perjantaina, syyskuuta 09, 2011

Lainvastainen sopimus lain muutoksen vaatimuksena

    •    "Poliisin keräämät DNA-tiedot ovat pian käytettävissä koko Euroopan unionissa. Myös sormenjälkien ja ajoneuvotietojen vertailu on helpottumassa."

ja:
  • "Muutos liittyy niin sanottuun Prümin sopimukseen, johon Suomi liittyi joitain vuosia sitten. Valtioneuvosto esittää nyt eduskunnalle lakimuutoksia, joilla sovitut käytännöt tulisivat mahdollisimman pian lopullisesti voimaan."

Valtioneuvosto yrittää vanhanaikaista poliittisen kulttuurin YYA-temppua.
On tehty parustuslain vastainen sopimus ja sen varjolla vaaditaan lain muutosta "koska sopimus on jo tehty".

Laki perustuslain mukaan ei ole virkamiesten käsissä vaan poliittisesti vastuussa toimivien kansanedustajien.

Maan tapa on kuitenkin toinen. Virkamiehet sanelevat "suuntausten" mukaan.

Tieto lisää tuskaa - tai valtaa toisten kustannuksella.

    •    – Keskusrikospoliisilla on tällä hetkellä kerättynä dna-tunnisteet 115000 henkilöltä.

Tiesitkö tuota?

Kuinka moni on poliittisten perustein arkistossa?

Kuinka moni pieni järjestö on leimattu uhkaavaksi suuren puolueen poliitikon henk.koht. poliittisten pelkojen kohteeksi poliisin tietokantaan ja SUPOn mahdollistaman tiedunkeruumahdollisuuden takia pienet kilpailevat ideologiat otettu virallisen valtiovakoilun kohteeksi?
Aika moni.

Tämä liittyy myös kokoomuksen  valtion alasajamis-prosessiin.
Uhkakuvilla luodaan valtaa ja täydellisellä uhalla täydellistä valtaa.

Tähän mennessä kokoomuksen uskolliset virkamiehet ovat saaneet Helsingin Sanomissa ja YLE:ssä valtavasti tilaa menneinä vuosina puhkuessaan kettutyttöjen ja vihervasemmiston haluavan tuhota hyvinvointivaltion. Nyt pasmat ovat aika sekaisin äärioikeiston vihakonservatismin ja ilmastonmuutoksen äärellä. 
No, Pistetään kaikki putkaan mutta vasemmisto ensin.
Varmuuden vuoksi.

Millä mielikuvilla meille tuotetaan rauhaa?
Mediarauhaa? Mediauhkaa?
Mitä tuhoa poliitikot peittävät?

Omaa ideologista konkurissaan ja pörssikatastrofia, joka taas on iskemässä Eurooppaan?
Ja hyvin ovat onnistuneet, taloustsunamin aiheuttaneet saavat sanella meille nyt taas uudet katastrofaaliset ratkaisunsa - ja uhkakuvansa. Hullut koirat, yksittäiset terroristit päästetään kentälle demoamaan yhteiskunnan ulkopuolisia ja media saa kauhisteltavaa todellisesta uhasta. Ne, yksittäiset hullut, ne uhkaavat demokratiaa. Ja pankkituen kritisoijat.  

Suuren luokan talousterroristit saavat nyt vapaasti edustaa meitä koska esiintyvät pelastajina. Koska  tuntevat asiantuntevasti aiheuttamansa tuhon.
Vastuunkantajat eivät näytä olevan vastuullisia vaan media on hoitanut ihmisten uhkakuvatriggerit mieltymään aivan muihin epäoleellisiin uhkamielikuviin.
Eurooppa voidaan tuhota taloudellisesti kivikaudelle ja totalitaariseen kontrolliin, rauhassa, kun muutama siirtolainen, fanaatikko, lintuinfluenssa, arjalaisritari ja kettutyttö uhkaavat oikeistoeliitin "sivistystä".

Demokratia uhkaa talouseliitin mielivaltaa.

Meidät on uitettu satujen uneen ollaksemme sokeita todellisten uhkien ja vaarallisen epädemokraattisen pörssi-ideologian ja pankkien "vapauden" suhteen.
Oikeistolaiset eivät ole ihmisten uhkakuvissa. 

Totalitääristä rauhaa voi kutsua rauhaksi mutta tiedämme, mikä julma rauha tästä seuraa.
Valvontaa.
Ihanne EU ei synny totalitarismilla ja yksilöiden kontrollilla kun johtajat riehuvat kontrolloimatta ja vastuusta välittämättä, mitään seuraamuksia tuntematta.
Valtioneuvosto kuitenkin uskoo nyt uuteen liittovaltio-oppiin, jossa kansa on muutettava karjaksi, joka ei tiedä minkä tarkkailun ja toiminnan kohteena se on. Kansa katsoo alas hullujen irtouhkien suuntaan eikä ylös harhanjohtajiinsa.

SUPO ja poliisin mellakkajoukot ovat oppineet 90-luvulla kokoomuksen doktriinin, että vihervasmmistolaiset ovat valtion vihollisia ja suurin uhka valtion viranomaisille.
Kun natsi-Saksa astui valtaan, Euroopan Interpol luovutti vapaaehtoisesti kaikki tiedot poliittisen jaottelun ja rotujaottelun tietokannat uuteen Euroopan puhdistukseen.
Totalitaarisen ideologian tavoitteena on totaalitajunta.
Totaalijärjestys.
Vapaaehtoinen alistuminen vaihtoehdottomuudelle.

Ihmiset haluavat olla voittajia, kun yhteiskunta alkaa olla selviämiskamappailulaji. Kokoomuksen unelma.Sota on USA:n teollisuus

  • Uljas uusi maailma
(engl. Brave New World) on Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaistu tieteisromaani.

  • "Stability," said the Controller, "stability. No civilization without social stability. No social stability without individual stability."

    --(in book refers to mass use of soma to create "stable" citizens who conform to societal norms)


A film project about the power of mass collaboration, government and the Internet.


  • Limnéll : "Tunnusta terrorismin uhka, niin pysyt väleissä USA:n kanssa. Suomessa tämä on ymmärretty" ja "poliittinen johtomme on salannut suhdetta Yhdysvaltoihin. Poliitikkojen tulisi sanoa suoraan, että olemme mukana Afganistanissa tukeaksemme Yhdysvaltoja." ja "Osallistuminen Afganistanin operaatioon oli pakkorako, jolla osoitettiin Suomen olevan samassa rintamassa muiden länsimaiden kanssa. Terrorismista ei ollut uhkaa Suomessa, mutta WTC:n jälkeen tärkeintä oli uhkakuvien yhdenmukaistaminen EU:n, Naton ja USA:n kanssa."Turun yliopistossa 2008-2010 tehty selvitys suomalaisten politiikkatietämyksestä.
Äänestysikäisten suomalaisten politiikkatietämystä tutkittiin Suomessa ensi kertaa kattavasti oikeusministeriön toimeksiannosta 2008.

Ei kommentteja: