällissota on ehkä se suurin valhe: eliitin salaliitto purkaa itsenäisyys ja siirtää Suomi Saksan vallan alle ennen ja jälkeen sotaa, suomenruotsalaisen eliitin laiton palkka-armeija ja ensimmäiset aseiden salakuljetukset,  virkamiesten lahjonta ja uhkailu nuoren demokratian tuhoamiseksi on vain pyyhitty pois koulukirjoistamme valkoisella propagandalla. Saimme Suomeen sananvapauden ja eliitin luomat salaisen poliisin ideologiset vankilat oikeuslaitoksen ulkopuolella suljettiin vasta 1945 kun natsien ystävät hävisivät sodan. 


Kuinka saamme vauraan Suomen?

Heräämällä.
Valheita ei tarvitse enää hyväksyä. Eliitin vaatimuksia.
Ne eivät ole yhteiskunta eikä demokratia.
Eliitin estoton rikastuminen on aina terroria muita hyväksikäyttämällä.
 
Tapiola-ryhmän entisen pääjohtaja Asmo Kalpalan merkittävä  haastattelu ja tunnustus: 
 • Kalpalan mielestä Suomen talouden rakenteet eivät ole syntyneet markkinatalouden pohjalta, vaan valtion toimilla ja konsensuksen aikana.

  "Jos tällainen talous annetaan täysin lyhytnäköisen pääoman käsiin, ollaan lähellä oligarkiaa", Kalpala sanoo

  "Uskon, että yhteiskunta huutaa nyt sosiaalisemman yritystoiminnan perään." - HS.fi

  Kalpalan mielestä markkinatalous ei toimi, jos puhtaan kapitalismin pörssiyhtiöille ei ole vaihtoehtoja, joissa omistuksen motiivi on muu kuin pelkkä rahan tekeminen.

  .

             Suomen Tulevaisuus ?

        - Uuden talouden ehdot, immateriaalinen talous

         ja vakaat valtionyhtiöt pääoman houkuttelijoinaIIMiksi Amerikkaa ei laiteta kauppasaartoon terroritoimintansa takia?

   Pirkko Turpeinen-Saari:

Presidentti Obaman ja presidentti Niinistön dilemma; itsenäinen Venäjä « Gaza ja Ukraina

Suomen presidentti Niinistö esitti 1.8. uutisissa Suomelle erääksi sotilaalliseksi liittoutumisvaihtoehdoksi liittoutumisen suoraan USA:n kanssa. Suomen liittoutumistarvettahan perustellaan nimenomaan Venäjän sotilaallisella uhalla.
Tämän vuoden kuluessa presidentti Obama on esittänyt... halventavia lausuntoja presidentti Putinista ja Venäjästä. Suomen media on toistanut ahkerasti Obaman lausuntoja eikä presidentti Niinistö ole ottanut niihin kantaa. Vastaavanlaisia lausuntoja ei ole kuultu presidentti Putinin suusta Obamasta, USA:sta tai Suomesta.
Jos tarkastellaan USA:ta, Suomea ja Venäjää neuvottelukumppaneina, mahdollisina uhkina tai liittolaisina, on syytä pohtia näiden maiden itsenäistä ajattelua, liikkumavaraa ja siten luotettavuutta.
Yhdysvaltojen suvereniteetti on kyseenalainen.Valtio on velkaantunut siinä määrin, että kukaan ei usko sen voivan maksaa velkojaan. Viime vuoden vaihteessa Yhdysvaltojen valtion maksukyky loppui ja valtion virkamiehet joutuivat pakkolomalle kunnes presidentti sai luvan nostaa lainakattoa. Kongressin republikaanit ovat haastannet presidentin oikeuteen terveydenhuoltolain toimeenpanoon liittyen. Demokraattinen puoluetoimisto on kerännyt rahaa tukeakseen presidenttiä. Muutama rikas miljardööri pystyy päättämään senaatin kokoonpanon. Äärimmäisen rikkaat Koch- veljekset järjestivät äskettäin salaisen seminaarin, jonka tavoitteena oli senaatin valtaaminen seuraavissa vaaleissa ja Hillary Clintonin presidentiksi valitsemisen estäminen, ikuisiksi ajoiksi. Raha ratkaisee vaalit.Hillary Clinton onkin ottanut etäisyyttä presidentti Obamaan saadakseen "haukkojen" tuen.
Yhdysvalloilla on yksityisarmeijoita, salaisia oikeusistuimia, salaisia vankiloita, joissa kidutetaan. Tiedustelupalvelu NSA vakoilee kaikkea ja kaikkia maapallolla.NSA vakoili muun muassa Yhdysvaltojen senaatin sitä komiteaa, joka tutki NSA:n laittomuuksia. NSA tuhosi osan tutkittavasta aineistosta. Yhdysvaltojen presidentti päättää viikottain nimettyjen henkilöiden tappamisesta lennokkien avulla eri itsenäisten valtioiden kuten Jemenin, Somalian, Pakistanin, Afganistanin ilmatilassa.Yhdysvallat aloittaa rankaisematta laittomia sotia, kongressi päättää suvereenien valtioiden taloussaarroista tarkoituksena heikentää näitä. (Irak, Kuuba,Jugoslavia, Venezuela, Venäjä) Nämä toimet tappavat miljoonia siviilejä ja tuhoavat itsenäisiä valtioita.
Yhdysvaltojen valtio on menettänyt merkityksensä.Jotkut pitivätkin viime talvista valtion pakkotaukoa lähtölaukauksena valtion yksityistämiselle. Presidentti toimii ase- ja öljyteollisuuden ehdoilla.
Suomi ei ole suvereeni valtio. Suomen rajojen sijasta meillä on Schengen rajat. Lainsäädäntövallasta suuri osa tulee EU:sta. Meillä ei ole omaa rahaa.Meillä ei ole kansallista tiedonvälitystä vaan suuri osa mediasta on ylikansallisesti omistettua ja hallittua.Sen seurauksena tiedonvälityksen sisältö heijastaa omistajien valtaa. Meillä ei ole omaa ulkopolitiikkaa vaan osallistumme EU:n ulkopoliittiseen päätöksentekoon. Toistaiseksi meillä on ollut kansallista puolustuspolitiikkaa, jonka rakenteeseen kansalaisten mielipiteellä on ollut vaikutusta. Juuri tähän kansallisen vallan saarekkeeseen juuri nyt pyritään Euroopan NATO-maiden ja USA:n avulla ulkoapäin vaikuttamaan.
Nyt Suomi on ensimmäistä kertaa liittynyt Yhdysvaltojen johdolla käytävään taloussotaan Venäjää vastaan. Ukraina on rekvisiittaa, USA:n tavoitteena on ollut Venäjä. Venäjä ei 1990- luvulla, USA:n pettymykseksi, päätynyt kokonaan "liberaali-demokraattiseen" suurpääomaa palvelevaan leiriin. Venäjästä ei tullut Yhdysvaltojen Jugoslaviaa. Suomi myötäili sivusta Jugoslavian hajoittamista, nyt Suomi on täysivaltaisesti mukana taloussodassa.
Venäjä on itsenäinen suvereeni valtio. Valtiolla ei ole juurikaan velkaa. Presidentti Putin on demokraattisesti valittu. Jeltsinin ajan vallankaappauksen seurauksena joitakin oligarkkeja on jäljellä, mutta suuri osa tuotannosta on valtion omistamaa tai säätelemää eikä oligarkeilla ole poliittista vaikutusvaltaa kuten Yhdysvalloissa.
 

Venäjällä on suvereenin valtion omat rajat, oma raha oma lippu ja puolustusvoimat. Yhdysvaltojen pyrkimystä "liberaali demokraattiseen" propagandaan Venäjällä on rajoitettu ja "läntisten" "hyväntekeväisyys"- tai "demokratia"-järjestöjen toiminta on sallittu, mutta ulkomainen rahoitus on estetty. Siten venäläiset saavat ajatella omilla aivoillaan ja tuntea omia tunteitaan, mikä on edellytys oikeustajun kehittymiselle.
Riippumaton senaattori Bernie Sanders piti toimittaja Larry Kingin haastattelussa presidentti Obaman ehkä suurimpana virheenä sitä, että hän ajatteli Yhdysvaltojen "haukkojen" kanssa voitavan neuvotella tai sopia. Näin ei ole. Kun toiminnan tavoitteena on mahdollisimman suurten taloudellisten voittojen saaminen, silloin sellaiset seikat kuin tunteet, eläytyminen, vastuullisuus tai demokratia on syytä unohtaa.
Ihmisten välisten suhteiden ja oikeudenmukaisuuden arvioinnin edellytyksenä on aitojen syvien tunteiden käyttö. Kyky eläytyä toisen asemaan edellyttää itsenäistä arviointikykyä.
Venäjän, Suomen tai USA:n presidenttien neuvotellessa on syytä pitää mielessä, kuka silloin puhuu.Venäjän presidentti puhuu Venäjän vahvan valtion ja yhteiskunnan nimissä, USA:n ja Suomen presidenteillä ei ole tätä etua.
Comparing presidents Obama, Niinistö of Finland and Putin, shows that only Putin has behind him the power of a soverign state. US government shut down only is an example how weak the US state is. President Obama does not really know whom he represents in various negotiations. Finland is no longer a soverign state. Its borders are those of Schengen, laws from EU, the foreign policy from EU. Only President Putin has independence and trustworthiness as a negotiator. Maybe that is why Obama envies him and tries to destroy him.


   III  08.08.-14  TIEDOTUSVÄLINEILLE
08.08.2014 Eduskunta           Jyrki Yrttiaho

-- Eduskunnan Vasenryhmä    


Suomen irtauduttava USA:n ja EU:n vahingollisesta pakoterintamasta

Uskollisuus EU:lle käymässä Suomelle kalliiksi, pakotteet vievät pohjan neuvotteluprosessin mahdollisuuksilta  – Eduskunta viipymättä koolle

Eduskunnan Vasenryhmä vaatii Suomen hallitusta irtautumaan välittömästi USA:n ja EU:n Venäjän painostamiseksi asetetuista Ukrainan kriisiin liittyvistä pakotteista ja purkamaan neuvotteluprosessin ja rauhanomaisen ratkaisun edellytyksiä tuhoavan vastatoimien kierteen. Ukrainan kansan kannalta vastakkainasettelun vahvistuminen ja kriisin eskaloituminen on lohduton tulevaisuudennäkymä. Ukrainalaiset toivovat rauhaa, vakaita oloja ja työtä.
Suomen kannalta EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet ovat käymässä kohtuuttoman kalliiksi. Nöyrä uskollisuus EU:lle uhkaa tuhota suomalais-venäläisen naapuriyhteistyön vuosikymmenien aikana rakennetun vahvan perustan. Venäjän määräämät elintarvikkeiden tuontikiellot voivat johtaa tuhansien elintarviketyöläisten irtisanomisiin ja lomautuksiin. Pakotteiden laajeneminen koskemaan lentoliikennettä ja energiantoimituksia veisi Suomen eristyksiin ja romuttaisi maamme työllä ja vaivalla luodun yhteyksien- ja sillanrakentajan roolin.

Suomen hallitus on valinnut kansallisia turvallisuusetuja ja elintärkeitä taloussuhteita vahingoittavan seikkailupolitiikan ja eristäytyvän kärsijän tien. Sitä ei ole syytä jatkaa. Eduskunta on viipymättä kutsuttava koolle käsittelemään Suomen kannalta syntynyttä vakavaa tilannetta.
Vasenryhmä vaati hallitusta nostamaan Suomen kansalliset intressit etusijalle EU:n neuvottelupöydissä. On vaadittava jo nyt aiheutettujen vahinkojen kompensoimista Suomelle ja muille pakotteista eniten kärsiville. Vasenryhmä vaatii, että hallitus sitoutuu korvaamaan EU-kompensaatioiden osana pakotteiden takia irtisanottaville ja työttömiksi joutuville ( mm. elintarviketyöläisille) työpaikan ja toimeentulon menettämisestä aiheutuvat vahingot. Menetykset on korvattava myös viljelijöille."IVKoko teollisuuden työpäiväkorjattu tuotanto oli vuoden 2014 kesäkuussa 1,4 % pienempi kuin vuoden 2013 kesäkuussa. Tammi-kesäkuussa teollisuustuotanto väheni 4,0 % viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Teollisuustuotanto väheni kesäkuussa useilla päätoimialoilla. Sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tuotanto väheni eniten, 10,8 %.

http://findikaattori.fi/fi/48


Lisäys


Suomea velvoitetaan mutta natomaa Turkkia ei?

-Turkki odottaa ruokatilausten sumaa Venäjältä Turkki. Natomaa. Miettikää nyt mikä poliittinen vedätys ja salaliitto Suomenkin Venäjäsuhteiden tuhoamiseksi - Naton pönkittämiseksi.   

Ja Italia, Japani, Serbia, Sveitsi ja moni muu tilauksia täyttämässä.Kai  ymmärrätte nyt että nyt tämä on todistetusti EU:n sisäinen moukutus, poliittista eliitin terroria - EU-maita heikentämään ja alistamaan.
Miksi?
Jotta pankkielitti saisi läpi liittovaltion diktatuurin jatkuvilla kriiseillä ja laina-ansoilla. Miksi Ukrainan kriisi on salaliitto?

Koska valtamedian ja suomalaisten valitsemien poliitikkojen sensuuri on räikeää. Harhauttavaa. Johdattelevaa. Salailevaa, väärentävä, sotaa aiheettomasti kiihottavaa pankkiirien ja asekauppiaiden riemuksi.
Salaliitto ja informaatiosota Naton vallan kasvattamiseksi.  

Stubb käyttää Malesian koneen pudotusta syynä vaikka ETYJ:n mukaan CIA:n ohjaamat natsipuolueiden militantit ovat todennäköisin koneen pudottaja hyökkäyssotansa toimenpiteenä.
Kiovaa johtaa vallankaappauksella nostetut natsipuoluiden edustajat  laittomina ministereinä ja oligarkit pormestareina, jotka ovat kieltäneet  demokratian ja muita puolueita Kiovassa.
Tämä on syy Suomen viralliseen taloussotaan, natsien hyökkäyssodan ja sisällissodan puolustaminen?

    Juuri nyt on alkamassa uusin natsien suorittama joukkomurha itä-Ukrainassa. Panssarivaunuilla amerikkalaisten upseerien ja CIA-miesten johtamana siviilikaupunkeja vastaan. 

  EU kielsi Ukrainaa tekemästä sopimuksia Venäjän kanssa ja antoi luvan natsien vallankaappaukselle CIA:n rahoittamana. Tämäkö on markkinataloutta?  


Independent-lehti on kyllästynyt propagandaan ja siviilien jatkuvaan joukkomurhaan Ukrainassa EU:n hyökkäyssodassa

Dear Mr Cameron: US and EU politicians had been drumming up the conflict in Ukraine

http://www.independent.co.uk/voices/comment/dear-mr-cameron-us-and-...

What Do the World Bank and IMFHave to Do With the Ukraine Conflict?3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällä sivustolla luvattiin ettei kannata lukea jos välttelee ajatustyötä. Innostuin. Mutta sitten mie tyrmistyin kun luin. Siehän olet ihan salaliittoteoria-miehiä. Siis se kaiken helpoin mahdollinen maailmanselitys: kaikki mitä me (tyhmät) emme ymmärrä ja kaikki mistä ei itse (sinä) pidä, sen taustalla on salaisen eliitin salainen liitto, klikki, pahan akseli suorastaan. Voi kunpa se olisikin noin helppo tämä maailma. Sinulla on hyvä pohjasivistys ( en tarkoita luettelemaasi titteli/olen sitä, olen tätä -listausta)ihan selvästi. Nollaa ajattelusi, odotan hetken, tabula rasan latautuminen kestää hetken, ja ota ajattelun lähtökohdaksi kokonaan jokin toinen lähtöolettamus. Oman elämäni vapauttavampia kokemuksia oli kun vastaaviin umpikujiin ajautuneena tajusin ETTEI tarvitse ollenkaan olla vasemmistolainen ollakseen köyhän, työväenluokkaisen ihmisen puolella. Tajusin Ranskan eliitin ja porvariston vallankumouksesta
( historiallisesti oikeammin vallankaappauksesta )marxismiin, sieltä kansallissosialismiin ja reaali- ja utopiasosialismiin, ns. shampanjasosialismiin, sieltä frankfurtilaisuuteen ja aina meidän aikanamme vaikuttavaan kulttuurivallankumoukselliseen uusmarxismiin, biologismiin ja arvoliberaaaliin asti. Tajusin että se on juuri e l i i t t i jälleen kerran joka "ajaa köyhien asiaa." Tajusin että köyhien asiaa ajaa vain yhteiskunta jossa raha liikkuu, on työtä, syntyy uutta työtä, kaikki tekevät työtä = vapautta ja valinnan- ja vaurastumisenmahdollisuuksia. Tämän ovat onneksi tajunneet monet muutkin vasemmistolaiset maassamme (kannatus enää noin 20 prosentin luokkaa)ja ovat uskaltaneet laajentaa maailmankuvaansa sosialismin oppikirjoista, hokemista ja kuolleista väittämistä reealitodellisuuteen.

Summa summarum: harmi ettei sitä bildenberg-fantasiamaailmaa ole. Jos olisi, olisin ensimmäisenä sitä vastustamassa, sillä koko tuollainen eliitin liitto kansaa vastaan, haiskahtaa lähtökohdiltaan niin vasemmistolaiselta, politbyroomaiselta.

Henkilökohtaisesti sinulle oikein hyvää jatkoa. Käsittelet kuitenkin tärkeitä asioita. Tarkoitukseni ei ollut loukata, edes arvostella ajatteluasi, korkeintaan kannustaa kokeilemaan omia siipiäsi. Vasemmiston vaihtoehto ei ole muuten oikeisto (oikeistolaista minusta ei saa millään) vaan vapaus.

Jukka

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Paula Lehtomäki vaatii pääministeriä suuren valiokunnan kuultavaksi

- Eduskunnan suuren valiokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Paula Lehtomäki (kesk.) esittää, että eduskunnan suuren valiokunnan pitäisi kokoontua käsittelemään perusteellisesti EU:n pakotepolitiikkaa ja Venäjän vastatoimia."


No niin,
vihdoinkin. Eikä kansanedustajia hävetä kun pääministeri käyttäytyy diktaattorina parustuslain vastaisesti ja kansanedustajat ovat nurkassa kuin kissanpoikaset?

Suomalaiset elävät pahasti harhautettuna, kun hallitus toimii kuin perustuslakia ei olisi olemassa vaikka sitä ei ole virallisesti lakkautettu EU-fantasian alta.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/lehtomaki_stubb-24068

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Anonyymi, hohhoijaa,

on jo tarpeeksi naurettavaa etta nimimerkin takaa väität etta ei ole salaliittoja ja unohdat etta EU:n suurinta lakiuudistusta valmistellaan salaliittona. TTIP-sopimus.

Kuinka Venäjä nostetaan nyt muka suurimmaksi ongelmaksi ja uhaksi??

Venäjäfoobikot ahdistuvat faktoista.

Koska James Bondin elokuvissa oli niin turvallinen ja taattu demonisointitakuu länsimaisen aggression takeeksi.

http://mikkoelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/173582-mika-on-totuus-ukrainasta