sunnuntaina, syyskuuta 30, 2018

Eduskunnalle ei annettu lausuntoa Airiston armeijan sotilaallisesta operaatiosta


Airisto oli vain amerikkalaismielisten mediasotaa eli propagandaa, hybridisotaa.

              -Kerrottiinko eduskunnan valiokunnille Airiston liittyvän kansalliseen turvallisuuteen?
 
Kanerva  – Sellaista ei ole selvitetty.


Suomessa eivät mitkään muut tahot käy hybridisotaa kuin CIA:lle, mossadille ja MI6:lle antautuneet militaristit ja valtamedia. Näitä tahoja voi kuvialla äärioikeistolaisiksi vallankaappajiksi, jotka väärällä tiedlooa haluavat lisätä armeijan, poliisin ja supon valtaa demokratian ohi.
Tämä on kansallisen turvallisuuden uhkaamista, CIA-Nato-militaristien vallankaappausta valtamedian avulla. 
 
Uhkakuvien väärä luominen on automaattisesti vallankaappaus ja noudattaa nyt CIA:n geopolitiikkaa USA:n hyökkäyssodassa suvereeneja valtioita kohtaan.  

Törkeää propagandaa, pelottelupropagandaa eikä mitään selvitystä eduskunnalle perusteena sotilaalliselle operaatiolle - jo armeijan, helikopterien, veneiden ja 400 miehen lisäkustannusten tuhlaaminen n 600000 e.  


a)
  • Supo ja puolustusvoimat kävivät kertomassa valiokunnille Airiston Helmen tutkinnasta - Ilkka 
- Kanervan mukaan viranomaiset kertoivat puolustus- ja ulkoasiainvaliokunnille tutkinnan keskittyvän kansainväliseen talousrikollisuuteen. IL

b)       Pidätetty on VIROLAINEN jolla on yhteyksiä Kiovan natseihin
 

Tämä Venäjään kohdistettu mediahysteria on surkea ja kasvava harhautus sillä amerikkalaisten ja CIA:n hybridisota Suomessa on valtavaa, on verorahoja polttava lain ulkopuolelle luotu hybridikeskus CIA:n&MI6:n propagandaremmissä, CNN liitettiin MTV3:n osaksi tai ehkä toisinpäin, CIA ja mossad ovat perustaneet toimintakeskukset Helsinkiin mediasensuurin suojassa, armeija on täysin amerikkalaisten hallinnassa eikä siis suurimmasta hybridisodan vieraan vallan vaikuttajasta puhuta mitään vaan massamedia ja hallitus toimii nyt CIA:n geopolitiikan ja maihinnusun jatkeena.   
   
Media pyörii kuumana CIA:n hybridivaikuttamisesta  mutta Venäjää syytetään naurettavalla käänteisnarratiivilla. Läntinen Sotateollisuus haluaa suomalaisten verorahat ja kenraalit  tietysti haluavat polttaa pois verorahat yhteiskunnan hyvinvoinnista. Kun et saa lääkäriaikaa mieti tätä.
      

Vai niin, sotahullujen virkamiesten ja hybridikeskuksen CIA-propaganda yritetään kääntää Venäjän syyksi.


Edeskuntaahan ei tarvita salaisiin sopimuksiin:



Norjassa järjestetään loka-marraskuussa Naton suuri sotaharjoitus 2018, joka käsittää suuren osan Pohjoismaista. Näin harjoitukset ulottuvat myös Suomeen. Harjoituksen kattavuus on vahvistettu Naton päämajasta ja Norjan armeijan tiedotteessa.  Kyse on moneen vuoteen suurimmasta sotaharjoituksesta Norjassa ja Pohjoismaissa. Se ulottuu Pohjois-Norjasta Itämeren kautta Tanskan salmiin. Trident Juncture -nimiseen harjoitukseen osallistuu 35 000 sotilasta, 60 alusta ja 130 lentokonetta. Nato-maiden lisäksi harjoitukseen osallistuvat Suomi ja Ruotsi.
 


ktpkom.fi
   Nato on laajentunut Venäjän länsirajalla Norjasta Baltiaan ja suurimpaan…






     II
 
  Eliitin pelko ja propaganda paisuu:
 
   EU, Italia ja brexit


Demokraattista Italiaa mainostetaan nyt CIA-mediassa "sodan julistajana". 

Koska EU:n tärkeimmäksi tehtäväksi
on julistettu pankkien pelastaminen.

Mikä on taas EUn perustuslakien vastaista!

EU:han se ajaa kaaokseen koska EU-ruhtinaat puhuvat suoraan kostosta ja taloussodasta eroaville. Kreikka tuhottiin talousalueenapäämäärätietoisesti EU:n tuhoavan valloituspolitiikan takia Saksan ja Lontoon tahallisia laina-ansoja puolustaen. EU vastoin sopimuksia takasi lainat Kreikalle ja ryhtyi vastoin sopimuksia kauppasotaan isojen maiden ja pankkien puolesta. EU on tehnyt itsensä laittomaksi ja kaiken tuhoavaksi sekä rakentaa nyt suurarmeijaa ja hyökkäysyksiköitä - tätäkö mainostettin kun EU:ta lobattiin huutaen halvan leivän unelmana.



Sitaatti M Kaukoselta:
  • "Jari Korkki Yle. Miksi valehtelet ? Viron ja Danske - pankin 200;n miljardin huijauksesta venäjän osuus oli 50 - miljardia ! 150 miljardia jakatui tiettävästi kuuden maan kesken. Muutama satatuhatta suomalaista katsoi ohjelmaasi ja heistä valtaosa luuli sinun puhuvan totta, sanoit; Venäläisten 200 ; n miljardin huijaus. Minun aikaan Ylessä esimiehet antoivat valehtelusta varoituksen ja näin megavalehtelusta kaksi erottamistakin. Tosin nykyiset esimiehesi ovat samaa ryssävihaajien klaania, joten voit olla huoleti. Kuitenkin kehoitan kyselemään joltakin vanhemmalta kollegalta journalismin ohjeita, kantsii lukea. Häpeän puolestasi."




Marko Kokkoniemi

  • Saksalainen toimittaja: länsimaiden tiedustelupalvelut painostavat Euroopan toimittajia Nato- ja USA-myönteiseen kirjoitteluun
(16. kesä 2015)
Saksalainen toimittaja ja politiikan tutkija Udo Ulfkotte (s.1960) julkaisi vuoden 2014 loppupuolella mielenkiintoisen paljastuskirjan, joka ainakin lännen valtamediassa jäi täysin vaille huomiota (yllätys!). Ulfkotte opiskeli valtio- ja oikeustiedettä Freiburg im Breisgaussa ja Lontoossa, väitellen tohtoriksi Freiburgin yliopistossa vuonna 1987. Tämän jälkeen hän työskenteli vuodesta 1986 vuoteen 2003 'Frankfurter Allgemeine Zeitung'-lehden ulkopolitiikan toimittajana, asuen pitkiä jaksoja etenkin Lähi-Idässä.
Vuonna 2014 ilmestyneessä kirjassaan "Gekaufte Journalisten" (suom. Ostetut Toimittajat) Ulfkotte syyttää länsimaisia ja etenkin saksalaisia toimittajia korruptuneisuudesta. Hän väittää mm. saksalaisten ja amerikkalaisten tiedustelupalvelujen CIA:n ja BND:n lahjoneen toimittajia saadakseen heidät levittämään Nato- ja amerikkalaismyönteistä propagandaa. Kirjassaan hän paljastaa kuinka hänet pakotettiin julkaisemaan tiedustelupalvelujen aikaansaannoksia omalla nimellään ja kuinka tottelemattomuudesta saattoi seurata irtisanominen, lisäten myös olevansa häpeissään näistä menneistä tekosistaan.

Lokakuussa 2014 Ulfkottea haastattelivat uutistoimistot Russia Insider ja RT (kts. myös video). Haastatteluissa hän kertoi mm. seuraavaa:
"Päädyin julkaisemaan CIA:n ja muiden tiedustelupalveluiden - erityisesti Saksan tiedustelupalvelun - agenttien artikkeleita omalla nimelläni. Eräänä päivänä BND (Saksan valtiollinen tiedusteluorganisaatio) tuli Frankurter Allgemeinen toimistooni Frankfurtiin. He halusivat minun kirjoittavan artikkelin Libyasta ja eversti Muammar Gaddafista. He antoivat minulle kaikenlaista salaista informaatiota, haluten minun ainoastaan allekirjoittavan artikkelin omalla nimelläni. Tuossa artikkelissa kerrottiin, kuinka Gaddafi oli salaa rakentamassa myrkkykaasutehdasta Libyaan. Se oli uutinen, joka julkaistiin maailmanlaajuisesti kaksi päivää myöhemmin."
"Se mitä tein, ei ole oikein. Manipuloin ihmisiä, tein propagandaa. Se, mitä työtoverini tekevät ja tekivät menneisyydessä ei myöskään ole oikein. Heidät on lahjottu pettämään ihmisiä, ei vain Saksassa, vaan myös ympäri koko Euroopan. Työskentelin toimittajana 25 vuotta ja minut koulutettiin valehtelemaan, pettämään sekä olla kertomatta totuutta yleisölle.
Amerikkalaiset lahjoivat minut olemaan raportoimatta totuudesta [...] Minut kutsuttiin Saksan Marshall-rahaston toimesta matkustamaan Yhdysvaltoihin. He maksoivat kaikki kuluni ja esittelivät minut niille amerikkalaisille, jotka he halusivat minun tapaavan. Minusta tuli Oklahoman osavaltion kunniakansalainen, vain koska kirjoitin amerikkalaismyönteisesti. Minua hävettää tunnustaa, että olen auttanut heitä useissa tilanteissa."
Myös monet muut toimittajat osallistuvat tähän toimintaan. Useimmat ulkomailla työskentelevät näkemäsi toimittajat väittävät olevansa toimittajia, ja ehkä he ovatkin. Monet heistä, niin kuin minä menneisyydessä, toimivat kuitenkin ns. 'epävirallisessa peiteroolissa'. Tämä tarkoittaa, että työskentelet tiedustelupalvelun hyväksi ja autat heitä jos he niin haluavat. Mutta he eivät koskaan myönnä tuntevansa sinua. Toimittajat jotka tulevat valituksi tämänlaisiin tehtäviin tulevat yleensä suurista mediaorganisaatioista. Suhde tiedustelupalveluun alkaa yleensä ystävyyssuhteena. He hyödyntävät egoasi, saaden sinut tuntemaan itsesi tärkeältä. Ja eräänä päivänä eräs heistä pyytää sinulta palvelusta."

"Saksan valtamedian toimittajat eivät saa puhua kirjastani. Muuten heitä uhkaavat potkut. Joten meillä on nyt bestselleri [parhaimmillaan bestsellerlistan 7.], josta yksikään Saksalainen toimittaja ei saa kirjoittaa tai puhua. Meillä on arvostettuja toimittajia, jotka ovat lähteneet syvänmerensukeltamaan pitkäksi aikaa. Tämä on mielenkiintoinen tilanne.

Odotin ja toivoin, että he olisivat haastaneet minut oikeuteen. Mutta heillä ei ole ainuttakaan ideaa siitä mitä tehdä. Arvostettu Frankfurter Allgemeine tiedotti äskettäin irtisanovansa 200 työntekijää, menettäessään suuria määriä tilaajia hyvin nopeassa tahdissa. Mutta he eivät tule haastamaan minua oikeuteen. He tietävät, että minulla on todisteet kaikesta.
Puhumme sätkynukeista narujen jatkeina, toimittajista jotka kirjoittavat ja sanovat mitä tahansa mitä heidän johtajansa määräävät. Nähdessäsi kuinka valtamedia raportoi Ukrainan konfliktista ja samalla tietäessäsi mitä [siellä] oikeasti tapahtuu, saat hyvän kuvan asiasta. Taka-alalla pysyttelevät herrat usuttavat meitä sotaan Venäjää vastaan ja samalla länsimaiset toimittajat asettelevat kypäriä päähänsä.
Kertoessani Frankfurter Allgemeinelle kirjan julkaisuaikomuksistani, lähettivät heidän lakimiehensä minulle kirjeen uhaten oikeustoimenpiteillä, jos julkaisisin nimiä tai salaisuuksia - mutta en välitä. Minulla ei näet ole lapsia, joista joutuisin pitämään huolta. Ja sinun tulee tietää, että haavoituin vakavasti kaasuhyökkäyksessä Iranissa vuonna 1988. Olen ainut saksalaisesta myrkkykaasuhyökkäyksestä elossa selvinnyt saksalainen. Kärsin tästä yhä. Minulla on ollut kolme sydänkohtausta. En odota eläväni muutamaa vuotta kauemmin."
WWW
https://fi.sott.net/article/242-Saksalainen-toimittaja-lansimaiden-tiedustelupalvelut-painostavat-Euroopan-toimittajia-Nato-ja-USA-myonteiseen-kirjoitteluun
ja video
https://www.youtube.com/watch?v=elgvr5Vb2m4

 

"The fake history we were and still are taught purposefully erase the fact that it was the Russians, the Soviets at the time, who defeated Nazi Germany, not the Americans and Brits. Without the defeat of Nazi Germany, the last 70 years would be vastly different. To cite only a couple of possibilities, Brazil’s ruling classes were firmly pro-Nazi and Brazil has the largest black population of anyplace outside Africa. What would have happened there? How would decolonization in Africa have proceeded in a world dominated by Nazis?
Today in Eastern Europe, where the US has installed anti-communist and often pro-fascist regimes, the graves of fallen Soviet soldiers who liberated those places from the Nazis are being defaced. Polish government officials just hosted a gathering of 60,000 pro-Nazi demonstrators from across Europe. School children in Austria and Lithuania are being taught today that the Russian communists started the war, and Obama’s Secretary of State Hillary Clinton (along with key Republicans – it’s a bipartisan thing) directly and conspicuously aided forces that included open neo-Nazis to stage a coup in Ukraine, on the western borders of Russia. Neo nazi units are now incorporated into the Ukrainian Army."







































 


Ei kommentteja: