tiistaina, kesäkuuta 05, 2018

Vaiheistus eli runttaus Sipilän malliinSipilän viimeisin informaatiosodan semanttinen syöksähdys on Vaiheistus A-studiossa.

Että tarvitaan vain Vaiheistus ja terveydenhuollon tuhoaminen eteneminen sujuvasti.

Soinilta on opittu paljon.

Keksitään keinotekoisia nimikkeitä aina kun mediassa tai eduskunnassa järki alkaa pilkahdella niin toimitaan kuin pappi, isketään pöytään vaikeita teologisia käsitteitä niin pappi on aina oikeassa.


Muutosta ja pohjoismaisen mallin tuhoamista on nyt 29 vuotta ajettu kehitys-diskurssilla.

Muutos esitetään sisältönä. Ei se ole mikään sisältö vaan ideologinen onnistuneen pohjoismaisen mallin purkaminen on se sisältö. Eliitin politiikka tuloerojen kasvattamiseksi.


Ideologinen keskustelu on kielletty vaikka poliittinen eliitti ja rahaeliitti ovat kääntäneet täydellisesti poliittisen toiminnan perusteet takaisin feodalismiin pois ihmisarvosta ja yhteiskuntasolidaarisuudesta.

Eliitin keskus on aina eliitti: eliitin media kielsi hysterian keinoilla 1989 eliitin aiheuttaman keinotteluromahduksen analyysin ja Viinanen kiljui televisiossa vuosia kuinka kansa on syyllinen vaikka eliitti lopetti säännöstelyn ja aloitti pörssi- ja valuuttavedonlyönnin - kohti tuhoa.


Pankit eli tuhon keskusket pelastettiin ja kansa laitettiin maksamaan uusliberalismin kaaos. Ja yhä laitetaan koksa kansa ei herää poliittisesti näkemään poliittinen huijaus ja informaatiosota "uudistuksina".

Eliitti rikastuu, eliitti hurraa, elitti on ilman verotusta ja kutsuu amerikkalaisia sodan käynnistäjiä Suomeen eduskunnan ohi.

Siinä teille politiikkaa kun kansa on saatu uskomaan eliittiin.


.

Ei kommentteja: