tiistaina, elokuuta 14, 2018

Ruotsi palaa ja eurojuntan valta kasvaa valtioiden tuhoamiseksi

Ruotsi palaa ja eurojuntan valta kasvaa valtioiden tuhoamiseksi.

Suunnitelma etenee.

EU ja rahaeliitin liittovaltio - diktatuuri uuskolonisaation keinoin, jyräten ja tuhoten kansallisvaltiot.

Valtio-oppi tuhotaan fasistisella EU:n ja USA:n äärioikeistolaisella, feodalistisella "keskushallinto"-opilla keinotekoisen viheroikeiston ja valevasemmiston avulla.

Itsehallinta kun tuhotaan, tuhotaan demokratia ja väestönsiirrolla identiteetti ja solidaarisuus. Tätä kaaosta varten EU perustettiin niiden pankkiirien ja suuryritysten toimista jotka loivat myös natsit omaksi välineekseen. Imperialismi-sana on korvattu nyt kätevästi sanalla "globalisaatio" ja eliittifasistit saavat vaatia nyt uusimperialismia ja valtioiden tuhoamista uudessa maailmanjärjestyksessä. Ruotsissa on 80 no-go -aluetta jonne ambulanssi ei saa mennä ilman poliisia.

Ruotsi palaa, mikä show.

Terrorismi natiiveja vastaan on jatkunut yli 15 vuotta Ruotsissa tulella ja hyökäyksillä naisten kimppuun  ja poliitikot ovat suojelleet sitä tunnustamatta pitäkseen väestönsiirto-kulissit pystyssä.  
  • Tämä on hybridisotaa. Väestönvaihtoa. Europolitiikan ja elitismin ydin roomalaisen imperialismin vanhoja keinoja ja sen elitismiä jatkaen: Hajota ja hallitse. Vatikaani toi Suomeen ruotsalaiset maahanmuuttajat jotka saivat varastaa suomalaisten maat ja tappaa suomalaisia tekosyillä, kolonisaation uudella "lailla" - oletko unohtanut miten vanhaa länsieliitin politiikkaa tämä terroripolitiikka on? 

Löwfen eliitin edustajana kutsuu fanaatikkoja, eurooppalaisia vihaavia ja lukutaidottomia maahan miljoonan ja sitten ihmettelee.

Loistava palvelija Rockefellerille, Vatikaanille ja Sorokselle, esimerkillinen uuskolonisaation asiamies. Kai olette lukeneet mitä Paavi puhuu - eurojuntan kanssa linjassa - Euroopan suurimpien muurien suojaamana? Eurooppaan tuodaan eliitille sopivaa palkka-armeijaa. Maahanmuuttajilla on huikeasti etuoikeuksia natiivien ohi eikä kysymys ole inhimillisyydestä vaan kaaosprojektista, valtion lakien hajottamisesta rahaeliitin suunnittelemalla hajoitus-kolonisaatiolla. Tasa-arvo tuhotaan tuhoamalla tasa-arvo vetoamalla tasa-arvoon. Köyhillä natiiveilla ei ole samoja oikeuksia kuin väestönsiirtosotilailla eliitin suuressa visiossa pakottaa maailmanhallitus ja tuhota eurooppalaiset identiteetit.

Ideologista sotaa myös palavina autoina, tyypillistä klaani-mafiatoimintaa, myös signaali omille jäsenille aktivoitua, ottaa valta kaikin tavoin, julistus fanatismista, voimantuntoa kohti laajempaa vallanottoa. Itsestään selvää kun otetaan vieraita sovinisteja ja rasisteja elätettäväksi.


Sivistysvaltiossa ei ole uskononvapautta. Laki eli yhteishyvä estää ja rajaa uskonnon toimintaaja valtaa. Paitsi EU:ssa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa.

Europoliitikkomme ja armeija ovat selvästi päättäneet että suomalainen yhteiskunta romahtaa ja CIA EU NATO päättävät Suomen alueen käytöstä ja sodista.

  • Sisäministeriö väittää että Suomen on otettava kaikki väestönsiirto vastaan, miljoona ihmistä on EU-virkamiesten "suunnitelmassa".

      Perustuslaki taas kieltää selkeästi ja vahvasti haittamaahanmuuton Suomeen. 
    Että valtioita ei ole eikä Suomen ole vastustettava natomaiden & CIA mossadin hyökkäyssotia ja niiden väestönsiirtoja.  Eduskunta on hiljaa kun amerikkalaiset upseerit toimivat Suomen armeijan sisällä ja hoitavat kaiken koulutuksen CIA-geopolitiikan mukasiesti. CIA ja USAID käynnisti Ukrainan kaaoksen ja vallankaappauksen, Suomen kauppasota Venäjää vastaan on vain CIA:n propagandaa ja hybridisotaa. Vallankaappaus etenee kaaoksen varjolla. 

Poliittinen eliittimme ei puhu oman talouden ja valtion suojelusta kansalaisten hyväksi elintason nostamiseksi vaan suurfirmojen & eliitin vallankaappauksen ja liittovaltio-poliisivaltion & orjatyön edistämisestä: satuja ja PR-valheita jotta eliitin veronkiertoa yli 40 miljardia voitaisiin jatkaa ja pohjoismainen malli tuhota pala palalta 
  •   "suomen-sata-uutta-mahdollisuutta"



Kreikkakin palaa.

Kreikka on selvä kuva siitä mihin eurojuntan ja pankkiirien valta pyrkii: totaliseen alistamiseen poliittisella terrorilla: Kreikalta kiellettiin eurojuntan toimesta rahaeliitin verottaminen Kreikassa. Vain laina-ansa tarjottiin ratkaisuksi.





Suuri vitsi - vastuuton euroeliitti jatkaa vitsailua kaaospolitiikastaan

ILTALEHTI.FI
Organisoidulta vaikuttavat rikokset tehtiin Suur-Göteborgin ja Trollhättanin alueella












Suomen hallitukset suuntaavat rahat väestönsiirtoon ja natiivikansalaisten pahoinvointi kasvaa valtion väkivallan alla

  • Long Playn uudessa jutussa kerrotaan, että lapsille määrättyjen psykoosilääkkeiden määrä on kasvaa kiihtyvään tahtiin. Niitä määrätään pääasiassa muihin ongelmiin kuin psykoottisiin oireisiin – tyypillisesti käytöshäiriöihin. Sivuvaikutukset ovat rankkoja ja pitkäaikaiskäytön vaikutuksia kehittyviin aivoihin ei tunneta. (Pitkä juttu on maksumuurin takana, mutta sivuilta löytyy lukunäyte [jutun alku] ja kirjoittajan haastattelu.) Alueelliset erot ovat valtavia: Kymenlaaksossa joka sadas alle 13-vuotias poika syö psykoosilääkkeitä, Keski-Pohjanmaalla joka tuhannes.

LONGPLAY.FI
LP 67 - Anna Tommola. Suomessa jo tuhannet lapset syövät psykoosilääkkeitä oireisiin, joihin niitä ei ole tarkoitettu. Kukaan ei tiedä, mitä siitä seuraa











" Alkaa paljastua kuinka syvälle Suomi on liittoutunut jenkkien riveihin. Nyt sodankin hetkellä USAn tarvii kysyä vain lupa Suomen puolustuvoimilta, jos se haluaa käyttää Suomen aluevesiä tai ilmatilaa Venäjää vastaan. Eduskunnan, hallituksen tai presidentin lupaa ei enää kysytä: "”Suomella ei ole täysimääräistä pääsyä Naton harjoituksiin ja komentorakenteisiin, toisin kuin Šoigu väittää. Natolla ei myöskään ole rajoittamatonta pääsyä Suomen aluevesille ja ilmatilaan, vaan valtion alusten ja ilma-alusten pääsy Suomen alueelle edellyttää lupaa lupaviranomaiselta eli Puolustusvoimilta. Lupakäsittely on aina tapauskohtainen ja harkinnanvarainen.”
Suomella on siis pääsy Naton harjoituksiin ja komentorakenteisiin, mutta ei täysimääräistä kuten Nato-mailla.
Nato pääsee Suomen aluevesille ja ilmatilaan Suomen Puolustusvoimien luvalla. Siihen ei tarvita eduskunnan lupaa vaan vain Puolustusvoimien lupa riittää.
Jarmo Mäkelä on Helsingin Sanomissa suomentanut Šoigun sanoja seuraavasti (HS 6.8.2018):
”Toukokuussa solmittiin sopimus, joka avaa niille täydellisen osallistumisen Naton harjoituksiin ja kyvyn käyttää sen komento-, valvonta- ja asejärjestelmiä. Vastavuoroisesti Nato sai täydet oikeudet käyttää niiden ilmatilaa ja aluevesiä”.
Jos Šoigu olisi jättänyt täydellisen- ja täydet-sanat pois, lauseet olisivat virheettömät suomennettuna.
Itse käytin hieman toisenlaista suomennosta, mutta kyse on vain sanavalinnoista, ei lauseiden merkityksestä.
Šoigun ensimmäinen lause on sinänsä totta itseasiassa myös täydellisen-sanan kanssa. Avainsana suomennoksessa on "avaa", mikä tarkoittaa, ettei asiaa ole itse sopimuksessa, mutta sopimus avaa mahdollisuuden.
Suomi on siis ilmoittanut, että Natolle annetaan mahdolliset oikeudet käyttää maan ilmatilaa ja aluevesiä tapauskohtaisesti. Jokainen tapaus ja pyyntö käsitellään siis erikseen ja tehdään yksittäinen päätös. Asia ja sen toimintaperiaate on käyty läpi sopimuksen teon yhteydessä, vaikka se ei ole kirjattuna paperille.
Puolustusministeriön kirjaus ”Natolla ei myöskään ole rajoittamatonta pääsyä...” tarkoittaa, että Natolla on pääsy, mutta se on rajoitettu. 
Rajoitus rajoittamattomalle pääsylle on se, että Puolustusvoimien pitää antaa pääsylle lupa. Luvan antaa siis poliittisen päätännän ulkopuolinen sotilasorganisaatio - Puolustusvoimat - sotilaallisin perustein... "










HVA FAEN HOLDER DU PÅ MED LØFVEN?
En hundretalls biler ble i natt satt i brann i Sveriges største byer, og statsminister Løfven er forbanna. Han sier ungdommene... 
What the hell are you up to?
A hundreds of cars were last night set on fire in Sweden's largest cities, and prime minister løfven is pissed. He says the kids destroy for themselves and their neighborhoods. I'm sure he's right, but what he doesn't mention is that this development is a result of løfvens's own politics. Løfven has been the foremost defender of immigration from vanstyrte Muslim countries and he has imaginary the Swedish people that these will become a resource for Sweden. He has closed his eyes for segregeringen and swept under the carpet the uoverstigelige problems he himself created. He has accused the leader of the sverigedemokratenes to create division, the truth is that he has perfectly well clear on his own. Løfven has created a segregated society. His policy has created urban areas where Swedish identity and culture no longer exist and how democratic environmental seculars laws are set out of force. Løfven has not understood that in Muslim homes it does not happen a parenting in breeding and adaptation. It's home where father decides, but is absent and where the sons have free reins and decide over mother. There is no understanding or knowledge of the Swedish community, no acceptance for the frihetsverdiene western society is built on. Equality, tolerance and equality see you on as a weakness and democratic rules are completely stranger. Machokulturen and Sharia advise. That's exactly why their opprinnelsesland are dysfunctional. I encourage at the same time everyone who reads this post to protest vocal if the government later in autumn says yes to kvoteflyktninger from the EU Feel free to start e-mail campaigns and text anyone who has influence on this decision. I promise I'll do my internally. We don't want Swedish States in Norway.













  








Migri Maahanmuuttovirasto EU-ideologia Diktatuuri Militarismi Nato Salaiset sopimukset Isäntämaasopimus 

.

.