keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2018

Huijareiden vaalit, viheroikeisto ja valevasemmisto - poliittinen apatia ja sokeus


Oikeistopuolueet ovat pyhästi luvanneet tuhota Suomen valtion, rajat pysyvät auki, suuryhtiöt eivät maksa veroja ja liittovaltio-diktatuuri & feodaali-plutokratia tulee vauhdilla ellei kansa todella herää EU-kusetukseen EU-lakien kaapatessa kaiken.

  • Perussuomalaisetkin menivät hallitukseen allekirjoittamaan rajojen aukipitämisen ja eurojuntan vallankaappauksen. Liittovaltion, eurovelka-valuuttavankilan ja Saksan suurarmeijan luomiseksi.

Mikään europuolueista ei ole oppositiota, sillä EU ei ole mitään muuta kuin tuhokapitalismia ja tulonsiirtoa rahaeliitille, hyvätuloisille ja pankkiireille.

Yhteiskunta kielletään, massamedia referoi yhteiskunnan tuhoamista "edistyksenä", "kehityksenä" "tehostamisena". Feodaalivaltio, rikkaat eivät maksa veroja, alamaiset maksavat rikkaille veroja.

    Eduskunta suostuu salaamaan raportteja, tietoa, jopa päätöksiä!  Demokratia...
 
Nyt poliitikoiden kylvämät katteettomat kauniit sanat ovat tappavaa myrkkyä, jokainen europuolue on sitoutunut valtion ja varsinkin hyvinvointivaltion tuhoamiseen "uuslibeliberalismin" kapitalismin ideologialla, tulonsiirroissa, vallansiirrossa ja verohelpotuksissa rahaeliitille ja pörssi-suuryrityksille. Pienyrittäminen estetään tehokkaasti kokoomus suurimpana suuryritysten veronpoiston operaattorina (keskustan kanssa - SDP takana "laahustaen" naamaa venytellen työläisten hämäykseksi)


SOTE on kansalaisten omaisuuden, kiinteistöjen ja verotuksen luovuttamista veronkiertopörssifirmoille ilman mitään vastuuta.

Amerikkalainen sotakapitalismi eli imperialismi esitetään "läntisinä arvoina".

Vasemmistoliiton, eliittifeministien ja viheroikeiston avulla.

2017 sitten vihreät äänestivät Helsingin virkistysmetsien tuhoamisesta ja kieltää kaupungin oman rakennusyhtiön palauttamisen, kieltää tehokkaat pilvenpiirtäjät koska rikkaiden sukujen kiinteistökeinottelu kärsisi kapitalistisen keinottelun estamisestä ja ihmiskeskeisen ajattelun palauttamisesta. Pohjoismainen malli oli tehokas ja ällistyttävä.

Vihreät oli myös suurin innokkain korruptiotoimija rkp-kokoomuksen tukena, 2800 milj e metrokorruption paljastuneiden korruptiokulujen (!) tuhlaamiseen hyville veljille, oikeistoklaaneille, kun asukkaat halusivat lisää laajan alueen kaasubusseja. Ei demokratialle, kyllä korruptiolle ja huijareille.

Nato-Vihreät, jotka hyväksyivät 2 ydinaseiden polttoainetta tuottavaa ydinvoimalaa hallituksessa suurimman  ydinvastaisen vaalikampanjan jälkeen. Harhautuksen lapset.


Vasemmistoliittokin on täynnä lipeviä porvareita ja hipstereitä, jotka leikkasivat jokaisen tulevan vuoden budjetista yli 5 miljardia pois lapsilta, nuorilta, terveydenhoidosta, koulutuksesta yms Kataisen hameen alla eliitin verovälttelyyn - viheroikeiston mielistelemänä ja edistävät nyt demokratian totaalituhoa liittovaltiodiktatuuriin ja Brysselin saksalaisen suurarmeijan maihinnousuun, Suomen itsenäisyyden poispyyhintään. Superkapitalismin CIA-puolue, sanon minä.

Kaikki europuolueet ovat sallineet tyttöjen ja poikien silpomisen islamin nimissä vaikka Helsinkikin voisi noudattaa lakia ihan itsenäisesti.

Homoille hurrataan sijaistoimintana jotta prioriteeti ja eliitin suunnaton valta voidaan unohtaa - mutta omaa valuuttaa ja = demokratiaa ei vaadita takaisin poliittisena tiedostamisena perustuslain vastaisen vallankaappauksen kumoamiseksi - vaan eliitin vallankaappaus esitetään valeoppositiossakin "talouspuheena" ja ryöstäpankkiirien EU:n demokratian tuhoaminen "vaikuttamismahdollisuutena".

Pysäyttivätkö vas-vihr hallituksessa ollessaan asekaupan diktatuurimaihin? Ehei.
Miksi työttömiä ruoskivat ja työntekoa estävät karenssit ym oikeistolaiset rangaistukset jätettiin voimaan tuhoamaan ihmisaroa ja työllistymistä?


    Miten te voitte uskoa näitä huijareita?

Valeoppositiota. CIA:n hyökkäyssotien ja imperialistisen geopolitiikan ylistäjiä.

Kapitalistien innokkaita tuhon enkeleitä kylvämässä kauniita sanoja hyväuskoisille.

Persutkin ovat todistaneet olevansa pankkiirien eurotuhopuolue ja USA:n fasismin ja hyökäyssotien kannattaja.

USAn Vietnamissa 3 milj ihmistä tappaneet samat pommikoneet olivat Suomessa hyökkäysharjoituksissa vierailulla 2017. Armeija salaa amerikkalaisten kenraalien harjoitusten tarkoitukset Suomessa. Eduskunta hiljenee ja sallii suoran sotilasvallankaapauksen.

Meillä ei ole omaa armeijaa, armeijan kenraalit ovat jo tehneet vallankaappauksen CIA:n ohjaamana.

 Korruptio ja uhkauksien pelko sekä opposition kaappaminen soluttautujilla pitää eliitin sekä eliitin operaattorit (poliitikot, "toimittajat" ja virkamiehet) tyytyväisenä eliitin valtapelissä.


2018


TS.FI
Tunnettu sotahistorioitsija, eversti Sampo Ahto sai huomata, ettei evp-upseeri voi kirjoittaa mitä tahansa. Ahto on kirjoittanut kadettikunnan Kylkirauta-lehteen kolumneja 26 vuotta, mutta ei kirjoita enää. Viimeinen teksti oli liikaa...  IIHah - Vasemmistoliiton Heikki PATOMÄKI katuu vasta nyt valtion hajottamista.
Saatanan idiootti, nato-eurodiktatuurin palvelija. Jatkaa kapitalistisen ja sotahullun euro-vasemmistoliiton tukemista, eli liittovaltiodiktatuurin tukemista. 

Haluatko muuttua? 

Jos kadut aidosti ja esiinnyt vasemmistolaisena, niin pidä kovaa ääntä porvari-Liitä ja vasemmistoliiton huijareita vastaan eurokatastrofissa, demokratian tuhoamisessa eurooligarkeille alistuneita vastaan.

#vaalit #vaalit2018 


Valeopposition apatia on ohjattua. Käsikirjoitettua.

SDP on CIA:n kaappaama kaikin todistein CIA:n laajasta lahjonnasta 1919 - n. 1980 ja vasemmistoliittokin vahvasti näyttää CIA:n perustamalta valevasemmistolta.

Valevasemmistopuolueet. Suomen tuhoamiseksi siirtomaaksi, kaivokset lahjoittaen dollaripörssiyhtiöille.Valevasemmisto 2018 USA 
-- Ocasio-Cortez falls prey to using liberal gibberish about America being a “force for good” and demanding congressional approval for wars that should never be waged at all.

BLACKAGENDAREPORT.COM
“Ocasio-Cortez deserves credit for beating a corrupt but powerful system.” Alexandria Ocasio-Cortez is a living Rorschach test for leftists. Her primary win…Neoliberalism has no appetite for reform. It’s wedded to industrial scale, scorched-earth policies. Another 40 years of austerity for Greece...no thanks.  We need a progressive vision for ALL nations not just the few. @billy_blog reveals options

BILBO.ECONOMICOUTLOOK.NET
It is Wednesday, so just a (relatively) short blog post today. I am using the time today to further scope out the material and logic for my next…


 
III

Mikael Koskivirta
"Eläkää äänestäkö vihreitä huomenna. Vihreät oli Kokoomuksen lisäksi ainoa puolue, joka äänesti Palmian yhtiöittämisestä Helsingin valtuustossa. Ilman vihreitä se ei olisi mennyt läpi, ja Palmian työntekijoillä olisi vielä huomattavasti paremmat oltavat, mm. henkilöstökassa, tulospalkkio, sekä huomattavasti paremmat työehdot.
Vihreät on Kokoomuksen vasallipuolue, joka vain esittää edostävänsä vihreitä asioita ja olevansa pienen ihmisen puolella. Paskat, vihreät on nykyään porvaripuolue."

Ystäväni pakotettiin ylitöihin ja savustettiin siis ulos töistä vihreiden yhteiskuntatuhonnan takia.
Ilman sääntelyä ja ilman valtion&kaupunkien omia työntekijöitä on vain orjuutta kapitalisteille.

Itketkö vuokran suuruutta? Silti äänestät kapitalistien keinottelun tukijoita? Vasemmistoliittokaan ei vaadi kaupungille ja kunnille omaa rakentamista takaisin - vaan nöyristelee uskomatonta kiskontaa rakennusteollisuuden keinottelussa.

 


  Vale-marxilaiset, vale-eettisyys, valeliberaalit euro-eliitin ja CIA-organisaatioiden palveluksessa, sensuurin palveluksessa seuraamuksia ymmärtämättä - eliitin harrastemoraali köyhät ja suomalaisten yhteisen kansallisvaltion edun polttaen: 

  •  "1960-luvun loppuvuosina tapahtui uusvasemmiston nousu  myös Suomessa, mutta 1970-luvulla suuri osa uusvasemmistosta hylkäsi moraalisen lähtökohdan ja kääntyi marxilaiseen "luokkakantaisuuteen", joka samasti ihmisoikeus- ja ympäristöliikkeen mieluummin ihan klassiseen liberalismiin. Suhtautuminen Trumpiin ja Clintoniin paljastaa, että nykypäivän valtavirtavasemmisto on lähinnä keskiluokkaisia liberaaleja, joita vain poliittisen ilmaston muutos (oikeistolaistuminen!) oikeuttaa ylipäänsä kutsumaan vasemmistoksi. Ihmisoikeus- ja ympäristökysymys ovat niin tärkeitä, että Clintonin valheet, militarismin ja oikeistolaisuuden voi sivuuttaa, syyllistää Trumpin kannattajia ja viitata täysin kintaalla sille, mitä USA:n työväenluokka on yrittänyt sanoa. Itse uskallan väittää, että yhdysvaltalainen presidentinvaalikäyttäytyminen, Brexit ja jopa vuoden 2011 perussuomalainen ”jytky” olivat tyypillisiä osoituksia tietoisuuden heräämisestä. Ihmiset ovat nyt kriittisiä ja osaavat kyseenalaistaa. USA:n työväenluokka ei halunnut äänestää Hillary Clintonia, koska tämä edustaa poliittis-kulttuurista eliittiä, joka haluttiin yksinkertaisesti pois vallasta ja äkkiä. Samaten Brexit oli suunnattu euroeliittiä ja sen hännystelijöitä vastaan – ja Suomen ”jytky” vanhaa puolue-eliittiä ja sen edustamaa korruptoitunutta valekonsensusta vastaan." :


Ihmisten poliittinen tietoisuus on kasvamassa, mutta poliittinen eliitti pyrkii ohjaamaan protestiäänet harmittomiin kohteisiin.
VASTAVALKEA.FI

Maailman parhaimpiin toimittajiin kuuluvan Seymour Hershin muistelmat. Hän paljastaa länsimaisen median sisäänrakennetun itsesensuurin. Intercept 2018
“... making it one of the most compelling and significant books ever written about American journalism.”


THEINTERCEPT.COM
“Reporter” is one of the most compelling, thrilling, and significant books ever written about American journalism


     Esa saarinen, uuden fasismin airut

  • Tätä on kapitalistinen propaganda, sen seuraamukset: korostetaan vain statuskulttuuria ja sen musta profeetta on ollut Esa Saarinen, joka rynkyttää vain Thatcherin & Chigagon poikien sanoja; Yhteiskuntaa ei ole, jokainen on yksin, vapauttakaa eliitin korruptio, poistakaa sääntely, valehdelkaa vapautuneesti, luokaa vain mielikuvia, samaistukaa miljonääreihin, halveksikaa itsenne kaltaisia, tuhotkaa solidaarisuus ja testattu hyvinvointivaltio, puhukaa ideoista ja sokeutukaa eliitin luokkasodalle:Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely. 72 prosenttia vastaajista oli vähintään...
AAMULEHTI.FI
Euroeliitin sodanlietsontaa suomalaisissa massamedioissa
- rauhantekijät demonisoidaan CIA-geopolitiikassa            - Nosto  Tämä sivu on 4 2017 kirjoitus AK -
Helsinkiläisten kokemaa turvallisuuden tunnetta on selvitetty tutkimuksella, johon…

HELSINGINUUTISET.FI 
 

Eduskunta

.

Ei kommentteja: