tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Tasapainottomille tasapainoa - Vuoden Huuhaa-palkinto Power Balance

Tasapainottomille tasapainoa - Vuoden Huuhaa-palkinto Power Balance.

Muuten... en ole sitä mieltä että Karthago on tuhottava.

 Eli suggestioparantamiselle olisi luotava valvotut puitteet; sallittuja suggestiohoitajia, joiden "hoitosessiot" äänitetäänsekä suggestiohoitajien olisi myös luettava joka session aluksi minuutin selostus siitä että avustavat hoitomuodot eivät korvaa lääkitystä.

Lume-lääkkeet ja vaihtoehtohoidot ovat joissakin vakavissa testeissä hyvin voimakkaita ja vaikuttavia tapoja. Koska ihminen on suggestiivinen olento. Joka päivä, joka tilanteessa. Muuten ei olisi mainontaa.

.

3 kommenttia:

Rauno Rasanen kirjoitti...

[Otetaan uusiksi. En siedä kirjoitusvirheitä, vaikkei niiltä voikaan välttyä]

*
Olet se sinäkin mahdottomassa ristiriidassa itsesi kanssa, jos olen myös minä.

Yrität olla rehellinen valehtelemalla - siis uskottelemalla, että mainokset ja kaiken maailman virtuaali-imagot ovat muka todellisia identiteettejä.

Harjoitako tällaista perisynnin palvontaa vain työsi puolesta vai ihan oikeastiko uskot valheeseen?

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Psykoanalyysin kannalta olen iennyt suggestion voiman jo kauan mutta kun jatkuvasti tulee ällistyttävän tehokkaita lumelääketuloskai niin kyllä se ihmiskunnan vanhin lääkehoito eli lumehoito on vaan aika tehokasta.

Mainosidentiteetit nyt ovat sitten ihan oma filosofis-eettinen ongelmansa mutta ilman suggestiotehoa ei olisi mainostajilla halua laittaa valtavaa osaa budjetista mainoksiin.

Rauno Rasanen kirjoitti...

No joo. Tottahan tuo suggestion voima tietty on. - Hmm. - Ihan kuin alkaisit saada minut uskomaan valheen parantavaan voimaan - -.

[Kauniita typoja sinulla muuten [olet ilmeisesti huumorintajuinen mies ;/].