maanantaina, elokuuta 20, 2007

Espoo Cine 2007

Blog


Espoo Cine
International Film Festival

Espoo Cinessä on nyt erittäin mielenkiintoinen espanjalaisten elokuvien esittelysarja, El Mundo Espanol. Elävää ja maanläheistä elokuvaa. Liput saa varattua nyt netistä ilman häslinkiä.


AzulOscuroCasiNegro

Dark Blue Almost Black

Ratkaisu vai tuho?

21.08. 21:45


Otro, El

Other, The - Argentiina / Ranska / Saksa 2007

Berliinin elokuvajuhlilla helmikuussa Hopeisen karhun ja
parhaan miespääosanäyttelijän palkinnot napannut El otro
on tarina identiteetin etsimisestä identiteetin kadottamisen kautta.

23.08.2007 klo 17:15


Camino de los ingleses, El
Summer Rain

Vapauden huuma

24.08.2007 klo 20:30

http://www.elcaminodelosingleses.comSconosciuta, La

Tuntematon nainen

Voiko elämän saada muilta?

Lo que sé de Lola


Voiko itsensä hukata


25.08.2007 klo 22:30


Salvador

(Puig Antich)

Vapaus tai kuolema

21.08.2007 klo 19:15

http://www.salvadorfilm.com


Invisibles

Invisibles

Globalisaation varjossa

Ohjaaja: Isabel Coixet & Fernando Léon de Aranoa

& Mariano Barroso & Javier Corcuera & Wim WendersEspanjassa tehdään n. 80 elokuvaa vuodessa. Ja jokainen on eurooppalaisempi ja markkinointikelpoisempi kuin yksikään suomalainen elokuva.Olen kuullut (taas) monen ihmisen valittavan kuinka pettyneitä he ovat olleet, kun on tullut halu ja inspis mennä elokuviin iltaviihteelle, siis hyviä elokuvia katsomaan. Finnkino roudaa kuitenkin Suomeen niin kovin laihaa viihdehuttua. Jotta älyllistä elämää harrastava ihminen voisi samaistua, piristyä ja innostua eläytymään kunkin elokuvan maailmaan, siinä täytyisi olla jotakin purtavaa. Ja persoonallista essensiä. Ja ainutlaatuista otetta. Turvallinen tuote väsyneen mutta älykkään ihmisen fiilistarpeen tilaukseen ei kyllä riitä. Ei riitä.

Kun elokuvien nettitilaus oikenee, niin Finnkino on pedannut itselleen tyhjän pedin. Sillä teknologian mainio ominaisuus on kuluttajien äänestäminen jaloillaan.


Kino Tapiola avattu
- "Tavoitteena on tehdä teatterista elävä, monipuolinen, mielenkiintoinen ja viihdyttävä elokuvan ja sitä sivuavien taidemuotojen keskus. Luvassa on mm. paljon eurooppalaista elokuvaa, klassikoita, lastenelokuvia, päivänäytöksiä, teemapäiviä, minifestivaaleja - mutta myös uusimpia kassamagneetteja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Espoo Cinén, Espoon kaupungin, modernin taiteen museon EMMAn ja monien muiden elokuvakulttuurin saralla toimivien organisaatioiden kanssa."

.

KW:: Finnish Film Festival festivals Finland Europe European DVD eurooppalainen elokuva uudet elokuvat esbo information hotels guide program tickets European new film

Ei kommentteja: