sunnuntaina, syyskuuta 23, 2018

Bilderbergin Ollila nostettiin takaamaan Nokian tuho



Kysymys ei ollut Ollilan "luonteesta" vaan dollarioligarkkien vallasta alusta saakka Kekkosen,  M Koiviston ja Ahtisaaren CIA:n geopolitiikalle alistamassa Suomen epäitsenäisessä kauppapolitiikassa.
 
   Ohjaillut ja tuhotut suomalaisfirmat. 

1)

Miksi eliitin lemmikki, tyhjäpuheinen ja tyhjäpäinen mitätön suuruudenhullu poliitikko Ollila, itä-Saksan ihailija nostettiin täysin epäpätevänä "insinöörinä" Nokian johtoon?  Huomatkaa kuinka eliitin media ei lainkaan nostanut epäpätevyyttä esille.
  
Juuri siksi, eliitin nukkehallitajia valvomaan dollarioligarkkien ohjausvaltaa, jotta Nokia ei uhkaa dollarioligarkkien imperialistista kapitalismia ja USA-firmoja. Oliko Kai Kairamon kuolema todellakin itsemurha? Sadat faktat Nokian ulkoisesta ohjailusta eivät muka kiinnosta journalisteja. Nokian tuhoamisen suojelu jatkuu nyt uuden kirjan markkinoinnissa "luonneongelmina". 

 2)

Ollila oli 20 vuotta amerikkalaisten ohjaamassa salaseurassa,

venäjävihan ja imperialismin Bilderbergissä ajamassa Wall streetin ja CIA:n etuja Suomen ja Nokian tuhoksi dollaripörssioligarkkien rikastuttamiseksi: siksi Apple sai varastaa Nokian patentit eikä Ollila keskeyttänyt iPhonea kun oli kieltänyt Nokian insinöörejä tekemästä ensimmäistä iphonea jonka luonnostelivat Nokian insinöörit +8 v etukäteen.

 Miten ei muka toimittajia kiinnostanut Ollilan salaliittotoiminta?
 
Koska toimittajat ovat samassa ideologiassa ja palkitsemisketjussa mukana suojaamassa USA:n talousimperialismia ja sotaisaa geopolitiikkaa ihmisten ja valtioiden tuhoamisessa. Bilderbergin Ollila nostettiin takaamaan Nokian ja Suomen tuho. USA on Rooma joka kolonisoi ja tuhoaa jokaisen valtion ja talousalueen jonka kykenee ja tekee sitä aktiivisesti kaikin keinoin, sodalla ja soluttautumisella - kuten alkuperäinen Rooma.

Suomi pidetään tahallaan heikkona ja poliitikkomme tekevät ohajtusti itsetuhoisia päätöksiä jotta heikko maa on helppo kolonsioida, velkaannuutta ja myydä.

Suomella olisi mm. Itämerellä omat öljylähteet mutta poliitikkojamme on käsketty olla pumppaamatta vaurautta Suomelle - samalla kun Venäjä ja Saksa lisäävät öljyn pumppaamista Itämerestä. 

 3)

Ollila myös esti naurettavilla taktisilla tekosyillä Nokian markkinoinnin ja myynnin mahdolistamisen USA:ssa alusta saakka 14 vuotta, selkeä valinta, ei taitamattomuutta missään mielessä.

4)

Nokia 2002 havainne, iphonen peruskonsepti
Nokia oli loistava lypsylehmä, patentit vietiin ja loistava usomalaisten insinöörien uhrautuva into tuhottiin. Rahat tuhlattiin myös paljastavasti itsetuhoon niin että tuhoamisstrategian kymmenet keinot on aivan selvästi kaikkien hnähtävillä.

Innokkaat ja ainutlaatuiset suomalaiset insinöörit loivat itsenäisesti ja kapinallisesti yllättävän innovatiivisen Nokian, johto oli koko ajan estämässä edistystä karmealla tavalla, jatkuvasti. Innovatiivisuus nousi tekijöistä, johto kiljui jatkuvasti vastaan mikä todistaa Nokian johdon 100% poliittisen alistumisen ulkomaisille sanelijoille.

   Vaaraton lypsylehmä Nokia.  Neutralisoitu, Troijan hevosten johtama.

Ollila loi oman hovin, palkkasi ahneita ja moraalittomia ihmisiä johtoon jotka kiihottuivat insinöörien rääkkäämisestä ja alipalkkaamisesta ja törkeästä rahan polttamisesta elitismiin, optioita ja bonuksia  eliitille, toimittajien lahjontaa kalliilla bileillä, firman sisäinen gestapo, yhteistyökumppanien saamaa suunnatonta halveksuntaa pihtaavilla sopimuksilla eli ohjelmien valmistamisen estämistä puhelimille, järkyttävää palkatonta ylityötä korvaamattomille insinööreille orjakohteluna rikkaassa firmassa.

Jokainen "journalisti", joka jatkoi Ollilan ylistystä viimeiset 5 vuotta, olisi tullut saada kenkää valehtelusta ja mutta meillä on eliitin media ja valehtelu amerikkalaisille alistuneesta eliitin korruptiosta ja sabotaasista vain edistää uraa. Ollila lähti amerikkalaisten järjestämään statusylennykseen , tuhoavaan öljyfirmaan, kun varmisti että Nokia tuhotaan totaalisesti ja organisoidusti mobile-osastonsa suhteen. Rahat poltettiin lisäksi osakkeiden ostoon eli ilman ostoon jotta Nokian tuhon tietävät saattoivat rikastua varmasti sitten korotettujen osakkeiden ulosmyynnillä.

5)

Ollilan valinnat esim suurimman android-käyttöjärjestelmän & yhteensopivuuden kieltämisessä on kiistämätön todiste Nokian tuhoamisen päämäärätietoisuudesta amerikkalaisten firmojen imperialistisen kasvun alle.  Microsoftille uhraaminen on tärkein todiste ideologisen terrorin päätetaktiikasta. Alusta asti estettiin itsestäänselvä internet IP-avaruus Nokian kännyköistä ja jo scifi-leffoissa itsestäänselvä kosketusnäyttö. Valmis Mydevice-konsepti torjuttiin johtotasolla taskutietokoneena kuten oli jo Nokian insinöörien ja kehitysosaston samat itsestäänselvät visiot kehityksen suunnasta torjuttu. Suhtautuminen iPhoneen oli halveksiva ja Ollilan tuhoavan strategian lopullista paljastumista.

On mielenkiintoista miten nyt Nokian sisäpiiriläiset retorisesti yrittävät yhä esittää Ollilan selkeästi tuhoavan toiminnan hyveiksi.  Siilasmaa kertoo satukertomuksen että kyse oli vain Ollilan "persoonasta" (hallituksen ja virkamiesten tukemana) mutta ei ihmettele kertaakaan miksi Ollila oli amerikkalaisten ohjaamassa geopolittisen ohjailun salaseura Bilderbergissä mukana.

Katso muut Nokia-analyysini oikealta Nokia-tagin kautta. Olen 10 vuotta ollut se selkein Nokian tuhon ennustaja ja kriitikko, se analyytikko ilman palkkaa ja kiitosta, joka oli oikeassa.

Miten ihmeessä Nokian hallituksessa ja johdossa mukana olleita arvostetaan yhä suurina bisnesammattilaisina? Hehän ovat kyvyttömimmät tai pahimmat salaliittotoiminnasta, vähintäänkin siis johdon elitismin patologiasta paljastuneet ihmiset Suomessa mitä on nähty.


  • HS: Risto Siilasmaa avautuu Jorma Ollilan raivokohtauksista
"Esimerkkejä tilanteista on luvassa Siilasmaan ensi kuussa ilmestyvässä kirjassa "Paranoidi optimisti".

Ja se ydin huutavan, Ollilan esikuvan, U Kekkosen luomassa amerikkalaistamisen kulttuurissa, kauppasodalle alistettu Suomi kaikkia firmoja CIA-geopolitiikalle alistaneena:

-- Julkaistu alunperin Metallitekniikka-lehdessä 22.10.2003 – Metsoa ei olisi ja Rauma-Repolan suurin toimiala olisi syvänmerenlaitteet. Näin olisi saattanut käydä, ellei Yhdysvallat olisi näkymättömillä mutta tehokkailla keinoilla tuhonnut suomalaisten bisnestä. Vuorineuvos Tauno Matomäki paljastaa tässä ensi kertaa taustat sukellus-pallo-operaatiosta, joka johti hänet suurvaltapolitiikan syövereihin.



Geopolittisen terrorin eteneminen Suomessa

Mikko Punkari
  • -- Ymmärsin, että USA & Saksa kielsi Suomea ja Nestettä myymästä venäläistä öljyä ja kaasua ainakin kolmansiin maihin. Tästä uhkailusta seurauksena oli Nesteen osakkeiden ripottelu sinne sun tänne.  Suomi on ilmeisesti menettämässä valtavan liiketoiminnan jos Neste saadaan polvilleen."




Miten niin poliitikko




Herätkää, ihmiset. Mitä politiikka on näiden hullujen ja USA:han vetoavien salaliittojen seuraamuksena.

Ollilan karakteeri ei ole ongelman ydin vaan hänen sitoumuksensa kapitalismin imperialismiin salaseurassa. Kuten Stubbilla, Lipposella, Aholla, M Koivistolla.  Ollila oli systemaattinen ja vaikka toimi kaikkia pörssiyhtiön hallituksen ja tietoon perustuvan johtamisen periaatteita vastaan diktaattorina häntä ei pysäytetty.  Vaikka kuinka palkkasi epäpäteviä johtajia, systemaattisesti.

– Olen Ristosta riippumatta löytänyt näitä tuloksia jo aiemmin, Timo Vuori viittaa Nokian hallituksen puheenjohtajan Risto Siilasmaan haastatteluun HS:ssa.  




  • Tuoko ryntäys kaivoksen naapuriisi? Katso kartalta

- Suomikin saa osansa maailmanlaajuisesta kaivosryntäyksestä. Yli kymmenesosa maa-alastamme on varattu tavalla tai toisella kaivosteollisuudelle. Yle Uutisten kartta näyttää Suomen kaivokset ja kaivoshankkeet. Klikkaa karttaa, näet tarkemmat tiedot kohteista. YLEFI


https://yle.fi/uutiset/3-6476988
Kaivosluvat Kaivoslupa Kaivos Suomi Kaivokset Kapitalismi Kansallismoaisuuden luovuttaminen










.











.

Ei kommentteja: