maanantaina, heinäkuuta 09, 2018

Helsinki Summit tärkein kokous sodan jälkeen - Trump Putin 2018


 Hyvä keskustelu tulevan HELSINKI rauhankonferenssin skenaarioista. 
ETYK oli täysin mitätön ja turha näyttäytymistapahtuma verrattuna tähän II MS sodan jälkeiseen suurimpaan kohtaamiseen. Lännen sotaeliitin ja sotatalouden (imperialismin) kylmän sodan lopettamiseksi.


    Katso

RT.COM
In rapid succession, Donald Trump will attend a meeting of NATO leaders, then meet with Russia’s Vladimir Putin. What can we expect from the Donald? This,


Comments
Arhi Kuittinen May avoimesti ja siuoraan vaatii Venäjän eristämistä YK-sopiusen vastaisesti - aivan kuten USA-EU johtama kylmä sota ja kauppasota ideologisesti ovat YK-sopimusten vastaisia.
Manage
Elina Louko:

  • "Toimittajakoulun käyneenä, viestintää opiskelleena ja olen jo 90-luvun alkupuolelta kirjoitellut paikallislehden avustajana, niin olen järkyttynyt tästä nykymedian tilasta. Olin kyllä pannut merkille lisääntyvät viihdeuutiset ja muun hömpän, muoti-toimittelijat joille maksetaan palkkaa siitä että kehuvat mekkoja yms. Mutta kuvittelin vielä 5-10 vuotta sitten uutisointimme olevan kohtuullisen luotettavaa kuitenkin. Nyt uutisointi on jo niin harhaanjohtavaa, että ei ole liioittelua sanoa sitä propagandaksi. Verovaroin tuettu valtamedia Yle, valehtelee, panettelee ja lavastaa pakolaisperheitä ja satunnaisia kommentoijia. Tämä ongelma on valtava uhka demokratian toteutumiselle. Median alennustila johtuu sukupolven vaihdoksesta, menneen ajan sikaria polttelevat herrasmiestoimittajat, jotka uskalsivat esittää poliitikoille tiukkoja kysymyksiä, ovat kaikki eläköityneet. Media-alalla myös nepotismi ja suhteilla luodut verkostot ovat aina kuuluneet pelin henkeen. Toimittajien avoimet työpaikat menevät tiskin alta päätoimittajan serkun kummitytölle joka opiskelee viestintää. Yle todellakin tulisi lakkauttaa ja ainakin puhdistaa ja sama tehdä kaikissa valtamedian toimituksissa. Sitä ei tietenkään tule tapahtumaan, mutta on tärkeää kaivaa kaikki nämä todellisen valhemedian eli perinteisen median valheet ja vedätykset,monikulttuurisuusaivopesun yms rimanalitukset ja paljastaa ne täällä, totuusmediassa eli uusmediassa, joita tehdään käytännössä ilmaiseksi, mutta suuresta halusta paljastaa koko totuus. Perinteinen media on nyt suuressa kriisissä kun sen monopolinen asema ihmisten pääuutislähteenä on murenemassa. Silti se edelleen sortuu omaan ylimielisyyteensä ja todellakin ajaa tätä kansamme kahtiajakoa. Ja tämä on tapahtunut ainoastaan ideologian tähden: kun liian paljon saman aatteen ihmisiä pääsee ohjailemaan uutisvirtoja, niin se ei enää ole nähnytkään neutraalia tiedonvälitystä. No, tulipa pitkä kommentti, mutta olkaamme me valtamedian vahtikoiria, että me vaadimme heitä tilille valheistaan ja emme luovuta vaikka kuinka pelottelevat."

Harri Haga
Obama käytti presidentin mandaattinsa kahden sodan jatkamiseen ja viiden uuden aloittamiseen, missä on murhattu miljoonia. Missä on Obaman vastainen mielenosoitus?
Eikun hups, hän on kunnia vieras Nordic Business Forumissa.
Bushin hallinosta kaikki oli yhtä mieltä, että se on mätä, paitsi Martti Ahtisaari, joka myös palkittiin Rauhan Nobelilla, vaikka nyt olikin YK:n ja EU:n pääjehu Afganistanin ja Irakin sotien tukemisessa ja hänestä kirjoitetaan ylistävästi. Obama ei sulkenut Guantanamoa, kuten lupasi ja hän on USA:n ja koko maailman nykyhistorian sotaisin presidentti. Obama myös kaksinkertaisti rajavalvonnan, mikä nyt on Trumpin kohdalla kirottavaa, vaikka Trumpin hallinto ei panosta siihen lähimain yhtä paljon.
Ainiin, Obaman hallinto aloitti lasten riistämisen vanhemmiltaan rajalla ja Trump allekirjoitti sen kiellon.
Minä en ihan pysy kärryillä. Miksi Obama vastaanotetaan sankarina?

  • Taas eduskunnan ohi. Aijotaanko Suomessa levitellä seuraavaksi brittien novichokia sotahullujen lubrikanttina? Ja kansanedustajat vain virnuilevat kun heiltä kysyy sotasopimuksista. Suomalaiset apaattisina hyväksyvät vallankaappauksen muiden valtojen ulkopolitiikan alle. Maihinnousulupia levitellään. Kuinkas kävi viime sodissa? Ruotsi ei noudattanut salaisia sopimuksia ja lähetti lopulta piruuttaan jopa väärän kokoisia tykin ammuksia. Ruotsin eliitin silmissä "Suomi" on aina ollut vain palautettava kolonisaatioprojekti, verotus-siirtomaa.


SUOMENMAA.FI
Suomi ja Ruotsi allekirjoittivat maanantaina Turussa puolustusyhteistyötä koskevan yhteisymmärryspöytäkirjan. Yhteisymmärryspöytäkirjan allekirjoittivat maiden hallitusten puolesta puolustusministeri Jussi Niinistö sekä Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvist, puolustusministeriö 

ILTALEHTI.FI
Strobe Talbottin mukaan kansainvälisen yhteisön heikentyminen hyödyttää yksinvaltaisen Putinin johtamaa Venäjää
  • Eric Zuesse From the moment it took power in the U.S. in 2009, the Barack Obama Administration was angling to overthrow Syria’s President, Bashar al-Assad. And then, by the time of December of 2012, Obama’s team were relying mainly on Al Qaeda’s Syrian branch to lead the tens of thousands of the U.S.-Saudi alliance’s boots-on-the ground ‘moderate rebels’ in this overthrow-Assad war, fighters who have actually been fundamentalist Sunnis recruited from all over the world to come to Syria in order to replace the secular President of Syria, the Alawite Shiite, Assad. [ 1,417 more word ]


OFF-GUARDIAN.ORG
Eric Zuesse From the moment it took power in the U.S. in 2009, the Barack Obama Administration was angling to overthrow Syria’s President, Bashar al-Assad. And then, by the time of December of 2012The U.S. Military’s Secret Brand of Fake News MISOC

 is Much Worse Than A Russian Troll Farm
 

The mission of the Military Information Support Operations Command (MISOC) is to influence enemy, neutral, and friendly nations and forces into holding favorable opinions and/or taking complementary actions regarding ongoing operations by the United States and its allies.

“Senior ranking U.S. military leaders have so distorted the truth when communicating with the U.S. Congress and American people in regards to conditions on the ground in Afghanistan that the truth has become unrecognizable, ” Lt. Col. Daniel Davis told Democracy Now! in 2012  • Suomalaisen Ahtisaaren rauhan-Nobelkin liittyy Jugoslavian laittomiin pommituksiin ja varsin kyseenalaisiin ansioihin siihen liittyen.Läntiset arvot tarkoittavat rikosten sallimista silloin kuin niitä itse tekee eikä mistään löydy voimaa niitä ennalta ehkäisemään. Rauha ja ystävyys eivät näytä kuuluvan asevarusteluun turvautuvaan Eurooppaan.

               - Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
The dog ate it.

Dr. Paul Craig Roberts uses three of the current top news stories to illustrate the disconnect that is everywhere in the Western mind.
MINTPRESSNEWS.COM
Dr. Paul Craig Roberts uses three of the current top news stories to illustrate the disconnect that is everywhere in the Western mind
TrumpPutinSummit TrumPutinsummit TrumpPutin Finland Europe Peace War cold nato mi6 cia Africom Syria Irak Libya Afghanistan Kiev Kiov Ukraine Ukraina Oil Terrorism Secret societes London Merkel Brussel Bonn BIS dollar Ruble China

Ei kommentteja: