lauantaina, syyskuuta 01, 2018

Valevasemmisto ihmettelee köyhien katunatsien esiintymistä


Juha Keltti kuten moni muu väestönsiirron kannattaja ihmettelee miksi köyhät katunatsit saivat kokoontua Turussa. 

Mutta mitä Juha Keltti ei kysy historiasta, on paljon paljastavampaa kuinka aivopestyä EU-valevasemmisto on. 

Niin, Juha, kysytkö myös julkisesti että miten U. Kekkonen, joka oli aito natsi ja ollut demagogina töissä aidoille natseille nostettiin pääministeriksi ja presidentiksi myös natsina toimineen Erkon median sensuurin keinoilla ja miksi tästä ei vieläkään keskustella? Kysytkö miksi natsit jäviät Suomessa valtaan virkamiehiksi - ja myös demareihin, kaikkiin nykyisiin europuolueisiin - toimimaan sodan jälkeen? 

Ei Suomessa ikinä poistettu fasisteja ja natseja systeemistä ja armeijasta - ja CIA tukee yhä systeemin eliittinatseja Suomessa laajasti. CIA saa vapaasti toimia Suomessa ukomaisena vaikuttajana ja vallan ohjaajana, on aina sanut toimia Kekkosen ym suojissa. 
  • Ev-lut valtionkirkko teki natsien kanssa innokkaasti kirjallisen sopimuksen natis-kirkosta - eikä kirkkoa tai eduskunnan kirkkolakia kielletty sodan jälkeen. Ehei. 


Tämä "katunatsit" on vain mitätön ilmiö oikeiston valtasysteemin ja euroterrorin rinnalla.

Eliitin kaaopolitiikka ja kirkuminen katunatseista on vain ajamassa näkyvämpää fasismia, poliisivaltiota, sensuuria, sananvapauden tuhoamista, korruptiota syvempään eliitin fasismiin ja plutokratiaan ihan 30-luvun rikkaiden natsien keinoilla jopa venäjäviha taas eliitin juoksupoikien suuvaahtona. 
  












































.

Ei kommentteja: