torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Vihreä uraputkiliitto - vihreä ydinvoima?


- Miltä se olisi näyttänyt, jos olisin koko ajan kajottanut kahden puolesta, Pekkarinen kysyy. http://www.verkkouutiset.fi

Onko talutushihnassa kulkevien vihreiden olennaisin tunnuslause nyt "Olemme voittajien puolella, hintaan mihin hyvänsä"?

Voittajien hallituksessa ainakin. Vähän vikinää mutta paljon hellyyden kaipuuta oikeassa sylissä.

Paskoja ranskalaisia ydinvoimaloita, Areva:n koerakennelmia ollaan nyt rakentamassa lisää Suomen teolliseksi rahanlähteeksi.

Viher-lojaaleja nyt löytyy yhä, jotka eivät halua vaatia vihreiltä poliitikoilta hallituskapinaa ja selkärankaa edes seinää vasten: 

"Live to fight another day" ..?

What the hell?
This is The Day.

Vihreiden täytyisi toimia nyt suoraan ja ilman uratietoista konsensusryömintää.

Itsehän he ovat vannoneet kansalaisille ihanteista ja ostaneet vaaliääniä lupauksilla, ydinvoimavastaisena puolueena!

Ilman vastavoimaa ei ole politiikkaa vaan vain hallintoa, hallintokäytänteitä ja salaisia valmisteluja.

Vihreillä ei ole mitään terävää profiilia, rajapintaa. 
Ja kun ei ole profiilia, ei ole uskottavuutta.

Kun ei ole uskottavuutta, ei ole poliittista linjaa, on vain tyhjiä sanoja, ammattipoliitikkojen oma vihreä sisäpiirikerho, uraputkiliitto. Vihreiden on myllättävä hallitus ja tarpeen vaatiessa erottava hallituksesta. 

Vihreät menettävät mukavasti nousseen kannatuksensa, jos eivät toimi sanojensa mukaan. Vihreistä on tullut toinen oikeistolainen käsikassarapuolue RKP:n rinnalle.

Vihreillä ei ole mitään mahdollisuutta nousta valtapuolueeksi näin selkärangattomalla myötäilyllä.

- Kokoomus on onnistunut vedättämään koko muuta hallitusta.
Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on pettynyt hallituksen iltakoulun päätökseen ydinvoiman lisäämisestä.  Paavo Arhinmäki vastustaa ydinvoimapäätöstä. Ydinvoimapäätökseen kytkettyä "risupakettia" Arhinmäki pitää poliittisena teatterina.
- Hallitus kääri risupakettiinsa jo aiemmin EU:ssa tehdyt laillisesti sitovat velvoitteet. - IL

Ei ihme, jos äänestäjä on yhtä pihalla kuin vesisateessa
piknikillä istuva pakkovapunviettäjä. - Outi Popp

Nyt kun vasemmisto ja sosiaalidemokraatit painivat ideologisen häpeäkrapulan ja katumuksen kanssa Lipposen ultrakapitalistisen projektin jälkeen, olisi vihreiden kaikin tavoin ehdottomasti sanouduttava irti periaatteittensa vastaisesta oikeistoeetoksesta ja -toiminnasta ja toima sanojensa mukaan. Demarinuoret varsinkin kaipaisivat moraalista selväjärkisyyden ohjastusta.

Vaikka varakkaista suvuista olevat vihreän eliitin linjanvetäjät inhoavat sosiaalidemokraatteja, aika olisi kuitenkin istua pöydän ääreen sosdem-johdon kanssa. Ei vihreän eliitin vallanhimoa ja uraputkea ammattipoliitikkoina voida puolustaa kun on kysymys puolueen linjasta, puolueen äänestäjien linjasta.

Äänestämättömien kyyninen puolue nyt vain kasvaa tämänkin konsensuksen seurauksena. Suomettuminen on johtanut yksipuoluejärjestelmään, jossa kaikki alistuvat ja taistelua pidetään mahdottomana.

Johdonmukaisuus edellyttää linjasta poikkeamattomuutta.

Johdonmukaisuudella vihreät voisivat olla oikea puolue.

Oikea polittinen vastavoima, jota sitten kansalainen voisi haluta äänestääkin, kun tietäisi että saa mitä äänestää.

Täysin katastrofivalmis sekundalaitos on juuri nyt valmistumassa veronmaksajien rahoilla, tietysti myös vihreiden siunaamana, huikeasti yli hirvittävän budjetin ja ennen valmistumista sitä täytyy vielä korjata. Veronmaksajien rahoilla tehdään ranskalaista tuotekehittelyä Suomessa. Eikä kukaan päättäjä joudu vastuuseen säteilevän sekundan roudaamisesta Suomineidon helmoihin.

Fennovoiman Ydinvoimalobbaajien ja päättäjien tulisi asua lainvoimalla puolalaisten halpatyövoimalla rakennetun ydinvoimalan vieressä, ylpeästi.

Ydinvoimalobbarin käsikirjasta


Poliitikon on kuljettava omaa linjaa, muuten poliitikolla ei ole omaa linjaa.

Vihreä on jo aika sinistä. Uraanin louhintapaikat ovat ympäristökatastrofi mutta sehän sopii vihreille, jotka vain puolustavat mitäänsanomatonta hiilidioksidihömppää Kiinan porskuttaessa saastetta ilman rajoituksia. Vihreät ovat saaneet läpi suureteollisuutta rikastuttavat säteilevät sekunda"säästö"hehkulamput - ja vastustavat lain voimalla ympäristölle saastettoman kevyesti tuotettavien hehkulamppujen valmistusta.


Vihreiden ja vasemmiston todellinen tulikoe on jo alkanut. Kuntien pohjavesien yksityistämisen lainsäädäntöä valmistellaan jo.

Vesi on happea. Sitä ei voi myydä asukkailta pois.


Ideologiset erot näkyvät puolueohjelmissa, mutta hallituspolitiikassa ne eivät realisoidu selkeästi, pohtii viestinnän tutkija Anu Kantola.
"Äänestämällä on vaikea vaikuttaa politiikkaan." HSsekä
A-talk  Ydinvoimaa!

Vieraina mm. Hanna Halmeenpää
Pro Hanhikivi ry:stä, elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen
ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki.Katso myös Areenalta -  Dokumenttiprojekti:
Sokkihoito Shock Doctrine  
 

Pekkarinen:
Nolla ydinvoimalaa
oli tsoukki


 
Mä en haluu kuolla tänä yönä
- Video Live

Elokuvat Helsingissä poistuvat menot hs fi menopalsta Elokuvakulttuuri tragedia draama eurooppalainen elokuva.Ja

Ei kommentteja: