tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Religulous-elokuva ilmaiseksi netissä - Youtube, nettivideot

Bill Maherin mahtavan hauska ja ironinen

nyt nähtävissä netissä alkuperäisen kokopitkänä versiona. Elokuvan voi katsoa kokonäyttötilassa, ruudun alalaidassa ruudun ja nuolen symboli.

Kuinka koomista uskonnollinen viihde ja maailmankuvan ymmärrystä rajaava fundamentalismi voikaan olla. Ristiriitaista ja keinotekoista kuin Disneyland. Watch full length Religulous-film online.

Tarjoana Atheist Nation. Flash-katselusivu joka selaimelle. En tiedä, kuinka kauan elokuva on tarjolla katsottavaksi. Vaihtoehtoinen perjantai-illan viihdeläiskäys.

Kuten hypnoosi ja suggestio, niin monet mm. uskonnollisten instituutioiden rituaalit ja ekstaattiset showt (kaatamiset, kielilläpuhumiset, mind reading, puhdistaminen) käyttävät mielen ohjailuun arkijärjen ja talonpoikaisjärjen ohittavaa vieraannuttamiskokemusta.

Luodaan stressaava ja kiihottava ristiriitatilanne esim suurilla ja mahdottomilla odotuksilla.

Esimerkiksi vaikuttamistilanteessa puhutaan niin oudosta ilmiöstä ja niin tosissaan järjen ylittävästä käsitteestä, että ihmisen arkijärki menee yksinkertaisesti oikosulkuun ja ihmisen yksi ratkaisu on suggestiivisesti suostuvainen ryhmäemootio.

Ihmisen sosiaalisuus on aina jonkin verran suggestiivista, mukautuvaa, matkivaa, samankaltaisuuteen harmonisoivaa. Suggestion tavallisin seuraamus on usein kiihottuva ekstaasi tai stressitöntä, kritiikitöntä ja huoletonta olotilaa korostava enstaasi.

Ihmisen sosiaalisuus on usein myös suomettumista, rajautunutta suggestiivisuutta alistumisena, esim. ryhmän äänekkäimmän ja päällekäyvimmän ilmaisuun sopeutumista ja sen matkimista. Koulukiusaaja tekee omasta ahdistuneisuudestaan hauskan shown, joka piristää ja hauskuuttaa - niitä, jotka ovat kiusaajan puolella.

Jos olette huomanneet television hypnoositaiturien ohjelmista niin hypnologit lähes aina koskettelevat ja siirtelevät jatkuvasti ilman lupaa suggestoitavaa ihmistä. Näin he osoittavat yksilölle hallitsevansa ehdottomana auktoriteettina tämän yksilön rajoja ja sijaintia itsestäänselvytenä - tai jopa hallitsevansa yksilön alitajuntaa, käsitteiden tulkintaa, yksilön tilannekohtaista sosiaalista tehtävää.

Hypnologin nopea puhe on myös tilanteen kaappaamista ja omituiset lauseenjärjestykset ovat myös tätä samaa suggestiivista tietoisuuden kaappaamista. Subjektista pyritään tekemään objekti ja jos subjekti lähtee hypnoottiseen leikkiin mukaan, hän luopuu stressaavasta tilanteen tulkinnasta ja saa varmuuden ja rauhan totellessaan suggestiokäskyjä antavaa auktoriteettia.

Siksi lasta on opetettava epäilemään, arvioimaan ja sanomaan kovaan ääneen aina oma mielipiteensä, jotta hän ei uskoisi esim. kiusaajan, pedofiilin tai uskonnollisen häirikön olevan päällekäyvänä auktoriteettina aina automaattisesti oikeassa niin kuin tavanomaisen varmat, jumalallisen ylimieliset aikuiset aikuisen roolissaan.

KEYWORDS:: Uskontotiede uskonnolliset liikkeet lahkot lahko lahkojohtaja johtaja transsi enstaasi fundamentalismi nokiamissio nokialiike nauruherätys sana karisma helluntai helluntailaiset helluntailiike karassana kansan raamattuseura kansanlähetys kräsä krs kl manaaminen kirous siunaus rukous profetia profetiat uskonnonopetus et opetus opetussuunnitelma uskonnonopettaja opettaja saarnaaja pappi ennustus itseään toteuttava tarot kortit tarotkortit tähtikartta horroskooppi horroskooppimerkit astrologia ennustajat helsingissä puhelinpalvelu puhelinennustajat henkilökohtainen tulevaisuus aura astraali nousevan auringon talo karma auran uhdistaminen.
.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmaista my ass. Elkuvan tarjoaja Megavideos antaa katsoa vain 72 minuttia videota per päivä per IP osoite. rajoitus poistuu vain rahalla.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

No joo, niinpä. Mutta leffan hauskin osuus on tuo 72 min.

Anonyymi kirjoitti...

Leffa ilmestyy kuulemma huhtikuussa DVD:nä. Pakko hankkia. t. Belsebub