tiistaina, elokuuta 28, 2018

Vaiheistus eli runttaus Sipilän malliin


Sipilän viimeisin informaatiosodan semanttinen syöksähdys on Vaiheistus A-studiossa.

Että tarvitaan vain Vaiheistus, valheiden vaiheistus, takinkäännön vaiheistus "lupauksin" - ja terveydenhuollon tuhoaminen eteneminen sujuvasti.

Soinilta on opittu paljon. Kekkoselta on opittu paljon. "Maan isä". Tunneviittauksia, isä-velvollisuuden viittauksia - täysin absurdisti. Massamedian vakuuttamana.

 
Keksitään keinotekoisia nimikkeitä aina kun mediassa tai eduskunnassa järki alkaa pilkahdella niin toimitaan kuin pappi, isketään pöytään vaikeita teologisia tuntemattomia käsitteitä, vasemmistolta varastettuja käsitteitä - niin pappi on aina oikeassa  kun uhkaa paljastua saalistajaksi.
 
Muutosta ja pohjoismaisen mallin tuhoamista on nyt 29 vuotta ajettu "kehitys"-diskurssilla. "Tehostamis".

"Muutos" esitetään sisältönä.  Ei se ole mikään sisältö vaan ideologinen onnistuneen pohjoismaisen mallin purkaminen on se sisältö harhautusdiskurssilla - massamedian vakuuttamana. Eliitin politiikka tuloerojen kasvattamiseksi.

  Feodalismia kivoilla sanoilla. Julmuutta papillisena "vastuuna". Kirkko suurimpana esikuvana eliitin keinoille.

 
Ideologinen keskustelu on kielletty vaikka poliittinen eliitti ja rahaeliitti ovat kääntäneet täydellisesti poliittisen toiminnan perusteet takaisin feodalismiin pois ihmisarvosta ja yhteiskuntasolidaarisuudesta.

Eliitin keskus on aina eliitti: eliitin media kielsi hysterian keinoilla 1989 eliitin aiheuttaman keinotteluromahduksen analyysin ja Viinanen kiljui televisiossa vuosia kuinka kansa on syyllinen vaikka eliitti lopetti säännöstelyn ja aloitti pörssi- ja valuuttavedonlyönnin - kohti tuhoa.


Pankit eli tuhon keskusket pelastettiin ja kansa laitettiin maksamaan uusliberalismin kaaos. Ja yhä laitetaan koksa kansa ei herää poliittisesti näkemään poliittinen huijaus ja informaatiosota "uudistuksina".

Eliitti rikastuu, eliitti hurraa, elitti on ilman verotusta ja kutsuu amerikkalaisia sodan käynnistäjiä Suomeen eduskunnan ohi.

Siinä teille politiikkaa kun kansa on saatu uskomaan eliittiin.


.

Ei kommentteja: