tiistaina, elokuuta 16, 2011

Dalai Lama in Finland Video

Dalai Lama video
"Sceptical attitude brings important questions"

- D L

Recorded video: Tallenne tulee  tänne:
http://vodpod.com/watch/15052695-live-webcast-dalai-lama-in-finland-20-8-2011?u=dalai2011&c=dalai2011Tiibetin buddhalaisuus on säilyttänyt Buddhan oppien ohessa myös 10000 vuotta vanhan shamaaniperinteen sulassa sovussa. Muutaman valitun shamaanien transsi on osa heidän todellisuuden tutkimusprojektiaan.

Tiibetin buddhalaisuus on esimerkki pappiskulttuurista, joka oli ensin aatelis - ja luokkayhteiskunta-kulttuurin edustaja mutta muuntui kansan ruohonjuuritason edustajaksi kriisitilanteessa. Harvinaista. Tavallaan luterilaistyyppinen uskonpuhdistus pakon edessä.  

Dalai tunnustaa, että tiibetiläisillä on kansan uskomususkonto ja toisaalta papiston Buddha-mietiskely-viisaususkonto.Tunsiko Jeesus Buddhan opetukset?

Jaakob, Jessen bioveli, puhuu Jaakobin kirjeessä elämän pyörästä.

Ja valintojen tärkeydestä seuraamuksina. Ihminen on sitä, miten hän toimii ja valitsee.

  Jakobin opetuksen voisi ei-juutalaisena tai uusiojuutalaisena käsitteenä nähdä olevan suurpiirteinen tiivistelmä buddhalaisten seuraamuksien karmasta ja 8 osaisen elämänhallinnan tavan/polun pyöräsymbolista. Jeesus asuikin veljensä kanssa sen ajan New Yorkin, Sapphorin, lännen ja idän kauppateiden risteyskaupungin lähellä. Suomestakin on löydetty 2000 vuotta vanha  Buddhapatsas.


Today 20.8.2011 European Tour Finland EU Vierailulla Suomessa. Finnish head of political leaders will not meet him because of China's diplomatical repression.


Videolähetys nettilähetys livelähetys kuuntele verkossa stream listen Tiibetin buddhalainen Suomessa  in Finland teaching Opetus, yle suoraan Baroona Areena Lähetys netti tv paikalla bambuser kuunnella kuvia web pages.


Ei kommentteja: