lauantaina, marraskuuta 25, 2017

EU:n diktatuuri etenee vauhdilla - Suomen itsenäisyys ja luonnonvarat annetaan pois


Vain muutaman euron tähden - integraatioloikka 

- hyvä yhteenveto EU-huijauksesta, Euroterrorin korruptio ja itsenäisyyden luovuttaminen eli resurssien, armeijan, demokratian luovuttaminen pois eurokapitalismiin, supereliitin kaappausoperaatioon. Väestönsiirron aloittaminen on osa lannistamisprojektia: luodaan hämmennystä, kaaosta, väkivaltaa, kansallisvaltio demonisoidaan väestönsiirron vaatimuksilla "globalisaationa" ja samalla vaatimuksia olla maailmanparantajia ilman itsesuojeluvaistoa. Samalla kielletään puhumasta EU:n imperialismista ja hyökääyssotien moralittomuudesta US Amerikan imperialismin mukana. Kaikki esitetään vastuuna.

     Kuuntele:
Mikko Hamunen
II


Eilen kuullussa radio-ohjelmassa ”Lähde ja Hämäläinen” arvuuteltiin, tuleeko keväällä 2018 maakuntavaalit vaiko eduskuntavaalit. Jos jälkimmäinen vaihtoehto toteutuisi, niin se voisi pelastaa Suomen vuosisadan puhallukselta.


Vieraina Kuntaliiton sosiaali- ja terveysjohtaja Tarja Myllärinen ja HUS:in toimitusjohtaja Aki Lindén.
AREENA.YLE.FI
IIIMeri-Lapin kuntien ja Mehiläisen ulkoistamissopimus…
UUSISUOMI.FI

IV

Eilen YLEn teksti-TV:ssä oli uutinen kahden Niinistön lausunnoista sotaharjoitusten aiheuttamasta kohusta. Jompikumpi ei puhunut totta.
Puolustusministeri Jussi Niinistö sanoi, että hän oli keskustellut presidentti Sauli Niinistön kanssa sotaharjoituksista sekä ennen kohua että kohun aikana.
Presidentti Niinistö taas sanoi, että hän oli kuullut harjoituksista vasta 3-4 päivää sen jälkeen, kun puolustusministeri oli kertonut asiasta MTV:n uutisissa.
Mikä on totuus?

#presidentinvaalit2018 #Pressiklubi
@yleastudio @hsfi @yleuutiset #superlauantai @keskusta @demarit #sipilä #orpo #suomi100 #sote

https://youtu.be/ebCz69aH4xg via @YouTube

Ei kommentteja: