sunnuntaina, syyskuuta 16, 2018

KOK haluaa perussuomalaisten ja keskustan kanssa hallituksen - taas

RKP-Kokoomus (yhtä ja samaa eliitin kärkikorruptiota, avoimia operatiiveja) haluavat perussuomalaisten ja keskustan kanssa hallituksen ensi vaalienkin jälkeen - kapitalistisen imperiumin palvelijana sotapuheineen. Ja perussuomalaisilla ei ole mitään muuta ideologiaa kuin eliitin oikeistolaisuus ja vallanhimoa koska perussuomalaiset eivät ole analysoineet mitä eliitin vallan tukeminen eli oikeistolaisuus on. 
  
Soinin valheet olisi pitänyt nähdä PS-puolueessa jo yli 10 vuotta sitten ("emme aja EU:sta eroa mutta olemme kriittisiä" eliitin puudelina) selkeästi mutta tyhjä vallanhimo ja Soinin iskulauseiden toistaminen yhä on sokeuttanut perussuomalaiset täydellisesti. Se että nykyiset äärioikeistolaiset siniset ministerit olivat perussuomalaisten jäsenten valintoja todistaa heidän ideologisen sokeutensa koska yhä Soinin nostajat ovat puyolueessa vallassa kirkuen muutosta kun mitään muutosta ei ole tehty rahaeliitin palvomisen suhteen. Elitismin puolue himoaa muita elitismin puolueita ja noudattaa rahaeliitin maailmankuvaa ja sotahulluutta venäjävihassa ja armeijan luovuttamisessa dollari-euro-imperialismille. 
  •   Eduskunta on luopunut armeijasta ja äärioikeisto KOK KESK PS puhuvat kiihkeästi amerikkalais-israelislaisesta geopolitiikasta ja hyökkäyssotien ihanuudesta Ranskan ja Englannin kanssa.
Amerikkalaisten maihinnousu ja armeijan kaappaminen amerikkalaisten, Brysselin ja mossadin geopolitiikkaan on ainoa päämäärä näillä oikeistolaisilla sotaintoilijoilla, jotka ihailevat Mannerheimin ja Kekkosen sotarikoksia. Sehän on selvää ihan jo heidän venäjävihapuheiden perusteella että Suomi ei saa olla puolueeton vaan Suomen on lisättävä koko ajan "länsimaista" aggressiota ja militarismia ilman mitään järkiperusteita vain ideologisen eliitin imperialismin & kapitalismin vallankaappauksen takia jolla ei ole mitään tekemistä Suomen etujen, rehellisyyden ja demokratian kanssa. 
  
Armeijan hallitsijalla on aina korkein valta. Aina. Eduskunta on luopunut armeijasta. Amerikkalaiset upseerit sekä mossad-nato-upseerit johtavat nyt Suomen armeijaa, jokaista harjoitusta ja salaisia asekuljetuksia Suomeen. Mannerheim teki 1919 sopimuksen hyökätä Neuvostoliittoon Ranskan ja Englannin kanssa - tätä ei kerota suurelle yleisölle eliitin mediassa ja tarkoituksella. Kuten ei mitään historiasta, vain eliitin satuja ohjelmointina.

   Oikeiston olemus?

Salaliitot ja korruptio.
Yhteiskunnnan purkaminen eliitin bisnekselle ja keinottelulle. 

Ihmiset eivät halua tunnustaa kuinka harkittua korruption salaliitto Suomessa on hometalojenkin takana. 

Näkyvimmät; remontti-korruptio, rakennuskorruptio,
verorahaa tietysti piiripyöriii-korruptioveljeskunta haluaa pumpata mahdollisimman paljon ja olen kuullut yrittäjien lapsilta kuinka he ovat suoraan omin korvin kuulleet kuinka paikallinen mafia kunnanisien kanssa sopii että rakennetaan varmasti sutta.
 

  II

Nyt myös väestönsiirtokorruptio on eliitin näkyvänä kaaosaseena. Yhteiskunnan tuhoaminen vetoamalla valemoralismiin ja uhkailemalla rasismilla. Samalla kivasti eliitin sukulaiset tekevät bisnestä väestönsiirron haittamaahanmuutolla.  
 
Aika rajua sontaa, "Keskeinen". Kyllä on kuolettavia salaisia sopimuksia eduskunta hyväksynyt että väestönsiirtokaaos jatkuu näin kovilla lausunnoilla ja valheilla. Vaikuttaa palkka-armeijan kasaamiselta. Niin kiihkeitä valheita lentelee.´



Jouni Sirén
"Kuka on Suomi? Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg puhuu polleasti Suomen nimissä tänään Aamulehdessä. Hänen mukaansa ”Suomi allekirjoitti” aiesopimuksen osallistumisesta sotilasyhteistyöhön Saksan kanssa ja ”Suomi liittyi” Britannian johtamiin JEF-joukkoihin. Lindberg kertoo myös, että ”Suomi ilmaisi kiinnostuksensa” liittyä Ranskan interventio- eli EII-aloitteeseen Ranskan presidentti Macronin Suomen-vierailun yhteydessä.
Kaikissa näissä tapauksissa ”Suomi” tarkoittaa pienen kenraalijoukon ja puolustusministeri Jussi Niinistön (pers/sin) piiriä. Sama piiri on myös solminut Suomen nimissä kahdenväliset sotilasyhteistyösopimukset Ranskan, Saksan, USA:n ja Britannian kanssa. Mistään näistä sopimuksista ja aikeista ei ole päätetty eduskunnassa. Niistä ei ole edes keskusteltu eduskunnassa eikä varsinkaan julkisuudessa. Tämä on ollut mahdollista määrittelemällä sopimukset muodollisesti ”aiejulistuksiksi”, jolloin niistä ei tarvitse kuulla eduskuntaa.
Suomen sotilaallisista sitoumuksista muiden maiden kanssa on päättänyt ministeri, jonka puolueella on 1,5 prosentin kannatus. Kukaan ei kertonut, mitä sitoumuksia yhteistyösopimukset tarkoittavat Suomelle. Niin USA, Britannia kuin Ranskakin ovat sekaantuneet sotiin eri puolilla maailmaa sekä suoraan omilla asevoimillaan että välillisesti tukemalla sotivia osapuolia. USA kosiskeli 2003 Suomea mukaan valtaamaan Irakia, ja 2011 USA, Ranska ja Britannia olisivat halunneet meidät pommittamaan Libyaa.

Tarvitaan perusteellinen keskustelu siitä, haluammeko todella sekaantua Ranskan rinnalla esimerkiksi Malin tai Nigerin sisäisiin sotiin. Ja onko Suomen edun mukaista tukea USA:n ja Britannian rinnalla Saudi-Arabian diktatuuria, koska se sattuu nyt olemaan näiden liittolainen (kuten Irakin Saddam Hussein aikoinaan)? Ja mitä sopimukset vaativat Suomelta, jos Trumpin ja Iranin välinen uhittelu johtaa sotaan?
Asian pitäisi kiinnostaa myös kansanedustajia. Sodan ja rauhan kysymysten luulisi olevan niitä, joista päättää eduskunta, joka perustuslain mukaan käyttää ylintä valtaa Suomessa."


  III
 
On se aika hassua että oikeisto käy oikeiston kimppuun.  Tämä vaikuttaa äärimmäisen oudolta tilanteelta jos ei ymmärrä rahaeliitin tavoitetta eli uutta "rajojenpoisto"-maailmanjärjestystä, maailmanhallitusta ja sotataloutta. Suomessa niin Stubb kuin S Niinistö ovat aivan suoraan kameroiden edessä ylistäneet uutta maailmanjärjestystä NWO, joka on tietysti selkeä salaliitto avoimen "globalisaatio"-imperialismin ylistämisen takana nationalismia vastaan.
  HS fi



  IV

Eliitin oma EU-Valevasemmisto on nostettu pitkällä käsikirjoituksella, Kreikassakin jatkuva huikea  200 miljardin dollarin operaatio "dollaritukineen" II MS sodan jälkeen. Kuten Suomessa, CIA lahjoi SDP:n omaksi operaatiomyyräkseen 100% sodan jälkeen. 
  • Portrait of an opportunist as traitor:
    Alexis Tsipras. In 2017, his government gave NATO over $ 4 billion


Taistelu eliitin terroria vastaan on vasemmiston selkeä analyysi ihmiskunnan kauhujen historiasta sotahullun ja ahneen salaliitto-eliitin terrorin alla - nyt on Suomessa 28 vuotta siirretty rahaa eliitille lakia muuttamalla ja kirkuen valheellisesti talouden parantamisella kun päämäärä on vain eliitin ja suuryritysten törkeä veronkierto feodalismin mallin mukaisesti, eliitin huijaripankkien jatkuva pelastaminen VERORAHOILLA keinotteluiedologian ja elitismin jatkamiseksi ja ideologinen sota yhteiskuntaa ja ihmisten yhteistä etua vastaan.

  No lessons learned:




verkkouutiset.fi
Taloustieteilijöiden mukaan uusi talouskriisi tulee olemaan pahempi kuin…




          riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi:
  



  • This investigative mini-doc exposes the cynical deceptions and faux humanitarianism behind the campaign to sell the dirty war on Syria. It will also demonstrate the lengths that the US and its allies have gone to develop new ploys to tug at Western heartstrings and convince even liberal minded skeptics of war that a US intervention was necessary — even if it meant empowering Al Qaeda’s largest franchise since 9/11 and its theocratic allies among the insurgency. Big lies and little children have formed the heart of what is perhaps the most expensive, sophisticated, and shameless propaganda blitz ever conducted. Welcome to the Syria Deception:








 


  AFRICOM CIA - kolonisaatiota eurooppalaisten arvojen varjolla
 
Superkalliisti verorahoillamme koulutettuja sotilaitamme on Suomesta luovutettu AFRICOM:iin tuntematon määrä palkkasotilaiksi - 200-400 hlöä. Mihin tarvitaan salaista armeijapolitiikkaa? Eliitin valtaan, salaiseen valtaan, salaiseen kapitalismiin, EU diktatuuriin imperialismin jatkeena, kolonisaatiota "eurooppalaisten arvojen" varjolla. Eliitin valta on aina ollut vain salaliitoissa, valesyissä, salaamisessa ja media-uskonto-propagandassa. "Kansallisen turvallisuuden tähden pidämme teidät tyhminä propagandan alla".
1 529 734 näyttökertaa African Diaspora
Can we hear this conscious Brother?He's on salient points...







  • The government of Netherlands has become the first Western government (but not the last) to completely cut off support for the "White Helmets" in Syria (and several rebel groups) after a Dutch prosecutor determined that several members were actually wanted for terrorism and membership in terrorist organizations. The whole phony US/UK house of cards is hopefully about to come down and this shameful chapter of western support for terror will be fully revealed.
     






 





 









 




.

Ei kommentteja: