tiistaina, syyskuuta 04, 2018

LänsiMetro-korruptio: busseja takaisin ja mafia kiittää 2800 milj €


Aikamoinen pommi. Siis virkamiehet taipuvat kansalaisten vihan edessä palauttamaan bussilinjoja ja ihmiset ovat lopettaneet kausikorttien ostamisen.
 
Rahaa poltetaan ja vielä korruption hyvä veli on tyytyväinen; + 2700 milj e metrokuluja kulissivihreiden 500 milj valelobbauksen ja valeviherryspropagandan jälkeen.

   Päivitys KORRUPTION valtavasta hinnasta passiivisille Espoolaisille jotka ovat menettäneet poliittisuutensa eli itsesuojeluvaistonsa: 
   
Kukaan lobbausoperaattori ei eroa valtuustoista, valetietoa pirskottaneet virkamiehet myhäilevät, kansalaiset eivät tiedosta firma-projektikorruption ja sopimusten salailun laitonta laajuutta, hometaloja rakennetan lisäksi lisää, kansalaiset eivät politisoidu - kun vihaa ja kokonaiskuvaa ei päästetä julkisuuden pinnalle ja massamediaan analyyseinä: kansalaiset eivät tiedä että rkp-kok-vihr ovat estäneet halpojen ja puhtaiden kaasubussien käyttöönoton ihan vain korruptiota paisuttaakseen "läntiseen" venäjävihaan vedoten; "länsimetro", uusin länsikusetus ulkoistamisen pyhässä vedätyksessä. YLE:kin ohittaa tärkeimmät faktat - itämetroonkin upotettiin korruptiorahaa ja tuomarit lopettivat oikeuskäsittelyn noin vain. "Noin vain" - Maan tapa.

Massamedia luo harkitun illuusion että Kas, ei voi mitään, näin vain käy taas, nyt voi voivotella kunhan eliittiin ei käydä käsiksi. Kirjoittakaa valtuustoon ja vaikka Suomen Kuvalehteen, joka voi jopa tarttua tähän.
 

Helsingin seudun liikenteessä (HSL) valmistellaan parasta aikaa esitystä länsimetron liityntäliikenteen solmujen avaamiseksi Espoossa. HSL:n hallitus käsittelee asiaa… lansivayla.fiVastuuttomuus johtaa automaattisesti megalomaaniseen korruptioon.

   Automaattisesti. Eliitin iloiseen vastuuttomuuteen eli korruptioon, kansalaisten huijaamiseen, rahojen viemiseen pois yleishyödyllisestä eliitin raharalliin ja salaisen vallan kasvattamiseen.


Kreikkalaiset tiesivät tämän. Suomalaiset heimot tiesivät tämän ja viikingit perivät tämän tiedon ylpeästi.

Valtamedia on lobannut 30 vuotta tiheästi Hyvä veli-vastuuttomuutta eli mediaelitismin sääliä päättäjiä kohtaan...  

Demokratian ja Suomen tuhoksi kohti EU-vastuuttomuutta ja vallankaappausta.

Suomen Armeijan laiton perustuslain vastainen, salainen toiminta amerikkalaisten hyökkäyssodissakin on lobattu vastuuttomuus-periaatteella.  MassaMedia-operaationa Hollywood tyyliin. - Länsimetron hallitus ei halua antaa julkisuuteen pöytäkirjojaan. Asiakirjoista pitäisi selvitä, miten poliitikot ja virkamiehet ovat valvoneet hanketta, jonka aikataulut ja …     YLE.FI | JARNO LISKI --

Ei kommentteja: