tiistaina, kesäkuuta 07, 2011

Kataisen kuolemantanssi
Taas. 


Vastakkainasetteluja ei ole.
Kun valehdellaan.

Katainen vannottamalla vannotti, että oheisneuvotteluja ja tietovuotoja hallitusneuvotteluista ei saa tehdä, vaikka mikään muu laki kuin maan tapa ei hallitusneuvotteluja määritä.
Ja mikä on välillinen seuraamus ja leuan loksauttava visio?
Kylmän sodan kaksoismoguli Väyrynen Audin mustalla takapenkillä vuosien jälkeen taas Kesärantaan.

Maan tapa on juntta tapa. Uskokaa nyt.
Ja keskustan tapa on ilman tulevaisuutta.

 Nyt vain ei ole Neuvostoliiton Kekkosta. Vanhanen oli viimeinen Kekkosen fantasma maaseutuväen kiilapolitiikassa. Kataisen kuolemantanssi ja keskustapolitbyron keskipakoisvoima ulos keskuksesta. Rooli on valmiina täysin nöyryytettävänä palvelijana kaiken menneen maailman ylpeyden takia.

Todellinen seuraus?
Perussuomalaiset lähtevät nyt ajamaan SDP:n asiaa (kuten vaalien maltillisen alun aikana oli puhe), kun keskusta  alkoi sunnuntaina kukkoilemaan.

Vihreät tiesivät aikaisemmin keskustan oheisneuvottelusta vuotojen takia ja jäivät siksi kokoomuksen kainaloon, kun SDP oli potkittu pois, mikä lisää tietysti perussuomalaisten vihaa vihreitä kohtaan pirteästi.

Jumalattoman yliampuvissa maataloustukiaisissa on Suomen budjettivaje, päiväkotien alasajo ja terveyskeskusten romuttaminen. Ehkä politiikka herää vähitellen reaalimaailmaan maaseutujuntan yhdeksän hunnun tanssista oikeistolle.
Muutaman vuoden (4-12 v.) päästä maatalous on ilmastomuutoksen takia Suomen keltaista kultaa maailman markkinoilla mutta nyt ensimmäinen leikkuri on perussuomalaisillekin tultava selväksi.
Danse macabre.


Ei kommentteja: