torstaina, heinäkuuta 12, 2018

Trump paljasti sota-NATO:n tyhjän bluffin, vihapuheen


A&O.
CIA-Massamedia: "Kaavailevatko Trump ja Putin Nato-diiliä, jolla on merkittävä vaikutus myös Suomeen? Konkaridiplomaatti: ”Putin voi ostaa Trumpilta lupauksen, että Nato ei enää laajene”

Tietysti Suomi on osa Venäjän geopolitiikkaa, Trump on tunnustanut avoimesti että USA on sekoillut muiden geopoliittisilla alueilla ja että Saksasta täytyy vetäytyä - USA:han on kieltänyt Saksalta perustuslain eli kieltänyt paikallisen demokratian ja siellä on yhä valloittajan ja propagandan väliaikainen "Pohjalaki". Egypti loi suurvaltojen geopolitiikan ystävyysvaltioiden kanssa ehdottomana politiikan lakina - sitä ennen Sumerissa oli ollut jatkuva vierekkäisten kaupunkivaltioiden sotatila 400 v.

Kaasukauppa paljastaa että Venäjäuhkapuhe on vain metodinen valhe Naton rahakorruption vallantavoittelussa - eihän Saksa oikeasti pelkää lainkaan Venäjän hyökkäystä, Trump loistokkaasti vain paljastaa militaristien bluffipropagandan. Loistavaa.
*Egypti sitten kuitenkin mokasi ja halusi koko Euroopan suomalaisilta veroa ja suomalaiset vaaleat pohjoisen merikansat tulivat ja tuhosivat Egyptin suurvallan Ramses II aikana aivan kuten viikinkeinä tulivat Ranskaan mutta eivät sitten tuhonneet länsi-Rooman valtaa vaan petturi Rollo siirtyi paavi-keisarin imperialismin puolelle tuhoisastiAAMULEHTI.FI

" Vuosikymmenien uran pääosin turvallisuuspolitiikan parissa ulkoministeriössä tehnyt konkaridiplomaatti kertoo seuraavansa Yhdysvaltain presidentti ...#Finland #TrumpPutinSummit #TrumpPutin #Summit #Helsinki#HelsinkiSummit #Europe #Peace #EU #War #Suomi #Suomi100Donald Trump @realDonaldTrump #putin #Russia #Helsinki2018 

.

Ei kommentteja: