perjantaina, syyskuuta 21, 2018

Eduskunnan farssi aseena aivotoimintaamme vastaan

Eliitin propaganda on yksinkertaista: he näyttelevät aina olevansa viattomia ja vastuuttomia vallankäytön jälkeen, he luovat nyt median pommituskattavuuden avulla mielikuvaa että eliitin juoksupojat toimivat "olosuhteiden pakosta", aikaisemmin vedottiin jumalaan että oli jumalan pakko luovuttaa Suomi Saksalle 1918 ja 1939 ettei jumalan edustajille, eliitille, tule paha mieli.

Tahallaan pottuilevat vain lisää, loputtomasti, estottomasti, tappaen ihmisten luottamuksen, herättääkseen apatiaa, torjuntaa ja alistumista, hyvin koulutettua taktiikkaa. Tämä on limaista farssia ja kansa on tehty hyvin passiiviseksi tässä 900 vuoden kolonisaatiossa, ryöstössä, aivopesussa, uuvutussodassa. Mediakone toimii ja väärentää perspektiivin pois yhteiskunnan prioriteeteista.

Prioriteetit siis piilotetaan, eduskunnasta tehdään saippuasarja, show, viihdettä jotta ihmiset unohtaisivat oikean vallankäytön. Tärkeät asiat piilotetaan ja päätökset tehdään piilossa. Eliitti rikastuu ja eliitin veronkierrosta EI jutella. Ei. Koska show ohjataan muualle.

Nyt voivat suomalaiset verovaroin koulutetut palkkasotilat rauahassa jatkaa tappamista natomaiden hyökkäyssodissa.
Nyt voivat rahaeliitin hihittelijät jatkaa veronkiertoa.
Nyt voivat lastenkodilla rasvaisesti rahastavat jatka lasten sulkemista lastenkotivankiloihin.
Nyt voivat pedofiilit jatkaa eliitin palvelemista kun ei tule linnatuomioita.
Nyt voivat ihmiskauppiaat kaupata ja rahdata ihmiskarjaa ja elintasoturisteja suomalaiten veronmaksajien kustannettavaksi.
Nyt voivat törkybisnessuvut ja ay-liikkeet rauhaisasti jatkaa nollatuntisopimusten tekemistä ja suomalaisten orjuuttamista köyhyyteen ja uupumukseen.
Nyt voivat kenrali jatkaa amerikkalaisten upseerien ja CIA-miesten varpaiden nuolemista kohti uutta sotaa ja ydinaseiden asentamista koska farssimaisin venäjävihakin menee mediahysterian keskellä läpi mediamoguleiden huohottaessa.

 
 
Arvo Malmi
  • Kummallisin kytkykauppa nähtiin keskustan kansanedustaja Markku Pakkaselta, joka twiittasi eilen: ”Mikäli kokoomus ei yksimielisesti tue hallitusta huomenna tulee irtisanomissuojaan liittyvä esitys ottaa välittömästi tarkasteluun ja tehdä tarpeelliset korjaukset”. Jännittävintä tänään oli, murtuvatko Soinin aborttikantoja ennen äänestystä julkisesti vastustaneet kokoomuksen kansanedustajat Jaana Pelkonen ja Saara-Sofia Sirén paineen alla. Lopputulos oli, että he jättivät äänestämättä, vaikka istuivat salissa. He eivät siis uskaltaneet äänestää Soinin epäluottamuksen puolesta, koska pelkäsivät hajottavansa hallituksen."



 Auvo Rouvinen Facebook
  • Soini hallitsee tuon julkisuuspelin. Tämän hallituksen ja seuraavien vaalien tärkein kysymys on soinin kiihko katollisuus. Ei esim euroopan sosiaalinen peruskirja josta kukaan vassari ei kerennyt tekemään hallituskysymystä. 
- Se on varma et suomesta löytyy 30 000 kiihkokatollismielistä eli peli on siirretty sille kentälle jossa Soini ei voi hävitä.
- Vaikeempaa olisi ollut löytää 30 000 suomalaista jotka hyväksyvät helposti sen et heidän tulonsa jäävät nolliin. Sen pelin soini olisi hävinnyt.
- Vaalit voittaa aina se joka saa asiansa vaaliteemaksi, oli se teema miten älytön vaan. esim jos olisi äänestys kanojen kansallistamisesta, se porukka joka asiaa esitti, voittas vaalit vaikka tuskin hallituksen luottamus äänestystä.
- No, nytpähän tiedetään mikä on tärkein juttu. ei kanat tai ihmisoikeudet vaan kahjo miekkarissa jossakin timbuktussa tai alma atassa. (en todellakaan tiedä missä se marssi. mulle se ei o tärkee juttu.) "

  
 




  








12 Indications That The Next Major Global Economic Crisis Could Be Just Around The Corner



Authored by Michael Snyder via The Economic Collapse blog,
There have not been so many trouble signs for the global economy in a very long time.  Analysts are sounding the alarm about junk bond defaults, the smart money is getting out of stocks at an astounding rate, mortgage rates are absolutely skyrocketing, and Europe is already facing a full blown financial meltdown.



  • 18. syyskuu kello 20.13 · Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa on myöntänyt puolustusministeri Jussi Niinistölle ruotsalaisen Pohjantähden ritarikunnan suurristin. Suurristi on ritarikunnan korkein kunniamerkki. Suurristin luovutti ministeri Niinistölle tiistaina 18.9.2018 Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvist, joka on työvierailulla Helsingissä. Under en ceremoni på svenska ambassaden i Helsingfors den 18 september överlämnade Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist Storkorset av Nordstjärneorden till försvarsminister Jussi Niinistö. https://bit.ly/2PHb8QG



Epämiellyttävä tulkinta ilmeisesti suomalaisen median toiminnan perusteella New York Postissa.
Sotaa, uhkakuvia ja epäluuloja lietsovan uutisoinnin olisi loputtava. Suomalaiset haluavat rauhaa. Suomen on luotava rauhanvälittäjän eikä varustautujan tai lietsojan mainetta maailmalla. https://www.mtv.fi/…/new-york-post-suomi-valmistau…/7010946…

Yhdysvaltalainen New York Post väittää, että Suomi valmistautuu kolmanteen maailmansotaan. Perusteluna amerikkalaismedia käyttää Venäjän…



Talous on kupla ja siksi eliitti hlauaa sotaa ja valtaa


Alaotsikkonsa mukaisesti kirjoittajat pitävät nykyistä taloustieteen eliittiä vaaraksi ihmiskunnalle.










 







Ei kommentteja: