torstaina, syyskuuta 27, 2018

YLE:n historiapropaganda maahanmuuttajista viikinkikaupungissa jatkuu

YLE:n ja museoviraston historiapropaganda maahanmuuttajista viikinkikaupungissa jatkuu. Järkyttävää narratiivin venytystä oikeistohallituksen tukemassa EU:n ja CIA-mossadin väestönsiirtopropagandassa.


Valtamedian historianarratiivi on järkyttävällä tavalla yhä historiaa sensuroiva ja vääristävä.

  • Luurangot kertovat: Ruotsalaisen viikinkikaupungin asukkaista puolet oli maahanmuuttajia

- Sigtunaan tuli väkeä nykyisistä Ukrainasta ja Britanniasta asti. Tutkimustulos on osa Atlas-projektia, joka osoitti viime vuonna, että ikoninen viikinkisoturi oli nainen".

Vatikaani eli militaristis-uskonnollinen länsi-Rooma aloitti imperialistiset hyökkäyssodat ja kulttuurikolonisaation Pohjoismaihin v 400 etelä-Ruotsiin suomalaisten heimojen alueelle ja kielsi sitten suomenkielen käytön rikkailla Euroopan kauppapaikoillaan josta syntyi sitten tavattoman yksinkertsiset italian murrekielet norja, ruotsi, tanska ja ns viikingit "kristillistyvänä" kulttuurina, jotka eriytyivät suomalaisesta kulttuurista vähitellen ensin kielen mutaationa kuten Saksassa oli käynyt Vatikaanin kulttuurikolonisation voimistuessa.

Pohjoismaiset naiset poistettiin tässä kulttuurikolonisatiossa Vatikaanin käskystä pois sotilaista ja tasa-arvosta perheen myyntiesineiksi roomalaisen sovinismin mukaisesti.

Alussa viikinkien hyökkäykset olivat vain suomalaisessa kulttuurissa vielä elävien vastaisku Vatikaanin imperialismille, ei "viikinkien" aloittamaa sotaa vaan vastasotaa länsi-Rooman tuhoamiseksi. Rollo petti pohjoiset heimot Pariisissa kuulusiasti ja esti länsi-Rooman tuhoamisen.

Orjia nämä ruotsalaiset sitten rahtasivat sotaideologiansa mukaan itselleen länsi-Rooman vastaisista sodista - eivätkä mitään vapaita maahanmuuttajia kunnes Vatikaanin kolonisaatio oli täydellinen ja ruotsalaiset hyökkäsivät jatkuvasta Suomen alueelle jatkaakseen kolonisaatiota.

Uusi ja ainoa miekkatutkimus on nyt vasta ensimmäinen tutkimus museoviraston sensuurin alta joka paljasti että Suomessa oli hyvin vahva taitava sotilaskulttuuri, miekkojen määrän perusteella toiseksi vahvin Euroopassa mutta 1050 jälkeen enenevässä määrin alistunut länsi-Rooman palkkasotilaiksi.

Suomalaisia oli bysantissa palkkasotilaina maailman rikkaimmille ihmisille palkkadokumenttien todistamana - mutta museoviraston "länsimaista" narratiivia tämä ei näytä kiinnostavan.

n. v 1300 Suomi alistettiin täydellisesti aseettomaksi orjavaltioksi Vatikaanin, Tanskan, Saksien ja Ruotsin päämäärätietoisen kolonisaatiotoiminnan seuraamuksesta.




  •   kts lisää roomalainen linnoitus suomalaisten "Ruotsissa"



  •   Suomen natiivihistoria on Euroopan historia 






















 





Ei kommentteja: