perjantaina, elokuuta 03, 2018

Suomi sitoutui 2011 chemtrail-levityksiin, ilmastonmuokkaukseen


2011.

Suomi allekirjoitti silloin sopimuksen "ilmakehän viilentämisestä".


Suomi osallistui virallisesti ficca-projektiin 2011, ja teema oli "ilmaston muokkausta lentoaerosolein". Ville Niinistöltä (vihr) pyydettiin vastausta ja kuinka ollakaan; koko projekti katosi ympäristöministeriön sivuilta.

Hesarin tuore kiistämisartikkeli valehtelee.

Jukka Johannes Paavali Uusitalo -- "Tämä on suoraan ilmatieteenlaitokselta -Cool-projekti:

- Ilmaston viilentäminen aerosoliteknologioilla (COOL)

" Hankkeen tarkoituksena on verrata kolmea ”nopeaa” ratkaisua ilmaston viilentämiseksi. Ensimmäinen näistä on mustan hiilen (noen) päästöjen vähentäminen, toinen sulfaattiaerosolien injektoiminen stratosfääriin ja kolmas valtamerellisten pilvien ”valkaiseminen” tuottamalla merivedestä pilvien ydinhiukkasia."
– " Noen päästövähennyksillä oletetaan olevan ilmanlaatuhyötyjä etenkin Aasiassa kun taas sulfaattiaerosoli- ja meripilvi-tekniikoilla arvioidaan olevan merkittäviä haitallisia sivuvaikutuksia, kuten stratosfäärin otsonikadon lisääntyminen ja häiriöt monsuunisateissa, tähdentää hankkeen vetäjä Ari Laaksonen. Lisäksi esimerkiksi stratosfääriaerosoli-tekniikan kansainvälinen hallinnointi ja siihen liittyvät ympäristöoikeudelliset kysymykset ovat haastavia." 
     http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/126286

Tämä levitetty alumiini ym nyt kiihdyttää metsäpaloja Ruotsissa ja kaikkialla ennennäkemättömästi.

 Seinältä:
  • " Mun veli asuu Ruotsissa ja hän kertoi minulle tänä aamun näin: Eilen ruotsin turvallisuuspoliisi ilmoitti ruotsissa olevan tuhansia vaarallisisa islamistiakivisteja. Pian ne yrittävät ottaa valla koko maassa. Saksassa löytyi viime syksynä islamistien piilottamia aseita, joita oli valtavat määrät myös panssaritorjunta-aseita. Varustelevat sisällissotaan...ja Täällä ilmoitettiin tänään, että heinäkuu on ollut kuumin ruotsissa 260 vuoteen!!! Ja islamistit eikun sytyttelevät lisää tulipaloja. Eilenkin syttyi 15 paloa yhdessä pikkukaupungissa muutaman tunnin sisällä. Teiden varsilta on löytynyt kotitekoisia palonsystyslaitteita useitakin. Näin ruotsissa."


Katsokaa taivaalle ja nähkää aivan uudenlaiset tuntikausia venyvät paksut chem-vanat ja siimamaiset venyvät chem-pilvet, chemcloudsDemokratian tuho, alistamispolitiikka 
Manage

2 kommenttia:

ertzsi kirjoitti...

Tällaisen huuhaan voisi jättää levittämättä. Soitin ilmastotutkimuksen asiantuntijalle ja hän kertoi, ettei mitään ilmaston muuttamista kemikaaleilla olla tekemässä. Siis ilmaston, paikallisten sadekuurojen tekemistä kylvämällä tiivistymisytimiä kyllä tehdään, mutta pienimuotoisesti ja paikallisesti.

Kemikaalivanahuuhaa jäytää uskottavuutta isänmaalliselta toiminnalta, samaan tapaan kuin esim. Arto Laurin esittämät täysin tuulesta temmatut väitteet ydinvoimasta.

Eero Tillanen

Henri Mäki-Tuuri kirjoitti...

Hei. Saisinko ilmastotutkimuksen asiantuntijan nimen. Puhelinnro varmaan löytyy laitokselta missä työskentelee. Kiinnostaa nuo sateenteko systeemit kun on niin kuivaa... Kiitos