keskiviikkona, elokuuta 29, 2018

Soini ja Sauli sotaa tuomassa


Soini on vain seuraamus.

Rahaeliitin eli pörssin sotatalous on aivan jokaisen europuolueen eli eduskunnan geopolitiikkaa. Perussuomalaiset ja vasemmistoliitto jatkavat Suomen miehittämistä tukemalla natomaiden geopolitiikkaa ja hyväksyen amerikkalaisten upseerien toiminnan joka päivä Suomen armeijan johtajina ja kaapatessa valtaa armeijalta kohti totaalimiehitystä ja talvisotaa.

    Sotaa, sotaa suomalaisille.

CIA on saanut rauhassa värvätä ja luoda vieraan vallan vaikutusta 70 vuotta Suomessa ja lahjoa myös demareita ja SAK:ta uskolliseksi sotataloudelle ja pörssikapitalismille. Suomalaiset uhraten.

Soinin demagogia
on fasistinen koska hän nostaa sille tyypillisesti vasemmiston "suurimmaksi uhaksi" kuin Reagan ja samalla irvokkaasti vie nyt Suomea Amerikan sotiin SEKÄ pitää rajat auki cia-mossadin väestönsiirrolla ja tukee Amerikan terroristeja Kiovassa ja Turkissa, kertakaikkiaan naurettava valehtelija, vaarallinen valehtelija sekä uskomaton Vatikaanin valehtelija koska ei todellakaan pidä palopuheittensa mukaisesti kansan puolta vaan Wall Streetin kumartaen kaikessa.

Halla-aho
jatkaa Soinin ja Kataisen äärioikeistolaista vimmaa Kekkosen yliielisyyttä matkien.

Mussolinikin ylpeili kunka hän on rahaeliitin palvelija ja rahan avulla koskematon ja ihailtu. Venäjäviha on Ruotsin kolonisatioeliitin suurie tekosyy Suomenkin valloittamiselle, pois pakanuudesta paavin vallan sivistykseen. Nato on vain venäjävihaa luomaan eliitille tekosyitä feodaaliseen valtaan.



Yle poisti koko kommentoinnin 29.8.08 propaganda-uutisestaan "median puolueettomuudesta ja vapaudesta" tämän jälkeen    

Kommentti:
”Mitä ulkomaan uutisiin tulee, niin olette varmaan huomannut että suomen sekä monet muut länsimaalaisten hallinnassa olevat mediat, olipa ne euroopassa tai muualla, toistavat papukaijan tavoin, lähes kaiken sen mitä USA:n sekä Englannin valtavirtamediat toistavat, jopa ihan samaan aikaan, ilman että Suomi olisi millään tavoin ollut osallisena asioiden tutkimisessa, mutta silti puoltavat heitä lähes kaikessa (samalla itseään koska toistavat niitä). Suomen media toki puoltaa USA:n demokraatteja. Esimerkiksi, muistatte Irakin sotaan johtavista seikoista (massatuhoaseista, WMD). Kyseinen tilanne on osoitettu ja myönnetty virheelliseksi tai valheeksi. Miten suomen media oli mukana siinä sodan rummutuksessa? Ennen kuin USA lähetti joukkoja Irakiin, USA:n medialta alkoi useiden kuukausien ajan rummuttamaan sotapropagandaa, valheellisin motiiveihin perustuen, Suomi oli innokkaasti mukana levittämässä sitä propagandaan Suomen kansalaisille, monen kuukauden ajan. Kyseinen tilanne ei ole ainutlaatuinen. Mitenkä Englannin Skripal tapahtuma on edistynyt? Onko Suomen median mielestä Englanti antanut yhtäkään todistetta Venäjän valtion syyllisyydestä tapahtumaan, muuta kuin, "suspect, highly likely, sources says this and that?". Mitä Sauli Niinistö asiasta päätteli? Ei mennyt kuin muutaman päivää niin Niinistö "sankarin lailla" tuomitsi Venäjän saman tien, saamatta ainuttakaan todistetta Englannista, osoittamaan Venäjän syylisyydestä. Miten sitten media käyttäytyi? Suomen valtavirtamedia ryhtyi rummuttamaan saman tien Venäjän syyllisyydestä, Englannin puolesta kenties, Niinistön puolesta, vaiko totuuden puolesta, asia jota he eivät olisi millään tieteellisin keinoin pystynyt vahvistamaan taikka saamaan todistetta, mutta silti he tuomitsivat Venäjän saman tien. Täytyy myöntää että oli MM-jalkapallon aikana Mediat olivat hyvin hiljaa koko Skripal asiasta, mutta sen jälkeen alkoi median Skripal rummutus, yhtäsoittoa myös suomen medialta.
Ei ole salaisuus, että tosiasiasiassa kansainvälistä valtavirtamediaa hallitsee hyvin pieni joukko ihmisiä ja muutaman jättikorporaatiota (joilla on selkeä poliittinen agenda tai toimivat valtion kanssa yhteistyössä taloudellisista syistä) , jolta pienemmät maat sitten kopioivat uutisensa valikoidusti (mitkä lienee kriteerit), ja siirtävät sen kansalleen ja kertovat että kyllä se näin on vaan kun Englanti tai USA niin sanoo. Suomen kansalaisille uskotellaan että Englanti sekä USA on täysin vilpitön ja heillä muka olisi mitään poliittista agendaa, mitään syytä ihmisten harhaanjohtamiselle, sodat ovat muka täysin kannattamatonta bisnestä maassa jossa käytetään armeijaan yli naurettavat 700 miljardia taalaa, siihen vielä muutaman sata miljardia lukemattomille tiedustelupalveluille tai heidän kumppaneilleen. Minua ihmetyttää että miksei noi 300 sanomalehteä haasta Facebookkia, Googlea, Youtube, Twitteria siitä että ne kieltävät draconian tavoin sananvapautta. Lieneekö syy siihen että tavalliset kansalaiset pystyivät jakamaan tietoa vapaasti kyseisissä meidioissa, asioista jotka eivät miellytä valtavirtamediaa, sillä on valtavasti asioita mistä valtavirtamedia ei edes puhu tai tiedä, saatikka että heillä olisi ymmärrystä tai moraalista voimaa keskustella, jullkaisen ainoastaa hyvin valikoituja otsikoita, ja nekin usein kerrotaan hyvin suppeasta perspektiivistä. ”




Sakari Linden
Ranskassa ja Suomessa on järjestetty tänään suurlähettiläspäivät. Pariisissa puhui presidentti Emmanuel Macron ja Helsingissä ulkoministeri Timo Soini. Kummankin EU-poliitikon viesti oli hyvin yhteneväinen kummankin korostaessa EU:n sotilaallista ulottuvuutta. Eroavaisuudet liittyvät siihen, että Macron korosti EU:n irtiottoa Yhdysvalloista, mistä Soini puolestaan vaikeni.
Taustana tämänpäiväiselle on Ranskan ja Suomen juuri solmima kahdenvälinen puolustusyhteistyösopimus, jonka osana Suomi on ilmaissut kiinnostuksensa osallistua Ranskan tekemään aloitteeseen EU:n interventiojoukoista. Tähän puolestaan liittyy ulkoministeri Soinin tämänpäiväinen korostus Afrikasta Suomen ulkopolitiikan kärkihankkeena. Suomi pääsee tekemään interventioita Afrikkaan Ranskan taloudellisten ja suurvaltapoliittisten intressien puolesta. Magnifique?