maanantaina, heinäkuuta 16, 2018

Tänään Kylmä sota lopetetaan - Cold war is canceled TrumpPutinSummit Helsinki


Tämä on loistava päivä, kylmä sota lopetetaan.

Ettekö ymmärrä kuinka tuhoava ja vaarallinen on CIA:n ohjaama kylmä sota ollut? Kauppasotaa ja vihapropagandaa lännen massamediassa - Natomaiden ja mossadin hyökkäyssotien sinetiksi.

YLE.FI
Trumpin kommentoi Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita vain muutamaa tuntia ennen tapaamistaan presidentti Vladimir Putinin kanssa.YLE-live ja venäjävihan hybridisodankäynin asiantuntijat toistavat toistamistaan että "Putin nosti Trumpin valtaan USA:ssa manipuloimalla vaaleja" niin että Trump on "kiitollisuudenvelassa" Putinille - ja ties mitä muutamalla facebook mainoksella yksityisten venäläisten kautta


RT.COM
Hours before the long-awaited summit between Vladimir Putin and Donald Trump, the US leader took to Twitter to say that Moscow-Washington relations have never been worse thanks to years of foolishness and stupidity by the US.
  • Riitta Klemetti Lilja Aftonbladet on hieman vähemmän peloissaan omissa artikkeleissaan, mutta onhan se "myönnytys ja voitto Putinille" jo se kun Trump suostui tapaamaan Putinin Venäjän naapurissa.  Pitäisi ehkä tulkata että parempi olisi ollut kun olisivat tavanneet Ruotsissa...

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/L0x2v9
Manage  • Riitta Klemetti Lilja -- Expressen on säästänyt isoa artikkeliaan näköjään tälle päivälle. Jessikka Aroa kun on niin loukattu että oikeudenkäyntiä on tarvittu vaikka on ollut niin tuhti tv-toimittaja että on paljastanut venäläisiä trollitehtaita. Johan Bäckman on saanut oman kappaleensa ja paljon muuta propagandaa. "

https://www.expressen.se/.../varningen-till-sverige--nar.../
Manage
.

.

Ei kommentteja: